Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήρθε casual ντυμένη, τζινάκι – μπλουζάκι.
Έκανε ντουζάκι και εισήλθε στο δωμάτιο, ημίγυμνη, φορώντας ένα κόκκινο κορδονάκι και ψηλοτάκουνα παπουτσάκια.
Ξεκίνησε με χάδια και φιλιά ενώ εγώ ήδη άρχισα να ασχολούμαι με το πως θα ερεθίσω τις ρώγες της για να τις απολαύσω σκληρές μετά με την γλώσσα.
Φιλί βαθύ με γλώσσα, και αν ανταποκριθείς ασχολείται για ώρα. Πίπα υγρή και χωρίς χέρια, δυνατή και με σωστό ρυθμό, απόπειρες deep throat διαρκώς.
Μετά από ένα ολιγόλεπτο 69 ώστε να προετοιμάσω τις τρύπες της, άρχισα να την παίρνω στα τέσσερα που νομίζω ότι είναι και η στάση που της ταιριάζει καθώς το κωλαράκι της είναι χάρμα οφθαλμών.
Η κωλότρυπα της δείχνει αδούλευτη και αυτό είναι κάτι που με ενθουσίασε. Μετά από αρκετό λιπαντικό καταφέραμε να την εκπορθήσουμε και απόλαυσα τις κραυγούλες της καθώς την ξεκώλιαζα.
Δεν κατάφερα να κρατηθώ και έχυσα μέσα στον κώλο της.
Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα πολύ καλοδιάθετο, γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι, με πολύ ωραίο κορμάκι που έχει όρεξη για σεξ και αν διαθέσεις ένα μίνιμουμ καλής διάθεσης και από την πλευρά σου θα σε ανταμείψει με την προθυμία της και τις υπηρεσίες της.
Προσωπικά και όσον αφορά το πρόσωπο της μου φάνηκε ιδιαίτερα οικεία φυσιογνωμία και μου θύμισε κάποια πορνοστάρ αλλά μιας και είμαι φυσιογνωμιστής δεν περιμένω κάτι τέτοιο και από τους υπόλοιπους.
Στην κατηγορία της (ελληνίδα γύρω στα 20) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο προς το παρόν· η βαθμολογία θα ήταν μεγαλύτερη αν το επέτρεπε το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί