Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 17 10
Call-Girls
132624
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
περασε αρκετος καιρος απο τοτε που φιλος που τραβιοτανε μαζι της και την ειχε επιχορηγησει με αρκετο μπερντε , μου την γνωρισε ως sally . το μωρο ειναι τουμπανο ! τελος ! απο τις γυναικες που σαν εφηβοι βλεπαμε στην tv και τον παιζαμε για μερες . κορμι λαμπαδα , βυζαρες να χαζευεις και να αναρωτιεσαι αν πραγματι υπαρχουν τετοια στον κοσμο και κωλομαγουλα σχεδιασμενα απο βραζιλιανο αγαλματοποιο . δεν ξερω τι συμβαινει σημερα κι αν εχουν παρει τα μυαλα της αερα η οχι λογω συμμετοχης στα playboy καλλιστεια , η αν οι τιμες της εξαρτωνται απο τα ποσα χρειαζεται εκεινη τη στιγμη. η sally που θυμαμαι εγω , εκανε θεικια πιπα που ενιωθες το μυαλο σου να μουδιαζει , εβγαζε τρελα στο πηδημα και σου τα εδινε ολα για ολα αν ησουν σωστος μαγκας κι ωραιο παιδι . μαγικη λεξη το γλυφομουνι το οποιο ηταν ο κωδικας που ανοιγε ολες τις πορτες. γουσταρε το γλυφομουνι που της εκανες? ε, θα σου εκανε γαμησι που θα εβλεπες αστρακια!
ευχαριστως θα την εκλεινα και παλι αν οι δρομοι μας ξανασμιγαν . απο τις κορυφαιες γκομενες που εχω ταισει το καβλι μου και συλλεκτικο κοματι για να διηγουμαι στα εγγονια μου
ευχαριστως θα την εκλεινα και παλι αν οι δρομοι μας ξανασμιγαν . απο τις κορυφαιες γκομενες που εχω ταισει το καβλι μου και συλλεκτικο κοματι για να διηγουμαι στα εγγονια μου
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού