Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γραφω συντομες κρητικες στα αντιστοιχα θρετ των κοριτσιων, ποτε εδω, γιαυτο αγνοηστε τη βαθμολογία. Γραφω απλα γιατι ο συναδελφος απο κατω ειναι ολιγον ενθουσιωδης περαν του δεοντος. - να το θεσω ευγενικα. Best Greek gorl ever? Money Mouth Οχι, αγαπητε.

Δεν ειναι κακιά η Τζίνα. Το αντιθετο. Πονηροφατσα, περιποιημενη, σωμα καλο για την ηλικια της (mid 30s), ζουμερο, μεγαλο στηθος. Ακριβης στα ραντεβου, ομιλιτικη, αξιοπρεπης. Πίπα καλη. Συμμετοχη καλή. Οταν γουσταρει, αφηνεται οποτε το να τελειωσετε μαζι δεν ειναι απιθανο. Δεν κανει πρωκτικο. Δεν τα παιρνει στο στωμα.

Για να την segmentάρουμε, χρησιμοποιοντας κοριτσια που ολοι ξερουν, ειναι κατι μεταξύ Εύας 38 και Εύας 21. με την ιδια λογική, τα 150 είναι πολλα γιατί η μικρή Εύα ειναι φρεσκια, τα καταπίνει και κανει και πρωκτικο. 100 ειναι η σωστη τιμη της. Όπως και για την μεγάλη Εύα τα 80.

Αυτή ειναι η εικονα της κοπέλας. Τωρα τα speachless του Πετράκη παρακάτω καθώς και τα σχολια για την οικονομικη της κατασταση και τις λοιπες υπερβολες μπορειτε να τα αγνοήσετε. Δεν σας αφορούν, φανταζομαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
25
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού