Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294616
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τι διαφωτιστικό να γράψεις τώρα με τόσες κριτικές από κάτω; Μις σύντομη περιγραφή της εμπειρίας μου μόνο:

Ακριβέστατη στο ραντεβού της. Πολύ πρόσχαρη, χαμογελαστή, ζεστή, σε κάνει να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Μου έκανε εντύπωση ότι με ρώτησε αν μου αρέσει. Τη συμπάθησα από την πρώτη στιγμή.

Δυνατά σημεία στην εμφάνισή της τα μάτια, τα χείλια της και η κωλάρα της. Το στήθος της είναι πλέον (μετά την πλαστική) τούμπανο, αλλά προσωπικά δεν είμαι φαν του ψεύτικου. Πάντως, η ισπανική που μου έκανε ήταν ότι πρέπει!

Στο κυρίως πιάτο, η Έλενα/Βιβή παίρνει 10 με τόνο στην πίπα. Υγρή, με φτυσίματα, εναλλαγή στο ρυθμό, deepthroat / gangthroat, χωρίς χέρια την περισσότερη ώρα, γλείψιμο στα μπαλάκια. Κομπλέ το πακέτο! Στο σεξ, έχει απίθανες αντοχές. Όρεξη να ‘χεις να πηδάς! Το κορίτσι είναι μηχανή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει ‘σεξουαλική νοημοσύνη’, αντιλαμβάνεται τον άλλο και προσαρμόζεται - συμμετέχει αναλόγως. Στα 4, με θέα την κωλάρα της, βρήκαμε καταπληκτικό ρυθμό και τελείωσα απολαυστικά.

Κατόπιν, παρότι πεθαμένος από την κούραση (δουλειά κλπ), δεν με άφησε σε ησυχία, για ένα δεύτερο γύρο. Αυτό με ικανοποίησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, διότι αντιλήφθηκα ότι έχουμε να κάνουμε με πραγματική επαγγελματία που σέβεται και το τελευταίο ευρώ του πελάτη. Άλλωστε, τα 150 ευρώ στις μέρες μας δεν είναι ασήμαντο ποσό.

Συνολικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό μίγμα GFE/PSE. Παρότι είμαι των δοκιμών και των αλλαγών, είναι βέβαιο ότι θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί