Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.0 3 10
Call-Girls
12895
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συναντηση στο σπιτι της.Μου θυμησε κατι γκαρσονιερες που ειχαμε πιτσιρικαδες για γαμηστρωνες και διναμε το κλειδι ο ενας στον αλλο.Χαμηλο φωτισμο,κερια,και MTV στην τηλεοραση.Με υποδεχτηκε φορωντας κοκκινο σλιπακι με καλτσοδετες και μποτες μαυρες μεχρι το γονατο,το μαστιγιο της ελειπε.Ελαφρα νευρικη,αγγλικα me Tarzan you Jane.Κορμι λαμπαδα θα ελεγα με μικρη χαλαρωση στα κολομαγουλα,οτι πρεπει δηλαδη για ρουφηγμα και προσωπο για "χαστουκια".Με κερασε ποτακι λεγοντας μου να αισθανομαι σαν το σπιτι μου και πραγματι προσπαθουσε γι αυτο.Στο sex δεν εβγαλε τιποτε απο αυτα που εδειχνε η εμφανιση της,καθαρα διεκπαιρεωτικη.Πισω πορτα αρκετα στενη αν και την δινει.Εμενα δεν εμπαινε με τιποτα.Εν ολιγοις με ενα 50αρικο για μιση ωρα "καθαρο" χωρις hotel, αν κρινεις οτι πας σε ιδιωτικο χωρο με ποτο στη αρχη και μπουκαλι νερο στο τελος για να αναπληρωσεις τα υγρα που εχασες και φιλικη συμπεριφορα (εκτος απο το sex)δεν μου εκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη.Της ειπα οτι θα ειμαι πελατης και αλλαξε συμπεριφορα,αρχησε τα φιλακια στο στομα αγκαλιτσες και γενικα εδειξε μια αλλη Gina.Θα την ξαναδοκιμασω σαν πελατης πλεον μονο και μονο για να δω αν βγαλει αυτα που υποσχεται η εμφανιση της και το ολο σκηνικο, γιατι αν τα βγαλει, θα μιλαμε για value for money !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα