Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Call-Girls 31353
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ρουμανάκι μια σταλιά, petit κατάσταση. Γλύκα προσωπάκι, γεμάτο 2.5αρι στήθος και τούμπανο κώλος. Γούστα είναι αυτά, αλλά νομίζω γενικά η Dana θα ικανοποιήσει τους περισσότερους με την εμφάνισή της.

Πολύ θετική αύρα, θα σου πιάσει την κουβέντα για το αναγκαίο social time, χωρίς όμως να σου φάει χρόνο (δεν είναι κουτοπόνηρη). Άλλωστε τα κόλπα αυτά ακόμα δεν τα έχει μάθει αφού όπως η ίδια λέει (πειστική ήταν) ξεκίνησε τη δουλειά αυτή μόλις πρόσφατα. Τα αγγλικά της είναι μέτρια οπότε κάποιες στιγμές η επικοινωνία είναι ό,τι να ναι. Ωστόσο η όλη της συμπεριφορά είναι άψογη.

Δυστυχώς το ότι είναι πρωτάρα φάνηκε σε πολλά πράγματα και στο κρεβάτι. Για να μην παρεξηγηθώ, η διάθεσή - συμμετοχή της κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το θέμα δεν είναι εκεί αλλά στο ότι ακόμα δεν έχει ξεπάρει. Αν δεν έχετε όρεξη να 'διδάξετε', να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλίες, ξεχάστε το. Η Dana είναι απόλυτα πρόθυμη, υπάκουη θα έλεγα, αλλά δεν πρόκειται να σου ξυπνήσει το θηρίο με τίποτα. Και πολύ GFE βρε αδερφάκι μου, ούτε η γκόμενά σου δεν θέλει τόσα χάδια. Πήγαινε καλύτερα με την γκόμενα λοιπόν, παρόμοια θα είναι και πιο φτηνά θα σου βγει.

Τα καλύτερα σημεία της συνάντησης ήταν οι φωνούλες καύλας - πόνου που βγάζει στις βαθιές διεισδύσεις (ολίγον υπερβολική πάντως), και το βαθύ φιλί της (είπαμε, ούτε η γκόμενά σου να ήταν). Το χειρότερο η πίπα της: Επαναλαμβανόμενες κινήσεις, το deepthroat δεν το έχει με τίποτα, και άτεχνη όταν γλύφει τα μπαλάκια (να τα σπάσει πήγε!). Από τη Ρουμανία έχω μάθει σε αυτό το θέμα να έχω απαιτήσεις και εδώ διαψεύστηκαν.

Προσωπικά, καθώς προτιμώ πάντα κάτι σε πιο PSE, δεν τρελάθηκα. Ωστόσο δεν είναι καθόλου κακή, σε άλλους πιο 'γλυκοτσούτσουνους' θα αρέσει Γλώσσα. Όμορφη είναι, τίμια πρόταση είναι... απλά δεν μου ταίριαξε. Οπότε για λόγους αντικειμενικότητας θα της βάλω καλούς σχετικά βαθμούς, όμως δεν θα πω και ψέμματα ότι θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί