Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας βραδινή ώρα για 1,5 ώρες με την Πένη.
Αρχική επιθυμία μου ήταν ντούο της Εύας με την Πένη αλλά δεν μου κάθισε καθώς η Εύα - για πολλοστή φορά - δήλωσε απασχολημένη σε μακροπρόθεσμο ραντεβού..
Η κοπέλα κάθισε παραπάνω στην τιμή των 200 ευρώ που αντιστοιχούσε σε 1,5 ώρες (στα συν της).
Όμορφη και κυρίως περιποιημένη κοπέλα, έντονα βαμμένη με casual ωραίο ντύσιμο ανάλογο της ηλικίας της.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο με προϊδέασε ότι λόγω ενός μικρού σπυριού που είχε βγάλει επάνω από τα χείλη της φοβόταν για έρπη και λόγω της σχετικής φοβίας όλες οι υπηρεσίες της κυμάνθηκαν σε μέτρια γενικά επίπεδα καθώς τα φιλιά ήταν μόνο με παιξίματα της γλώσσας από μακριά, η πίπα της στραβή ώστε να μην ακουμπάει το σπυράκι και η εν γένει συμπεριφορά της στο sex με επιφυλάξεις λόγω του "προβλήματος". Ενδεχομένως λοιπόν να μην είμαι λίαν αντικειμενικός στην κριτική μου λόγω του προβλήματος που είχε αλλά διαπίστωσα στη συνέχεια και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια που με "χάλασαν" κάπως.
Το στόμα της είχε μία περίεργη μυρωδιά που την εστιάζω στο make up που είχε βάλει και στο lip gloss που χρησιμοποιούσε στα χείλη της..Το νινάκι της αρκετά δουλεμένο σε σημείο που να μην πολυκαταλαβαίνω και πολλά μετά από κάποιες πεοπαλινδρομήσεις!! Μεγάλο χαμόγελοΑρκετά βογκητά, εμφανώς προσποιητά καθώς την έπιασα σε κάποιες φάσεις την ώρα που βογκούσε να κοιτά τον Ρουβά στην τηλεόραση που παρουσίαζε το γνωστό show...Μεγάλο χαμόγελο
Επίσης και τα όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα χρησιμοποιούσε για το και καλά ενδιαφέρον της να μάθει για μένα ήταν επίσης προσποιητά καθώς στις απαντήσεις μου δεν φαινόταν να πρόσεχε ιδιαιτέρως...Σπασίκλας
Γενικά πέρασα ένα "ήσυχο" βράδυ με μία κοπέλα λίαν ευγενική και μαθητευόμενη επαγγελματία που όμως δεν μου άφησε κάποια γλυκιά γεύση αναπόλησης...Σε αντίθεση με την Αφροδίτη που είχα συναντήσει προ 3 εβδομάδων με την οποία έχω εκστασιαστεί!! Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί