Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 35 10
Call-Girls
86757
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πήγα σρο ραντεβού με κάποιες αμφιβολίες γιά τη Πέννυ από κάποια γραφόμενα συμπαικτών γιά εμφάνιση ,σερβις.Προκαταβολικά λέω όυι όλα είναι υποκειμενικά στο καθένα μας.
Στα αντικειμενικά: συνάντηση χωρίς στήσιμο, μία χαμογελαστή κοπέλλα χωρίς το ιδιαίτερο του πρώτου δευτερολέπτου, αλλά η εμφάνιση με τη φουστίτσα της και το ξεχειλωμένο μπλουζάκι της δήλωνε αρκετά.Πρόσωπο με ΄΄ ηρεμα,, χαρακτηριστικά .Πάρα πολύ καθαρή (όπως και όλη η τετράδα).Μετά τα μπανάκια μας γρήγορη έναρξη του μάτσ.
Στήθος μικρό με κάγκελο ρώγες ιδιαίτερα όταν τις γλείφεις, που νομίζω ότι την εξιτάρουν.Κορμάκι λεπτό, όχι πολύ γυμνασμένο αλλά με καλές αναλογίες.Τρελλενόμουνα να το χαιδεύω γιατί τα στησίματά της με αναστάτωναν.Πίπα βαθειά,υγρή ,με φτισίματα, που το έκοψα να με σκουφώσει γιατί την ήθελα καρφωμένη πάνω μου να στριφογυρίζει.Πολλές εναλλαγές, πολύς ιδρώτας και κατάθεση στο ευωδιαστό μουνάκι της το οποίο τόχα μουδιάσει πολλές φορές γλείφοντάς το.Μετά από γρήγορο ντουζάκι,λίγη κουβεντούλα που ξέφυγε από εμένα επανεκίνηση με πίπα memorable,αλλά και πάλι σκουφώθηκα να τιμήσω το σφικτό κωλαράκι της.Μετά την εκπόρθηση του με διαστολή δακτύλων πουφτειαχνόμασταν και οι δύο, ήρθε η πολυπόθητη διείσδυση.....πολύ κάβλα ,τι να λέμε.Τάδωσα μετά αρκετή ώρα στη μπουκαπόρτα και δεν ήθελα να βγώ....Τη επόμενη φορά μόνο CIM και anal
Συνοπτικά η Πέννυ, ομορφόυλα,σέξυ με ένα δικό της ωραίο στυλ που μπαίνει στη λίστα μου γιά να παιρνώ καλά
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2011
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί