Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 2 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Όταν πρωτοείδα την Αφροδίτη στην αγγελία, σκέφτηκα ότι αποκλείεται οι φωτό της να είναι αληθινές, να δουλεύει αυτή η κουκλάρα ως cg (με 130 ευρώ). Μετά όμως είδα ότι πρόκειται για το γραφείο της Ιζαμπέλας όπου, παρά την επεξεργασία, οι φωτογραφίες είναι αρκετά ακριβείς (συνήθως) και ποτέ fake. Την επέλεξα λοιπόν και δικαιώθηκα... (ως προς την εμφάνιση τουλάχιστον).

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τα λόγια είναι περιττά: κουκλίστικο πρόσωπο( ακριβώς όπως στις φωτό ή και καλύτερο) μεγάλο στήθος, 3αρι, όχι πεσμένο, όμορφα πόδια (μακριά και λεπτά), γενικά ένα όμορφο σώμα (1,73 γύρω στα 60 κιλά).

Μοναδική παραφωνία οι ελάχιστες ραγάδες στο στήθος και στον πισινό (ευτυχώς όχι σε κοιλιά ή μπούτια), αφού, όπως μου εξήγησε, είχε κάποια περιττά κιλά στο παρελθόν. Επιπλέον, το σώμα της είναι λίγο χαλαρό, για τον ίδιο λόγο, μην περιμένετε κάνα πολύ γυμνασμένο κορμί, πρόκειται όμως για κάτι πολύ φρέσκο και απαλό... ( μόλις 19 χρονών).

Ταπεινή μου άποψη, αν γυμναζόταν λίγο, έχανε ελάχιστα κιλά ακόμα και αφαιρούσε τις ραγάδες, θα γινόταν μοντέλο A κλάσης. Της το εύχομαι...

Επεξεργασία στις φωτό: ίσα να μη φαίνονται οι ραγάδες και μία ελιά στην πλάτη.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνάντηση έγινε σε προσωπικό μου χώρο, γύρω στις 1.30, ξημερώματα Σαββάτου.

Όταν την αντίκρισα στην πόρτα ήταν ελάχιστα "κουμπωμένη", αλλά μετά τις συστάσεις άρχισε αμέσως να "λύνεται". Τα ελληνικά της ήταν αναπάντεχα καλά, αφού, όπως μου εξήγησε, βρίσκεται στην Ελλάδα 4 χρόνια. Ιδιαίτερα πρόσχαρη καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, πολύ συνεννοήσιμη, επικοινωνιακή , έξυπνη, στυλάτη, με πολύ χαριτωμένο χαμόγελο.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο, αν κάποιος έχει κόλλημα να βγαίνει με ωραίες πιτσιρίκες και να κάνει φιγούρα, είναι ιδανική για συνοδεία. Εγώ πρώτη φορά ψήνομαι να κάνω κάτι τέτοιο και όχι τυχαία.

Για την υγιεινή και την καθαριότητα τέλος, η Αφροδίτη μού ήρθε μπανιαρισμένη από το σπίτι της, ήταν πολύ καθαρή και μύριζε ωραία. Μετά τη συνεύρεση μας, έκανε μπάνιο μαζί μου και έπλυνε το στόμα της με στοματικό διάλειμμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Διάθεση/Συμμετοχή+Σχέση απόδοσης/τιμής)

Κάνει μόλις ένα μήνα αυτή τη δουλειά, άρα... αναμενόμενες οι πολλές ελλείψεις.

Αρχικά, μου διευκρίνισε ότι δε δέχεται φιλιά "πάνω" (στόμα) και "κάτω" (μ...) και ούτε δέχεται να τελειώσεις στο στόμα ή το πρόσωπο, παραμόνο στο σώμα. Πίπα ακάποτη 20 ευρώ έξτρα, κατά τα γνωστά (δεν την επέλεξα λόγω του ήδη αυξημένου κόστους της συνάντησης για τα δεδομένα μου).

Προκαταρκτικά: Διάθεση για συμμετοχή δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε, απλώς δε μου έβγαζε κάτι πρόστυχο, κάτι σεξουαλικό να με ανάψει. Όση ώρα ήμουνα από πάνω της και τη φίλαγα, ανταποκρινόταν πολύ ωραία, με κατάλληλους ήχους... Όταν έφτασε η ώρα να έρθει εκείνη από πάνω, ήταν αρκετά χλιαρή, ψαχνότανε, δεν ήξερε που να επιμείνει και πώς, με αποτέλεσμα να πέσει κάπως η διάθεσή μου...

ΣΕΞ: Όταν έφτασε η ώρα της διείσδυσης, μου πέρασε το προφυλακτικό αρκετά άτσαλα, και εκείνη έβαλε τζελ για να μην πονέσει. Δυστυχώς το παράκανε λίγο νομίζω με το τζελ, πράγμα που έκανε τη δική μου αίσθηση αρκετά χαλαρή και μειωμένη. Μειωμένη και η ένταση από την πλευρά της, δεν έβγαζε κάποια ιδιαίτερη καύλα. Το μόνο καλό που μπορώ να αναφέρω είναι ότι, κόλλαγε το σώμα της πάνω μου (και όταν ήταν από πάνω και όταν ήταν από κάτω), πράγμα που μου έβγαλε οικειότητα και έδιωξε την όποια ψυχρότητα.

Τελείωμα: Γενικά η όλη σεξουαλική εμπειρία μου θύμισε σεξ με ένα πιτσιρικάκι, μία έφηβη, κάτι που δε με βοήθησε καθόλου να τελειώσω, δεδομένου ότι δεν μπορούσα να νιώσω ένταση λόγω και της έλλειψης φιλιών στο στόμα. Της ζήτησα να τελειώσω με το χέρι, αφού ήδη είχα ψιλοξενερώσει, και εκεί κάπως το έσωσε, αφού, όση ώρα γινόταν αυτό, τυλίχτηκε στο σώμα μου και επιτέλους έβγαλε λίγο πιο πολλή ένταση στα χάδια και τα φιλιά πάνω στο σώμα μου και το λαιμό μου.

Για τη σχέση απόδοσης/ τιμής, όπως είπα, διάθεση για απόδοση μπορεί να υπήρξε, αλλά, για μένα, που μου αρέσει η γυναίκα να με ανάβει, να με παίζει στο κρεβάτι, να με περιποιείται και να με κάνει νιώθω μέγιστος εραστής, αυτό το όμορφο πιτσιρικάκι υστερεί πάρα πολύ ακόμα. Κι αν δε μου άρεσε τόσο πολύ να την περιποιούμαι εγώ και να παρατηρώ τις αντιδράσεις της, θα της έβαζα ακόμα πιο χαμηλό βαθμό στο VFM.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Πολύ καλή, άψογη συνεννόηση για την ώρα με την κοπέλα στο τηλ και έγκαιρη ειδοποίηση όταν έφτασε. Αναμονή γύρω στα 40 λεπτά, όπως και είχε ειπωθεί. Μάλιστα, εκ των υστέρων, έκανα και μια πρώτη κρούση (θετική) για πιθανή συνοδεία της κοπέλας σε κάποια έξοδο μου, αφού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα ξανασυναντήσω κατά πάσα πιθανότητα την Αφροδίτη (όνομα και πράγμα) γιατί είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει σε call girl και πιστεύω ότι, αν καταφέρω να την πείσω να αφεθεί λίγο περισσότερο μαζί μου, θα περάσω πολύ καλά... Λίγο "σπρώξιμο" θέλει, διάθεση υπήρξε...

Εικάζω ότι δε θα κάνει πολύ καιρό αυτή τη δουλειά και της το εύχομαι κιόλας γιατί αξίζει κάτι καλύτερο και σαν εμφάνιση και σαν χαρακτήρας. Επομένως, σε όσους αρέσουν οι μικρές κουκλίτσες (έστω και άπειρες στο κρεβάτι), σπεύστε να την προλάβετε! Μεγάλο χαμόγελο Οι υπόλοιποι... περιμένετε να μεγαλώσει για να μάθει! Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2011
Φίλε Ορέστη προφανώς πέρασες καλά με την μικρή και ενθουσιάστηκες, καλό αυτό... Όμως αν διαβάσει κανείς την κριτική σου και μετά δει και την βαθμολογία σου θα μπερδευτεί στα σίγουρα. Ή οι βαθμοί σου θα πρέπει να ήταν 2-3 μονάδες πιο κάτω, ή όντως η κοπέλα είναι αστέρι αλλά εσύ βρήκες να γράψεις μόνο τις ατέλειές της. Όπως και να το κάνουμε 8,5 μ.ο. για μια κοπέλα άπειρη, με αρκετές ατέλειες στο σώμα, με καταφανώς ελλιπείς υπηρεσίες, χωρίς φιλιά πάνω και χάδια κάτω, τίγκα στο τζελ, άκαυλη και ξενέρωτη όπως εσύ γράφεις, είναι υπερβολικό... Χαλάλι όμως μιας και εσύ πέρασες καλά…
26 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σωστός παίκτη μου...το θέμα με τη βαθμολογία είναι πολύ περίεργο...βλέπεις τέλειες κριτικές και η βαθμολογία είναι 7.5, 8 και βλέπεις κριτικές σαν του Ορέστη με βαθμολογία εξωπραγματική....θα πρέπει να μαστε πιο προσεκτικοί...
27 Νοεμβρίου, 2011
Φίλε Kaloere, μη μένεις στη βαθμολογία αλλά σε αυτά που γράφω. Κοίταξε, δε φταίνε οι βαθμοί που έβαλα αλλά ο τρόπος βαθμολόγησης, ο τρόπος που βγαίνει ο μέσος όρος. Στο σεξ της έβαλα 6 αν δεις. Τώρα εφόσον είναι όμορφη και έχει πολύ καλή συμπεριφορά (+επικοινωνία) πέραν του σεξ, θα έπρεπε να μην της βάλω 9 και 10 προκειμένου εσύ να μην μπερδευτείς από το συνολικό 8,5? για μένα δε θα ήταν σωστό. Για το σώμα θα έλεγα πως ίσως έβαλα λίγο παραπάνω και πήγα να το διορθώσω διευκρινίζοντας, ίσως τελικά το μπέρδεψα, έχεις δίκιο. Γενικά στις κριτικές μου αποφεύγω να βάζω κάτω από 6 στα επιμέρους, εκτός αν είναι τραγική κατάσταση... Πάντως ναι, το κοινό των cg είναι πολύ απαιτητικό, πρέπει να το λάβω υπόψιν, δε γράφω συχνά κριτική εδώ, με συγχωρείτε. Μάλλον πέρασα καλά όπως λες, έβαλα υψηλούς βαθμούς και με ένοχη διάθεση μετά υπερτόνισα τις ατέλειες για να το σώσω... ;)
O
Orestis_Kou
27 Νοεμβρίου, 2011
Θα συμφωνήσω με τον Κaloero δεν μπορεί να βάζεις 9 στο σώμα καινα έχει ραγάδες στο Βυζί και στον Κώλο!

Οπως και γενική συμπερίφορά 10 χωρίς φιλία στα πάνω και κάτω χείλη?Ισως έδω φταίει και το γραφείο που δεν σε ενημέρωσε για το service της!!Διευκρίνησε το μας αυτό αν μπορείς!
27 Νοεμβρίου, 2011
To στηθος της ειναι φυσικο?
27 Νοεμβρίου, 2011
btw προσωπικα μαρεσε η κριτικη σου,ηταν αρκετα κατατοπιστικη...Με βαση τις φωτο θα θελα πολυ να τη συναντησω δειχνει πανεμορφη, αλλα σε τετοιους καιρους με 130 απαιτω να περασω ωραια κατι που πολυ αμφιβαλλω με βαση τα λεγομενα σου...
28 Νοεμβρίου, 2011
Λοιπόν παιδιά, να τα πάρουμε με τη σειρά:

-Εγώ φταίω που ανέφερα για ραγάδες και το μυαλό σας πήγε σε κάτι πολύ άσχημο και αποκρουστικό. Λάτρης της λεπτομέρειας βλέπετε. Όταν λέω ελάχιστες ραγάδες, εννοώ κάποιες μικροσκοπικές άσπρες γραμμές στο στήθος και ελάχιστες στον κώλο, οι οποίες φαίνονται ΜΟΝΟ σε δυνατό φως ή όταν γλύφεις (και κοιτάς ταυτόχρονα) τις αντίστοιχες περιοχές. Και δεν έχει καθόλου στην κοιλιά ή στα πόδια, κάτι που θεωρώ πολύ θετικό. Ο λόγος που το ανέφερα ήταν προκειμένου να μη νομίσει κάποιος ότι πρόκειται περί θεάς και να με ρωτάτε γιατί δεν της έβαλα 10 και κει. Το 9 νομίζω είναι οκ, ίσως μπορούσα να της βάλω 8, συγκρινόμενο μόνο με ένα σώμα άψογο (χωρίς κανένα σημάδι) και σφικτό ( πολύ γυμνασμένο).

-Γενική συμπεριφορά εγώ θεωρώ ότι είχε άψογη και ο τρόπος που ανέφερε για τα φιλιά δεν ήταν ψυχρός, αλλά μάλλον ευγενικός. Προσωπικά αυτό το κομμάτι δεν το συνδέω με το σεξ ποτέ. Η παρεούλα της ήταν άψογη, θα την έβγαζα άνετα έξω, όπως αναφέρω. Δε ρώτησα το γραφείο για αυτό το θέμα, δεν ξέρω αν θα μου απαντούσε, γιατί φαντάζομαι ότι κάθε κοπέλα κάνει του κεφαλιού της.

-Το στήθος της είναι απολύτως φυσικό, όπως και όλα πάνω της, κάνει μπαμ.

-Νομίζω ότι όντως είμαι αρκετά κατατοπιστικός και νομίζω ότι όντως έχεις δίκιο ότι δεν αξίζει και τόσο τα λεφτά της, τουλάχιστον για άγριο σεξ. Εγώ προσωπικά το χάρηκα μόνο και μόνο που την κοιτούσα και τη χάιδευα, όσο χαζό κι αν ακούγεται. Ίσως ακόμα κι αυτό το γεγονός, ότι καθόμουνα και χάζευα το "τοπίο" αντί να περάσω αμέσως στη δράση, μπορεί να μου στέρησε ένα καλύτερο σεξ, δεν ξέρω. Αλλά τα 130, αν θέλεις να ξεκαυλώσεις, δεν αξίζει όντως... Δεν είναι κανένα κομοδίνο, αλλά φίλε 130 πληρώνεις, αν δεν είναι τούρμπο, γάμησέ τα...

Για να το κλείσω, εγώ θα ρισκάρω να την πάρω άλλη μια φορά, μπας και με τη 2η μου βγάλει περισσότερη καύλα και μπας και πάρω κάνα φιλί (πάνω ή κάτω). Αν όχι, πάμε στην επόμενη κι αν μου τη βαρέσει και υπάρχουν λεφτά για πέταμα, την παίρνω για συνοδό σε κάνα ρεβεγιόν. Χεχε!

Καλύφθηκαν οι απορίες;
O
Orestis_Kou
28 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τώρα είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ!!!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8