Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 35 10
Call-Girls
86794
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Από εμφάνιση εμένα μου άρεσε πολύ!! Από υπηρεσίες τώρα ξεκιμάμε στο ότι προσπάθησε αρκετά και βαθια να με τσιμουκώσει και προτοβουλίες να πάρει χωρίς όμως να δειχνει οτι ευχαριστίεται. Απειρία να το πώ τώρα?? ίσως! Για μιά στιγμή αισθάνθηκα ότι το κάνω με πουτάνα μεταξουργειου μπουρδέλου των 15 ευρώ λόγω της κρύας συμπεριφορά της και αποφάσισα να χύσω την κωλάρα της βάζοντας την στα 4...! Πιάνουμε μια κουβέντα και μου είπε πως πρίν από μένα είχε έναν μαλάκα που τις έλεγε για το σιτε διάφορες μαλακιές και είχε αγχωθεί..Εγώ όμως δεν φταίω σε τίποτα να σκάω ευράκια τσάμπα και βερεσέ ούτε να κάνω ψυχανάληση για να στρώσει στο δεύτερο γύρο. ΠΑρόλα αυτά ο δεύτερος γύρος ήταν πολύ καλύτερος με πολύ περισσότερη όρεξη και ενναλαγές στάσεων ενώ με εντυπωσίασε που με έκοψε στη μέση του πισοκολλητου για να μου πάρει πίπα λέγοντας μου "τώρα που έχω καυλώσει θα δεις πως θα σε ρουφήξω΄". Με λίγα λόγια το μωρό ξύπνησε και έσωσε την κατάσταση...Ίσως την ξανασυναντήσω γιατί δεν την πέτυχα μαλλον στα καλά της... Της έδωσα και κάποιο τιπ να πάρει λίγο τα πάνω του το μωρό γιατί πέσαν μαλλον όλοι οι λύκοι του μπουρδέλα.κομ να το φάνε ζωντανό..!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;