Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επικονωνια με το πρακτορειο ηταν συντομη και απροβληματιστη και η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο.

Η Φρατζεσκα ειναι μια δροσερη και προσχαρη κοπελα 24 ετων που ομως φαινεται καπως μεγαλυτερη. Εχει προσωπο συμπαθητικο και νοστιμο και βγαζει αρκετη καβλα (για τα γουστα μου). Αρνητικο σημειο τα δοντακια της που δεν είναι καταλευκα. Σωμα εχει οπως στις φωτο με στηθος μικρο και στητο (οχι σκληρο), το δυνατο της ομως χαρτι ειναι ο κωλος της. Ειναι απο τα προικισμενα από τη φυση κοριτσια με κωλο τουρλωτο και στητο απο ολες τις γωνιες θεασης, με η χωρις τακουνια. Για τους οπαδους του backdoor είναι must. Επισης ευχαριστη εντυπωση εκανε το απαλο και λειο σαν μεταξι δερμα της και δυσαρεστη εντυπωση τα μισοξεβαμενα και απεριποιητα νυχια στα χερια.

Το μουνακι της είναι πεντακαθαρο, εντελως αοσμο και παντα υγρο και η κωλαρα της περηφανη, με σωστη πυκνοτητα και δουλεμενη κωλοτρυπιδα. Γενικα το κατω συστημα της προδιαθετει για βαθεια μακροβουτια.

Η επικοινωνια είναι ευχαριστη και τα ελληνικα της αρκετα ικανοποιητικα τοσο σε επιπεδο νορμαλ συζητησης οσο και σε επιπεδο βωμολοχιας στο σεξ.

Στη δραση, η συμετοχη της στο σεξ είναι αρκετα καλη. Στοματικο βαθυ και δυνατο αλλα όχι extreme (όπως φτυσιδια, καραμελωματα, gagging κλπ). Στο σεξ είναι αρκετα προθυμη και κανει αρκετες στασεις, καποιες και με δικη της πρωτοβουλια, ακομα και καποιες «δυσκολες» για αυτην με ενεργεια και μεγαλη ακροβατικη επιτυχια. Αντεχει σε γρηγορη και δυνατη διείσδυση και της αρεσει να βλεπει στον καθρεφτη τον εαυτο της να γαμιεται/γαμαει και να παιρνει ποζες με κουνηματα, στησιματα και σπασιματα (arch! ;))..

Παρ ολη την καβλα που εβγαζε ο κωλος της δεν πηρα πρωκτικο καθως θεωρησα ότι η 1 ωρα δεν θα επαρκουσε για κατι τετοιο, την επομενη φορα όμως θα τιμησω δεοντως.

Ένα αρνητικο είναι ότι δεν δινει γλωσσοφιλα αλλα ηταν αναμενομενο καθως αυτή η υπηρεσια δυστυχως δεν αναγραφεται ως παρεχομενη στο σαιτ του πρακτορειου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Στα +
Εμφανιση (σωμα, προσωπο, επιδερμιδα, κωλαρα)
Επικοινωνια
Συμμετοχη στο σεξ
Καλη φυσικη κατασταση για δυσκολες στασεις
Σχετικα ικανοποιητικο vfm

Στα –
Όχι γλωσσοφιλα
Καποιες μικροατελειες στην εμφανιση
Με λιγοτερα για το βασικο προγραμμα ή με την ενσωματωση καποιων extras στο βασικο (πχ extraball το οποιο χρεωνεται +20 και κακως δεν αναγραφεται στο σαιτ του πρακτορειου) θα ηταν πολύ καλυτερο vfm.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού