Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 11 10
Call-Girls
28799
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
δε θα πω πολλα, πρεπει να παω εξω....λοιπον, σωμα πολυ καλο, για τα δικα μου γουστα παντα, προσωπο καλο με ματια πολυ ωραια και χειλη.
στο κρεββατι κακιστη πιπα, και φιλι ανυπαρκτο. Δυστυχως, την εχει δει καπως οτι και καλα εδω βγαζουμε λεφτα τσαμπε, και παρολο που θα μπορουσε να προσφερει κατι καλο, το χανει στο attitude. Δεν ασχοληθηκα και πολυ και την εστειλα πιο νωρις, διοτι οκ σκας 150, να το παιζει οτι και εγω φταιω που δεν περνει καλη πιπα, ε, κοκκινη καρτα!
Πριγκηπεσσα στο ματι, κακιστη στο κρεββατι. Κριμα, διοτι ειναι για πολλα γαμησια, αλλα δυστυχως το ξερει! Και εχουμε χορτασει απο πριγκιπεσσες, εντος και εκτος εσκορτ....
Π
στο κρεββατι κακιστη πιπα, και φιλι ανυπαρκτο. Δυστυχως, την εχει δει καπως οτι και καλα εδω βγαζουμε λεφτα τσαμπε, και παρολο που θα μπορουσε να προσφερει κατι καλο, το χανει στο attitude. Δεν ασχοληθηκα και πολυ και την εστειλα πιο νωρις, διοτι οκ σκας 150, να το παιζει οτι και εγω φταιω που δεν περνει καλη πιπα, ε, κοκκινη καρτα!
Πριγκηπεσσα στο ματι, κακιστη στο κρεββατι. Κριμα, διοτι ειναι για πολλα γαμησια, αλλα δυστυχως το ξερει! Και εχουμε χορτασει απο πριγκιπεσσες, εντος και εκτος εσκορτ....
Π
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς