Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 7 10
Call-Girls 22009
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ανοίγει η πόρτα (ακριβώς στο ραντεβού της, ο Κώστας σε αυτά είναι εγγύηση) και μπαίνει μέσα μια προστυχόφατσα, με ένα φορεματάκι που πέταγε όλη τη βυζάρα και τα μπούτια έξω. Εδώ είμαστε, λέω. Μάλιστα έπαθα πλάκα, όταν σε κάποια στιγμή, σηκώνοντας τη φούστα για να μου δείξει ένα τατουάζ, νόμισα προς στιγμή ότι δεν φόραγε καν κιλοτάκι. Τόσο μικροσκοπικό ήταν κι αυτό. Γενικά από σωματότυπο είναι ακριβώς ότι ψάχνω. Στο στυλ της Βαλέριας του Μισέλ αν τη θυμάστε. Πρόσωπο ομορφούλικο, αλλά δεν παθαίνεις και καμια πλάκα. Πάντως έχει πολύ ωραία χείλη και ξέρει να φιλάει όμορφα (αλλά όχι βαθιά).

Επικοινωνία της πλάκας. Δεν ξέρει ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά. Κάτι άι άι, όι όι και άντε βγάλε άκρη. Ωστόσο αυτό έχει τα θετικά του, καθότι ο χρόνος που χάνεται στο socialization είναι πολύ μικρός. Έτσι προχωρήσαμε γρήγορα στο έργο.

Το μεγαλύτερο μέρος των προκαταρκτικών το πέρασα με ισπανικές. Το στήθος της είναι τούμπανο (4άρι χαλαρά) και εννοείται σιλικονάτο. Όμως δεν αισθάνεσαι τη σιλικόνη, και από ότι μου είπε, σε 1 μήνα θα είναι εντελώς σαν φυσιολογικό (έκανε την εγχείριση πολύ πρόσφατα). Γουστάρει πολύ να ασχολείσαι με τα βυζιά της και ερεθίζεται τρομερά στις θηλές της. Η πίπα μετριότατη, μονίμως με χέρι και καθόλου βαθιά.

Στο κυρίως πιάτο αποδίδει μέχρι ένα σημείο. Εννοώ ότι αντέχει το σφυροκόπημα αλλά όχι extreme. Στα 4 έδειξε να πονάει και αυτό ήταν μεγάλο ξενέρωμα γιατί με θέα τα βυζιά της να απλώνονται και το τρομερό κωλαράκι της επάνω μου, θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη αντοχή για να μου κάνει τα κέφια μου. Πάντως υπήρξε χημεία και στις 3 στάσεις που δοκίμασα. Φινάλε, εννοείται στις βυζάρες της (είπε εξαρχής ότι δεν της αρέσει το CIM/CIF).

Οπότε, συνοψίζοντας, όποιοι γουστάρουν petit μωρό με βυζάρες, μέση δακτυλίδι και κωλαράκι μια παλάμη και πετακτό στο θεό, σίγουρα θα γουστάρουν. Υπάρχουν πολλά αρνητικά ωστόσο: δεν κάνει CIM/CIF, μέτριες αντοχές, μέτρια πίπα και φιλιά ναι αλλά όχι DFK. Πάντως εγώ θα την ξανατιμήσω σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα