Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Angelina έχει ένα μέτριο photo set αλλά ένα άκρως ερωτικό video. Το μουτράκι της στο video ήταν o ισχυρός λόγος να την επισκεφτώ. Η συνεννόηση ήταν εύκολη όπως πάντα, και η συνάντηση έγινε σε ένα νορμάλ και άνετο hotel στα νότια.
Είναι το κορίτσι στις φωτό (και προφανώς στο video). Ισπανίδα με ύψος γύρω στο 1.65, αρκετά λεπτή γύρω στα 45 κιλά. Στο video πρέπει να είχε λίγα κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Όχι ότι είναι skinny αλλά σίγουρα είναι αρκετά λεπτή, με συν 4-5 κιλάκια για μένα θα ήταν ιδανική, αλλά δεν. Το πρώτο μεγάλο ατού της είναι το πολύ όμορφο πρόσωπο: έχει υπέροχα γκριζοπράσινα μάτια, πολύ ωραία μύτη και εξαιρετικά (και σπάνια) σαρκώδη χείλη. Αν και μου δήλωσε 25 ετών, έχει την τύχη να δείχνει μικρότερη. Το δεύτερο μεγάλο ατού της είναι η τσαχπινιά και η γενικότερη άνεσή της, naughty-cat όνομα και πράγμα! Ο συνδυασμός των δύο (τσαχπίνικο & πονηρό μουτράκι) την κάνει πολύ ελκυστική. Πιστεύω ότι βαμμένη και περιποιημένη θα είναι κούκλα. Στο σώμα τα πράγματα είναι απλά ενδιαφέροντα: το στήθος της είναι πολύ μικρό (τίμιος ο Κωστάκης να το δηλώσει size 1) αλλά έχει ωραίες σκούρες θηλές. Νινάκι πολύ καλό, μικρό και νεανικό, πεντακάθαρο, δεκτικό και σπαρταριστό (έτσι το έπαιζε τουλάχιστο). Έχει και δύο αδιάφορα χρωματιστά tattoo στην μέση πίσω. Το ποπάκι της είναι μικρό μεν, αλλά ξέρει να το τουρλώνει αρκετά καλά δε. Τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά, είναι έξυπνη και κοινωνική κοπέλα. Λόγω των παραπάνω προσόντων την αποκάλεσα «my little wolfy girl», και αυτή μου το ανταπέδωσε με ένα «my little vampiry boy» (γιατί άραγε;).
Στις υπηρεσίες ξεκινήσαμε άσχημα (με δύο μάλιστα φάουλ): αν και το ραντεβού ήταν απόλυτα φυσιολογική ώρα, την βρήκα να κοιμάται! Τουλάχιστο το δωμάτιο ήταν σε τάξη και καθαρό παντού. Μετά τις συγνώμες κλπ ήθελε να κάνει και ένα τσιγάρο για να ξυπνήσει (καπνίζει πολύ μου είπε αργότερα)! Ήμουν ανεκτικός και βολικός και όντως η κοπέλα επανήλθε σε νορμάλ κατάσταση (αν και φάγαμε ένα τεταρτάκι με όλα αυτά, που μου το ξεπλήρωσε στο τέλος για να λέμε την αλήθεια). Στα συν ότι αρχίζοντας με ρώτησε τι μου αρέσει να μου κάνει για να περάσουμε καλά!
Η υπηρεσίες της είναι πλήρεις (no anal) : φιλά πολύ καλά, βαθειά και αισθησιακά. Ένεκα της ομορφιάς και τσαχπινιάς της εδώ παίρνει άριστα. Το ευχάριστο είναι ότι παρά το τσιγάρο δεν μυρίζει καθόλου η αναπνοή της. Στην πίπα κάτω με ξεκίνησε πολύ μέτρια, αλλά μετά από λίγο …μου τον εξαφάνισε! Αρκετά καλή θα έλεγα (αν και όχι εξαιρετική) και άνετο τελείωμα με CIM στα βαθειά, κατά το 69. Μετά είχαμε δεύτερο τσιγάρο και μπούρου-μπούρου. Αν την αφήσεις μιλάει συνέχεια. Σύντομα την έκοψα, και συνεχίσαμε στην κανονική μάχη. Η κοπέλα το έχει. Λόγω σωματότυπου τα κάνει όλα και εύκολα. Στα συν ότι παίρνει ανοικτές στάσεις για βαθύ παιχνίδι. Ένα ελαφρύ μείον ότι στα πολλά κουράζεται, ίσως να έφταιγε και η πολύ ζέστη μιας και δεν δούλευε ο κλιματισμός, και εγώ κουράστηκα άλλωστε.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας, και αυτό εμένα λιγάκι με χαλάει γιατί μου αρέσουν τα πιο amateur. Όμως συνοπτικά είναι σίγουρα μια τίμια πρόταση. Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν με άφησε και ασυγκίνητο και μια χαρά πέρασα. Με δυο λέξεις : «Angelina, μια πραγματική naughty-cat»!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
212
Likes:
4.886
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού