Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 49 10
Call-Girls 132279
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Αλεξάνδρα είναι από τη Βουλγαρία. Ήρθε στο χώρο μου με ένα εφαρμοστό φορεματάκι, όλο το μπούτι έξω. Μου σηκώθηκε με το που μπήκε. Κορμάρα, 1.70 με πανέμορφα πόδια, υπέροχο στηθάκι και σούπερ κώλο. Από πρόσωπο, θα έλεγα περισσότερο γοητευτική, παρά όμορφη. Τα χείλη της κάπως δεν μου έκαναν, τα παραφούσκωσε προφανώς με πλαστική. Αράξαμε για ψιλή κουβέντα και εκεί διαπίστωσα τις άλλες της αρετές. Μιλάει 4-5 γλώσσες, πολύ καλά Ελληνικά, και γενικά είναι ένας πολύ ευχάριστος, άνετος τύπος. Ξέρει τη δουλειά της, είναι επαγγελματίας με κεφαλαία. Θα σε κάνει να νιώσεις άνετα, θα "φτιάξει κατάσταση" αλλά δεν θα σου φάει το χρόνο.

Στο ψητό τώρα. Τρομερή πίπα, τα πιο δυνατά deep throat που μου έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Η γκόμενα στην κυριολεξία τον εξαφανίζει μέσα στο στόμα της. Τρομερή υπομονή, νομίζω πέρασε μισή ώρα στην πίπα!! Το σεξ εξίσου καλό. Της αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ζητάει αυτό που θέλει. Σε κάποιες στάσεις που της αρέσουν τα δίνει όλα. Αντέχει στο σφυροκόπημα και αφήνεται πλήρως στις ορέξεις του πελάτη. Τελείωμα στο στόμα και ούτε σταγόνα δεν της ξέφυγε!

Με δεδομένο ότι στα 170 περιλαμβάνονται τα πάντα (εκτός από anal (+50)), και από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με μια γυναικάρα αλλά και ταυτόχρονα επαγγελματία (όχι από αυτά τα βλαμμένα που κυνηγάνε την αρπαχτή, έχουμε πήξει από δαύτες), θα έλεγα ότι προσφέρει VFM. Πιθανώς να την ξαναδοκιμάσω (θα έλεγα σίγουρα, αλλά η λίστα μου είναι ατελείωτη!!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί