Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 49 10
Call-Girls 132249
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το μεγάλο καλάθι ερμηνεύεται ως οι προσδοκίες...που δημιουργούνται από το συνδυασμό των υπερθετικών σχολίων συναγωνιστών και της εξαιρετικής δυσκολίας booking σε επιθυμητή ώρα και ειδικά αυθημερόν!
Θα συμφωνήσω απόλυτα στα + του σέρβις.. η ίδια θεωρεί ότι η συνεύρεση αυτή έχει στόχο να περνούν και οι δύο όμορφα και το "δουλεύει" πολύ. Γι'αυτό και κάνει λίγα και όχι πάντοτε, καθημερινά ραντεβού. Θέλει να είναι πρόθυμη, φρέσκια, ευχάριστη για να ικανοποιήσει τον πελάτη και τον εαυτό της, αφού λατρεύει το σεξ! Μπράβο της γιατί, όπως μου είπε, είναι πολλά τα λεφτά που δίνουμε και αξίζουμε κάτι ιδιαίτερο.
Ήταν πολύ χαλαρή και θερμή, θέλοντας να γίνει η κοπέλα μου για 1 ώρα...μάλλον εγώ ήμουν σφιγμένος. Ερωτικά γλωσσόφιλα-με υπόνοια νικοτίνης- χάδια, λάγνες ματιές, υγρή πίπα με δόσεις καταδύσεων και παίξιμο της κλειτορίδας της για να τελειώσει έχοντάς με μέσα της. Και το κατάφερε δίνοντας και σε μένα την απόλαυση του αδειάσματος στο στόμα της, πίνοντας και την τελευταία σταγόνα πρωτείνης μου. Άξια και στο χαλαρωτικό μασάζ με body lotion Bulgari(!!!)-το είχε μαζί της-που μου πρόσφερε μα και στη κουβεντούλα που είχαμε πριν τη λήξη χρόνου.
Εκείνο που δε μου έκανε κλικ ήταν η εμφάνιση. Εικόνα επαρχιώτισας που προσπαθεί να εντυπωσιάσει...μαλλί μαύρο, μακρύ μεν ατημέλητο δε. Πρόσωπο "ταλαιπωρημένο" με ατυχή επέμβαση χειλέων, μάτια βαθουλωτά και γενικά μια διάχυτη κούραση...μαρτυρία, ίσως, των παραπανήσσιων κιλών που έχει χάσει. Δυστυχώς όμως, ακόμα, η εμφάνιση μετράει πολύ για μένα. Θέλω το θηλυκό να έχει τον αέρα του, εκείνη την αύρα που με εξιτάρει. Αν την είχε η Αλεξάνδρα θα έσπαγε ταμεία.
Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο, γιατί αφενός είναι αυστηρά προσωπική μου γνώμη και αφετέρου έχει ωραίο χαρακτήρα και οι απόψεις της με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο. Ειδικά εκείνες περί Ελλεεινίδων που θέλουν τον άντρα κατώτερό τους.....
Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.325
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού