Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Call-Girls 31351
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κριτική του Nitro πιο κάτω έβαλε το ζιζάνιο μέσα μου… Λίγο οι «δαιμονισμένες» λέξεις, λίγο το αινιγματικό κλείσιμο που με έκανε να νοιώθω σαν Αγησίλαος στο «Αλίμονο στους Νέους», δεν ήθελα και πολύ να θυμηθώ το «Χράτσα-Χρούτσα» και να κλείσω το ραντεβού…
Έχουμε και λέμε : Dana, ρουμάνα, κατά δήλωσή της 22 αν και δεν την κάνω πάνω από 20, πιπινάκι γάλακτος, κανονικού αναστήματος και αδιάφορης πρώτης εντύπωσης, αλλά τελικά κοπέλα με… «τα ούλα της».
Είναι στο γνωστό χοτέλ του πρακτορείου στα νότια, βολικότατο. Μάλλον θα πρέπει να το λέμε Naughty-Hotel με τόσες Naughty Cats που μένουν σχεδόν μόνιμα εκεί.
Η Dana είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση από πλευράς ουσιαστικής εμφάνισης. Καταρχήν με περίμενε περιποιημένη φορώντας ένα μαύρο φουστανάκι και τις γοβίτσες της. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το περιποιημένο δωμάτιο και μπάνιο. Έχει μαύρα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, αρκετά ωραίο πρόσωπο, και είναι μόνιμα χαμογελαστή και γενικά πολύ ευχάριστη. Αγγλικά μέτρια αλλά αρκετά. Στα συν ότι είναι ίσως η μόνη naughty-cat με περιποιημένη και ωραία οδοντοστοιχία, σου γελάει και χαίρεσαι, και δεν σκέπτεσαι …τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα. Στο σώμα είναι θα έλεγα ότι πρέπει για κρεβάτι. Έχει αρκετά καλό στήθος με ωραίες θηλές, μέση δαχτυλίδι, ποπό ά-ψ-ο-γ-ο, σφιχτό και τουρλωτό, «brazil» που λένε και οι φίλοι πιο κάτω, νινάκι πεντακάθαρο και δεκτικό, και πίσω τρυπούλα προκλητικότατη αλλά εκτός μενού. Επίσης καθαρό κορμί άτριχο, και μόνον ένα μικρό tattoo στο δεξί της χέρι.
Στον αγώνα τώρα η μικρή παίζει πολύ καλή μπάλα και σε όλες τις θέσεις («όαση» που γράφτηκε πιο κάτω). Αρχίσαμε με GFE φιλάκια και χαδάκια, το έχει, της αρέσει, και μπορείς να το συνεχίσεις όσο θες. Συνεχίσαμε με γλειψίματα αρκετά καλά, αλλά θέλει ακόμα τον χρόνο της το κορίτσι και πιστεύω θα το βελτιώσει κι’ άλλο. Λόγω απειρίας είναι στιγμές κάπως βίαιη και άγαρμπη βάζοντας περισσότερη δύναμη. Πάντως είναι δεκτική σε συστάσεις. Στον αγώνα μεταμορφώθηκε σε αγριοκάτσικο και το ματς συνέχισε σε PSE. Χτυπιέται δυνατά σε όλες τις στάσεις, κάνει και κάτι κλειδώματα όταν τελειώνει (αλήθεια-ψέμα δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τελικά, εμένα πάντως μου άρεσε) που σε κάνει να θες να την ξεκλειδώσεις, και να την ξανακλειδώσεις με τον δικό σου τρόπο. Λόγω σωματότυπου (προς το μινιόν) είναι πολύ βολική για «κλείδωμα» σε διάφορες στάσεις. Ένα tip χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται (ξέρω πως είναι αρκετοί) είναι ότι η κοπέλα πραγματικά φωνάζει πολύ. Οι γείτονες σίγουρα θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει… Συνολικά χύσαμε πολύ ιδρώτα και οι δυο μας. Στα αξιομνημόνευτα ότι μου έκανε προς το τέλος και μια πολύ καλή βυζοεντριβή, σπάνιο να βρεις κοπέλα με τα απαραίτητα προσόντα και θέληση για κάτι τέτοιο. Μόνο μείον (πταισματάκι) ότι αποφεύγει το CIM & CIF, πιθανό λόγω απειρίας. Όχι ότι χαλάνε το πακέτο, αλλά σίγουρα αφαιρούν πόντους από όσους ενδιαφέρονται για PSE.
Οφείλω και μια συγνώμη πιο κάτω στον φίλο gazofonix, που παλαιοτέρα τον αποπήρα κάπως για τον ενθουσιασμό του με την κοπέλα, τελικά …είχε δίκιο.
Ανακεφαλαιώνοντας, φόρεσα τη «μασελίτσα» μου, και χράτσα-χρούτσα, ανανεώθηκα με το πιπινάκι.
«Το χτες πέρασε, το αύριο δεν ήρθε ακόμη, ας μην αφήνουμε το σήμερα να πάει χαμένο» παιδιά ό,τι προλάβουμε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί