Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 39 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να γράψω αυτή την κριτική, γι' αυτό και η καθυστέρηση. Γιατί την πρώτη φορά βρήκα το μπελά μου, τόσο από τα άπειρα pm που μου ζητούσαν τηλέφωνο όσο και από το ότι κάποιοι (ας μην τους χαρακτηρίσω...) πήγαν να με πουν και...αβανταδόρο, παρόλο που όλες σχεδόν οι κριτικές για την Εύα είναι παρόμοιες με εκείνη που είχα γράψει!

Ας είναι... Πάμε στο θέμα: λοιπόν οι καλές εντυπώσεις της πρώτης φοράς επιβεβαιώθηκαν! Επιβεβαιώθηκε και η πρόβλεψη που είχα κάνει στην πρώτη κριτική μου: δηλαδή ότι αν την ξανασυναντούσα η χημεία μας θα ήταν καλύτερη - και αυτό γιατι και οι δυο ήμασταν λιγότερο σφιγμένοι (κυρίως εγώ βέβαια). Έτσι, τώρα το απόλαυσα περισσότερο και πιο έντονα - και πραγματικά το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα χείλη μου, ξανασχηματίζεται όταν σκέπτομαι αυτά που κάναμε!

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το τι ζητάει κανείς! Αν κάποιος ζητάει μια πορνοστάρ για να την ξεσκίσει όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μέσα σε μια ώρα, τότε πρέπει να απευθυνθεί αλλού! Και δεν κρίνω υποτιμητικά μια τέτοια επιλογή, άλλωστε δεν είμαστε όλοι ίδιοι - το μόνο που με ενοχλεί είναι η γουρουνιά και ο εξαναγκασμός ή η ανοχή σε αυτόν! Από τη στιγμή που ό,τι γίνεται το θέλουν και οι δυο, δεν υπάρχει θέμα! Αν όμως κάποιος ζητάει μια ώρα ΚΑΛΟΥ σεξ, χωρίς το άγχος για το πόσες...εκτονώσεις θα πραγματοποιήσει, με μια ΣΤΥΛΑΤΗ γυναίκα, με την οποία μπορεί να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ, έτσι ώστε όταν θα φύγει να είναι ΓΕΜΑΤΟΣ, να νοιώθει ότι ήταν με μια φίλη του, ότι του έκανε καλό και ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ αυτή η συνάντηση, τότε η Εύα είναι άριστη επιλογή! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, ε; Γιατί εννοείται ότι κάποιος άλλος μπορεί να μην ταιριάξει μαζί της, αν και βλέπω ότι οι πιο πολλοί ταίριαξαν και το έγραψαν.

Και εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι περισσότερο από call girl η Εύα θα έλεγα ότι είναι αυτό που στην Αμερική ονομάζεται "σεξοθεραπεύτρια", καθώς...κρύβει μέσα της την ψυχολόγο, της αρέσει να ασχολείται μαζί σου και σου φτιάχνει τη μέρα από κάθε άποψη. Σίγουρα θα την ξανασυναντώ από καιρό σε καιρό, όσο και η ίδια το θέλει και θα είναι για μένα ένα είδος...υπενθύμισης για τη ζωή και τις σχέσεις (Εύα, ξέρεις εσύ, κατάλαβες ποιος είμαι)!

Αυτά - και είναι φυσικά η τελευταία μου κριτική γι' αυτήν καθώς το θέμα το εξάντλησα, πιστεύω. Τα υπόλοιπα, για όταν και όσο θα υπάρχουν, θα τα κρατήσω για μένα! Αν συνεχίσω να εξασκώ το...άθλημα και συναντήσω και άλλες κοπέλες, εδώ θα είμαστε!

Υπενθυμίζω και πάλι ότι η βαθμολογία είναι η μεγαλύτερη που μου επιτρέπει το σύστημα: στην εμφάνιση θα της έβαζα έτσι κι αλλιώς το βαθμό που της έβαλα, στα άλλα παίρνει ΕΥΚΟΛΑ άριστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί