Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 26 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
30αρα Λετονη μαλλον γλυκεια καλο σωμα σχεδον ανυπαρκτο στηθος αλλα πολυ μα πολυ gfe ! Αγκαλιες, φιλια, γλωσσοφιλα, χαμουρεμα, φωνουλες, φωνες, κολοσουφροδακτυλιασματα μπολικα,θα χορτασετε.Ολες οι στασεις,στηνεται καλα, καθαρη αλλα στην πιπα υστερουμε.Ξερει να δουλευει γλωσσα δεν ξερει να ρουφαει...αεροπιπα μιλαμε.Καλη στο μπλαμπλα ευχαριστη και νεα στο επαγγελμα.Για 80 ευρω μαζι με το ξεσκουφωτο +20 αναλ για οποιον θελει ειναι καλη περιπτωση σε σχεση με κατι μπαζα που κυκλοφορουν σε αυτη την τιμη

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
6
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2012
cif δέχεται;(υποθέτω ότι στα 80€ έχει και extraball)
όσο για το a~level, στη δεύτερη φωτό της, το κουλούρι βγάζει μάτι, κι ας είναι με το βρακί... Γλώσσα
18 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

cif δεν ξερω αλλα cim σιγουρα δεν κανει(το κραταει για τον αντρα που θα αγαπησει)...μου αρεσουν αυτα τα κοριτσια Smiley...στα 80 ειναι το extraball και το ξεσκουφωτο συν 20 το κολουρι το οποιο ειναι αρκετα δουλεμενο και μαυρο σχεδον σαν της Μαιρης.Αν εκανε καλυτερη πιπα θα ηταν στανταρ τουλαχιστον για εμενα.Το sex ξεκιναει με πιπα και τελειωνει με πιπα.Επισης κανει εκπληκτικα στησιματα.Ιεραποστολικο τα ποδια ψηλα να κρατιουνται απο το κρεββατι και πανω κατω με πηδαγε με το κουλουρι της...
18 Φεβρουαρίου, 2012

Πράγματι, μαύρο, κατάμαυρο, το κουλούρι. Πάντως, όταν μου ήρθε εμένα το extra ball, ήταν extra. Αν το ενσωμάτωσε, υπήρξε προσαρμογή. Δικαιώνεται ο τίτλος της κριτικής μου. Σπασίκλας
18 Φεβρουαρίου, 2012
καλησπερα
στελε ενα pm σε ποιο τηλεφωνο μπορουμε να την βρουμε
ευχαριστω
18 Φεβρουαρίου, 2012

εδώ είσαι δικέ μου....
http://www.freelist.gr/ad.php?adId=16431&cityId=189&subcatId=65
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5