Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294616
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Βιβη, ειναι μια κοπελα που τιμαει τα λεφτα που δινει καποιος. Η συνεννοηση μαζι της πολυ ευκολη μεσω τηλεφωνου, στο οποιο μαλιστα, απανταει η ιδια. Το ραντεβου κλειστηκε σε γνωστο ξενοδοχειο. Παροτι αργησα κατα 45 λεπτα να παω, της εστειλα μηνυμα και η απαντηση της ηταν αφοπλιστικη. "Οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οποτε φτασεις παρε με τηλεφωνο να μου πεις το δωματιο". Οπερ και εγενετο. Εφτασε χτυπησε την πορτα και μπηκε μεσα, παντα χαμογελαστη, ευδιαθετη, ευγενικη και πεντακαθαρη, φορωντας ενα ασπρο μινι και ψηλα πεδιλα. Επειτα απο ενα γρηγορο ντουζακι, φορεσε τον απαραιτητο "εξοπλισμο" και αρχισε η "μαχη". Παθιασμενα φιλια, σαν να εισαι με την κοπελα σου, το στοματικο πολυ καλο με πολλα φτυσιματα, σταση 69, γλυψιματα με τον πρωτο γυρο να ολοκληρωνεται καπως ετσι. Μικρο διαλειμμα και ξεκινημα του δευτερου γυρου, με στοματικο και γενικοτερα οτι βαλει ο νους του καθενος, μιας και η Βιβη δεν λεει οχι σε τιποτα. Στα του σεξ, παρα πολυ καλη αφου παιρνει πολλες πρωτοβουλιες που σε συνδυασμο με προστυχα λογια σε "απογειωνουν" στην κυριολεξια. Το ρολοι δεν το κοιταξε ουτε μια στιγμη, ενω μου ζητησε και συγνωμη διοτι αρχισε να χτυπαει το κινητο και ειχε ξεχασει να το βαλει στο αθορυβο. Μαλιστα, ενω ειχε περασει η ωρα μου προτεινε και τριτο γυρο, στον οποιο φυσικα ενεδωσα. Πολυ καλο επισης και το social time μαζι της, αν και αυτο οπως και ολα τα παραπανω εχει να κανει με το αν θα "δεσει" το γλυκο" τελικα. Προσωπικα, οποτε εχω βρεθει με την Βιβη εχω περασει παρα πολυ καλα και γι αυτο, ειναι μια απο τις στανταρ κοπελες που βλεπω εδω και καιρο.
ΥΓ.
Το dresscode που αναφερω για να ειμαι ξεκαθαρος, δεν εννοω κατι σε στυλ νοσοκομας ή κατι παρομοιο, αλλα για ζαρτιερες και λοιπα "εξαρτηματα".
ΥΓ.
Το dresscode που αναφερω για να ειμαι ξεκαθαρος, δεν εννοω κατι σε στυλ νοσοκομας ή κατι παρομοιο, αλλα για ζαρτιερες και λοιπα "εξαρτηματα".
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2011
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Jesper
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2011
τελικα ρε βιβη η ελενα η οπως θες να σε αποκαλουν,εφτιαξες το δικο σου πριβε κυκλο οπως ειπες??και τοτε πως εμφανιζονται ολο και νεες κριτικες απο''καινουριους'' σου πελατες δεν το καταλαβαινω....
P
prowler7
29 Οκτωβρίου, 2011
Prowler7, δεν ανεφερα και δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι καινουργιος της πελατης. Το αντιθετο λεω, αν ξερεις ελληνικα, στο τελος. Η ημερομηνια συναντησης ειναι ενδεικτικη και οχι η πραγματικη, γιατι ξεχασα να το αναφερω.
J
Jesper
02 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
αρα ισχυει οτι δουλευει πλεον πριβε με ΄΄καποιους΄΄ πελατες της???
P
prowler7
03 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Οχι.
J
Jesper
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4