Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κυριακή βράδυ , η καλύτερη μέρα για αλητείες και ξεφυλλίζοντας και απόψε τα όνειρά μου να περάσει όπως όπως η βραδιά μου ,στη δική της την σελίδα εσταμάτησα και θυμήθηκα για εκείνηνε πως ...(τον πούτσο) δάκρυσα!!!
Μα δεν θυμήθηκα το χρώμα των ματιώνε της και είπα να το θυμηθώ ....σε 2 ωρίτσες με το ρολόι το κορίτσι ήταν στην πόρτα μου αριθμός δωματίου 13...έτσι για να θυμάμαι το αγαπημένο μου κελί Κουλ

Παλιά γνωστή βλέπετε αφού Valeria στην πιάτσα με βύζους και κώλο τούμπανο εξακολουθεί να είναι μόνο μία και Ρουμάνα...

Η γκόμενα εφού μου εξήγησε πως πέρασε μια εποχή έντονου στρες το οποίο και της έκανε κακό στην δουλειά της ,τώρα επανήλθε δριμύτερη και ορεξάτη...

Αν δεν ψάχνεις λεκέ στο κολάρο, τρίχα στο σώβρακο ή τρύπα στην κάλτσα ,το μουνί είναι μια χαρά αξιόλογο με διάθεση για υψηλές αποδόσεις σε όποιο σύστημα και αν την βάλεις να παίξει...
Εγώ έπαιξα over με άσσο ημίχρονο διπλό τελικό και πήγα ταμείο !!!

Το κορίτσι στο servive " αγγίζει την τελειότητα" οι βυζάρες σε όλες τις στάσεις είναι το καλύτερο αξεσουάρ ,αλά η κούρμπα που κάνει το πεταχτό της κωλαράκι τόσο στα όρθια όσο και στα τέσσερα δεν αλλάζεται με τίποτα.

Και μην ακούω μαλακίες του τύπου είναι κοντή ....το θέμα είναι να είναι συμμετρική η γκόμενα ...το κοντή και το ψηλή είναι σχετικό ...
Αν προσθέσεις και το ότι η τύπισσα τσιρίζει από κάβλα τότε συμπλήρωσες την εικόνα και το μόνο που μένει είναι το ζήσεις....

Προτείνεται για λάτρεις του γυναικείου οργασμού της θηλυκής καμπύλης καθώς και για τους απανταχού οπαδούς κεκλιμένων επιφανειών κάθε είδους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί