Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 8 10
Call-Girls
42229
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
καταρχην δεν γραφω ποτε κριτικες εδω, προτιμω στα αντιστοιχα θρεντ των κοριτσιων. το κανω επειδη η κοπελα ειναι εξαιρετικα ιδιαιτερη περιπτωση. Ο μοναδικος λογος που την εκλεισα (ηρθε στην ωρα της σε χοτελ του Ν.Φαληρου) ειναι οτι ενας πολυ εμπειρος συναδελφος που την πηδηξε, απορησε με τον εαυτο του που τα καταφερε παρα το χαλι της! αυτο και μονο μου κινησε την περιεργεια, παρα το γεγονος οτι μπορει μετα τις 16.00 (προτιμω πρωινα). Μου εκανε επισης εντυπωση η ομιλια της, σαν πωλητρια βιβλιων στον Ελευθερουδακη που ειχε περασει παλιωτερα απο το πιεστηριο του Οδηγητη.
Οταν την ειδα, νομιζα οτι ειναι καθαριστρια στο χοτελ. Δεν σοκαριστηκα γιατι κατι τετοιο περιμενα. με τα κοκαλα που φαινονταν δεν ειχα προβλημα, παντα μου αρεσαν οι πολυ λεπτες. καθαρη, επισης. Την αφησα να μιλαει - το διασκεδαζα- και την εβαλα να κανει πιπα (αρκετα καλη) για πολυ ωρα. στα 4, απο τον καθρεπτη, το θεαμα δεν ηταν και τοσο αποκρουστικο. τα εκανε ολα. οτι μπορει να ζητησει κανεις. Όπως και ο συναδελφος, και εγω εφερα το εργον εις περας. και μαλιστα 2 φορες. στην επικοινωνια, καλη.
To conclude, η κοπελα προσφερεται για case stady συναδελφων που εχουν περασει σε αλλο σταδιο - και εμπειρικο και αριθμητικο- και ψαχνουν να βρουνε τα όρια τους. αν κρατησεις τα expectations στο μηδεν και το δεις σε μηδενικη βαση, υπαρχει περιπτωση να περασεις και καλα.
Οταν την ειδα, νομιζα οτι ειναι καθαριστρια στο χοτελ. Δεν σοκαριστηκα γιατι κατι τετοιο περιμενα. με τα κοκαλα που φαινονταν δεν ειχα προβλημα, παντα μου αρεσαν οι πολυ λεπτες. καθαρη, επισης. Την αφησα να μιλαει - το διασκεδαζα- και την εβαλα να κανει πιπα (αρκετα καλη) για πολυ ωρα. στα 4, απο τον καθρεπτη, το θεαμα δεν ηταν και τοσο αποκρουστικο. τα εκανε ολα. οτι μπορει να ζητησει κανεις. Όπως και ο συναδελφος, και εγω εφερα το εργον εις περας. και μαλιστα 2 φορες. στην επικοινωνια, καλη.
To conclude, η κοπελα προσφερεται για case stady συναδελφων που εχουν περασει σε αλλο σταδιο - και εμπειρικο και αριθμητικο- και ψαχνουν να βρουνε τα όρια τους. αν κρατησεις τα expectations στο μηδεν και το δεις σε μηδενικη βαση, υπαρχει περιπτωση να περασεις και καλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2010
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί