Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σπίτι μου και δημιούργησα τις συνθήκες εκείνες που «φτιάχνουν» μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, προκειμένου να υλοποιήσω τις προσδοκίες μου. Ο πήχης πήγε τέρμα και βάσει λογικής το αποτέλεσμα δε θα ήταν το αναμενόμενο. Έβαλα όμως τα δυνατά μου και ο συνδυασμός ατμόσφαιρας, ερωτισμού και δυναμικής παρουσίας με πήγε ταμείο!
Για 40΄ (τόσο κράτησε το ταξίδι), «έφυγα» μαζί της στο όνειρο που αναζητά ο κάθε γνήσιος αρσενικός. Κάναμε έρωτα αισθησιακό, δυνατό, ερωτικό… Μιλούσαν τα στόματα…ελάχιστα τα χείλη…αυτά εξερευνούσαν το μαγικό άγνωστο μα τόσο οικείο! Κλεμμένες ανάσες, βλέμματα φλύαρα και σώματα διψασμένα για ηδονή…
Τι κι αν είναι άτεχνη στο στοματικό….τι κι αν η ομιλία της είναι κάπως….
Η γυναίκα είναι αυτό το πλάσμα που όταν βγεις έξω μαζί της, οι άλλοι απλά θα βαρέσουν μια νευρική μαλακία…που δεν την έχουν δίπλα τους! Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες μάλλον την αδικεί. Κλασάτη, με βήματα σιγουριάς κι όχι ψηλομύτα. Ήρθε με ένα λευκό φόρεμα σαν ιέρεια που έφερνε χρησμό! Το να κάνεις έρωτα με αυτό το πλάσμα είναι τύχη. Αψεγάδιαστο κορμί και στήθος σμιλεμένο από ουράνιο χέρι. Πρόσωπο πεντακάθαρο, χαμογελαστό…Γυναίκα σταθμός! Ήμουν μέσα της και οι αισθήσεις μου βαρούσαν κόκκινο. Αυτά που μου «έδωσε» δεν περιγράφονται. Δε βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις και νομίζω ότι ανάλογα με το τι προσφέρεις, παίρνεις. Ήμουν σίγουρος πως θα περάσω την πιο γρήγορη ώρα των τελευταίων meetings, αλλά η ποιότητά της ήταν μοναδική. Οι επιδόσεις ειλικρινά δε με απασχόλησαν στη διάρκεια του ταξιδιού. Όταν έχεις τέτοιο πλάσμα δίπλα σου.. ε, μη τρελαθούμε που θα απαιτήσουμε και hardcore καταστάσεις. Καλά τα γράψαν οι προηγούμενοι παίχτες. Εξαρτάται τι ζητά ο καθένας. Προσωπικά πήρα παραπάνω από αυτά που ζήτησα και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερός (*). Αν και δεν τ’άφησα στην τύχη!
Να αναφέρω ότι μου έκανε άριστη εντύπωση που με ρώτησε αν καπνίζω και μετά την αρνητική μου απάντηση ούτε διανοήθηκε να μου ζητήσει να καπνίσει. Και παρόλο που της είπα να ανάψει ( και μάλλον το’θελε πολύ) ούτε καν επιχείρησε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.325
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2011
κάτι κρύβεται στον τίτλο της κριτικής...
μπορεί η κοπέλα να είναι ιέρεια, αλλά εμείς δεν είμαστε ο μάντης Κάλχας...
για προχώρα στο παρασύνθημα...
05 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε δίνεις βάση στη χωροταξία του κειμένου και με εκπλήσσεις! Το sign δίπλα στη λέξη μεταφράζεται παρακάτω στο κείμενο με το ίδιο sign.
05 Αυγούστου, 2011
το είδα το σύμβολο της παραπομπής...
αλλά από τα συμφραζόμενα δε βγαίνει κλού... βέβαια, σε ένα γρήγορο ψαχτήρισμα, το εντόπισα...
βρε συ, και ρουμανικά ξέρεις; ή τα έμαθες πρόσφατα από τη φίλη σου ~ξέρεις ποιά~...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3