Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μια ιστορία θα σας πω για την Πένυ....
και εμένα... (που είναι και ο τίτλος).

Να τα πάρω όμως από την αρχή, έλειπε το έτερον ήμισι εκτός πόλης οπότε ήταν μια ευκαιρία να κάνω την υπέρβαση και να κλείσω ραντεβού με callgirl. Όσοι είναι παντρεμένοι καταλαβαίνουν τι ρίσκα πρέπει να παρθούν και τι δικαιολογίες να ειπωθούν.
Προσωπικά είμαι λάτρης των ελληνίδων οπότε είπα να δοκιμάσω Ευα22, αλλά ήταν κλεισμένη για τις ώρες που εγώ ήθελα ( αργά βράδυ). Αλλά μου σύστησε την Πένυ, ελληνίδα και παρέχει φουλ πρόγραμμα. Είναι αλήθεια πως ήθελα και πρωκτικό... Διαβάζοντας με προσοχή κριτικές συναθλητών είπα θα το ρισκάρω.

Τα ραντεβού κλείστηκε 2 μέρες πριν και επιβεβαιώθηκε την ημέρα της συνάντησης.
Οπότε μετά το ημίχρονο του ΠΑΟΚ βουρ για το γνωστό ξενοδοχείο του πατέρα του έκτορα.

Η Πένυ ήρθε 10 λεπτά πριν, αλλά δεν με χάλασε καθόλουΜεγάλο χαμόγελο
Τυπική κουβεντούλα και συστάσεις...
Προσωπικά το πρόσωπό της μου άρεσε, γλυκό και δυνητικά πολύ καυλωτικό, άλλους όμως μπορεί να μην τους ενθουσιάσει...

Αλλά ρε παίδες ένα κορμί απίστευτο, μπιμπελό, αψεγάδιαστο, λεπτό, σφριγηλό, και να το χαζεύεις. Στο μεταξύ ρε παίδες δεν ξέρω τι με έπιασε και αισθανόμουν λες και πήγαινα πρώτη φορά με κοπέλλα, το άγχος, το χτυποκάρδι, ένα σφίξιμο στην κοιλιά...
Μπαίνει για μπάνιο ( εγώ είμουν ήδη κομπλέ έτοιμος) και εγώ ανοίγω τη μαυροδάφνη που είχα φέρει για την περίσταση ( must...) και κατεβάζω 2 ποτήρια να φύγει το άγχος....
Ακούω το νερό να κλείνει και βγαίνει το μωρό μόνο με το στρινγκάκι του. Εκεί απόλαυσα το σώμα της σε όλο το μεγαλείο. Βυζάκι μικρό μεν αλλά η ρώγα 2 εκατοστά και βάλε, καυλωμένη...
Με έφτιαξε αυτό απίστευτα.
Πέφτουμε στο κρεβάτι και αρχίζει χάδια και φιλάκια, ανταποδίδω, χωρίς βιασύνες...
Αρχίζω και τη γλείφω, παντού, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Επίμονή στο καθαροτατο μουνάκι της, για αρκετή ώρα... Μου λέει "να σε γλείψω και εγώ" και το γυρνάμε στο 69 εκεί όσο αυτή ασχολούταν με τον πούτσο μου εγώ έγλειφα τις τρυπούλες της εναλλάξ.
Από πίπα μου φάνηκε μέτρια, αλλά μάλλον εγώ είμαι απαιτητικός και της νοοτροπίας στο συγκεκριμένο σπορ του αν δεν το κάνεις καλά μην το κάνεις καθόλου..
Οπότε ξάνα τη γυρνάω ανάσκελα και συνεχίζω το γλειφομούνι, το οποίο γούσταρε απίστευτα ( προσωπικά το γλειφομούνι με φτιάχνει, μα πολύ όμως)...
Κάποια στιγμή μου λέει " θέλω να μπεις μέσα μου..."
Προφυλακτικό και αρχίζει το παραμύθι....
Ρε μάγκες ήταν τόσο τέλειο που δεν ήθελα να τελειώσει, το κάναμε αργά και αισθησιακά χωρίς καμία απολύτως βιασύνη. Κάποια στιγμή νοιώθω το σφιχτό μουνάκι της να αρχίζει να καίει και να αυξάνεται η κάψα...
Μα την αλήθεια κοιτάω να δω μήπως ήταν κανείς με κανα αναμένο αναπτήρα.....
Σταματάω λίγο πριν τελειώσω και της ζητάω αλλαγή στάσης, στα 4. Όλα τα λεφτά είναι αυτή η στάση με θέα τον φανταστικό κώλο της. Βάζω δαχτυλάκι και κόντεψε να μου το κόψει. Της ψιθυρίζω να το κάνουμε από πίσω και στην αρχή μου είπε να το αφήναμε, ότι είναι +50, αλλά την έψησα. Αρχίζει εκει βάζει λάδια, όσο εγώ την έπαιρνα από μπροστά.... "Νομίζω είμαι έτοιμη", μου είπε. Πάω να μπώ, "μαλακά" μου λέει. Τίποτα, δεν έμπαινε ( και όχι οτι είμαι κανας πουτσαράς, μέσο όρο, αλλά μάλλον είχε πιάσει μέγιστα μεγέθη λόγω παρατεταμένης καύλας). Ξαπλώνει μπρούμητα, με τρα βάει πάνω της και με παρακαλεί να της τον βάλω έτσι... Με τα χίλια ζόρια και τα λάδια μπήκε, αλλά η κοπέλα μόνο που δεν έφτασε στο ταβάνι από τον πόνο.... Σιγά σιγά, με προσεκτικές κινήσεις συνέχισα, ενώ αυτή έτριβε μανιασμένα την κλειτορίδα της. Βέβαια όταν γινόμουν πιο βίαιος τραβιόταν και δάγκωνε το μαξιλάρι...
Βασικά δεν ξέρω τι με έπιασε ( λάθος νοοτροπία όταν πληρώνεις τόσα λεφτά), αλλά τη λυπήθηκα όταν μου είπε " σε παρακαλώ, μπες λίγο μπροστά".
Αλλαγή προφυλακτικού και συνέχεια στο μουνάκι, που το έσφιγκε και ξέσφηγκε ( καλή φάση). Πόδια στους ώμους, ό,τι να ναι. Με τα πολλά πριν τελειώσω, βγαίνω και με παίρνει στο στόμα της. Μου φάνηκε ότι έχυνα ώρες και αυτή τα κατάπινε αχόρταγα..
Έπεσα ψόφιος για τουλάχιστον πεντάλεπτο. Μπανάκι και ξάπλα στο κρεβάτι. Χαδάκια και την αρχίζω στο γλείψιμο, με τον ουτοπικό στόχο να τελειώσει. Πείσμα στο πείσμα, βογγητό στο βογγητο πρέπει να έχυσε. ( δεν παίρνω όρκο, αλλά δεν με άφηνε να συνεχίσω και τη στιγμή εκείνη τα υγρά αυξήθηκαν)...
Δεν είχε μείνει πολλή ώρα και ήξερα ότι δεν θα τέλειωνα το δεύτερο γύρο, οπότε δεν το άρχισα καν ( μην αρχίζεις ότι δεν μπορείς να σώνεις που λέει και ο φιλόριμος λαός μας). Κουβεντούλα απίστευτη, χαβαλές και γέλιο.
Game over

ΥΓ: Συνοψίζοντας είναι πολύ για GFE, PSE δεν το έχει. Πέρασα φανταστικά μαζί της, να ταν και άλλες ώρες, αλλά όλα κάποτε τελειώνουν. Οι αναμνήσεις όμως είναι εξαιρετικές, ακόμα και τα επικά γέλια που ρίξαμε λέγοντας γιατί πολλοί είναι λάτρες του πρωκτικού ( παροιμίες γνωστές και πολυαναφερμένες που σκοπίζουν το γέλωτα απλόχερα)

Τιμή είναι μαζί με το ξενοδοχείο, και σχέση απόδοσης τιμής είναι χαμηλή, μόνο και μόνο γιατί 340 είναι λεφτά και έχουμε κρίση.

ΑυτάΚουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
340€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες