Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 15 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν για άλλο γκομενάκι πήγαινα αλλά μου το ακύρωσε και κατέληξα στη Valeria.Hρθε σπίτι μου ωραία ντυμένη,αράξαμε λίγο στο καναπέ και τα παμε,μετά έκανε το μπανάκι της και βουρ στο κρεβάτι!Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά όταν πετάει τα ρούχα και τη βλέπεις γυμνή(εχει και τις βυζάρες της)καβλώνεις!Χαδάκια γλυψιματάκια και ξεκινάει η πίπα(με προφυλαχτικο πάντα εγώ) την οποία μπορείς να τη χαρακτηρίσεις απλά καλή!Μετά τη βάζω από κάτω και ξεκινάει το σφυροκόπημα ενώ συγχρόνως πιάνω τις βυζάρες της!Το μωρό συμμετέχει κανονικά στο sex,κολλάει πάνω σου και φτιάχνεσαι άσχημα!Μικρές κραυγούλες όχι κάτι προσποιητό.Μετά καβαλάει από πάνω οπου χοροπηδάει έντονα και γουστάρεις να γλείφεις και να πιάνεις τις βυζάρες της(όπου και τέλειωσα μετά από λίγο)!Μπανάκι και μετά μου ζητάει να αράξουμε στο σαλόνι στο καναπέ οπου βλέπαμε mtv και τα λέγαμε!Πολύ καλή στην επικοινωνία και ευχάριστη.Εκει που καθόμασταν μου ανοίγει το μπουρνούζι και μου ξεκινάει μια τσιμπουκάρα στο καναπέ άλλο πράμα!Την αρπάζω την βάζω από πάνω μου(να τονίσω ότι είναι μικροκαμωμένη και την κάνεις ότι γουστάρεις)και πέφτει ένα χοροπήδημα τρελό με θέα τις βυζάρες της!Μετά την ακουμπάω και πάνω στο τραπεζάκι και την καρφώνω,την ξαναφέρνω στο καναπέ,την βάζω στα τέσσερα και μετά από δυνατό σφυροκόπημα της τα πετάω στη πλάτη!Να σημειώσω ότι οι μπαλκονόπορτες του σαλονιού ήταν ανοιχτές και παίζει να μας είδαν,αλλά με αιφνιδίασε που μου την έπεσε εκεί και δε το σκέφτηκα!Αρα μιλάμε για ένα μωρό μέτρια εμφανισιακά με γαμεύσιμο σώμα όμως και συμμετοχή που αξίζει πολλά!Δεν θα είχα πρόβλημα να τη ξαναπάρω,ξέρει να γαμιέται...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί