Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 203509
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επέστρεψα να περάσω τις υπολοιπες κριτικές μου μιας και έχοντας τες στα φύλλα του word δεν βοηθούν κανέναν... Και θα ξεκινήσω με το εβιτάκι... Πιστεύω πως δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη καθώς την έχω συναντήσει 3 φορές και πραγματικά έχω παραχωρτάσει γαμίσι και πιστεύω ότι μιά κριτική παραπάνω από μένα δεν θα βοηθήσει κανέναν καθώς έχει συγχωνευτεί το θέμα και έχει δημιουργηθεί η γενική εικόνα της κοπέλας καθώς η πίπα της, τα φιλία της και η συμμετοχή της σε κάνουν πραγματικά να μην θέλεις να ασχοληθείς με κάποιες λεπτομέριες όπως το μικρό στήθος και κάποια περιτά κιλάκια τα οποία όταν ξεκινάει το πρόγραμμα εξαφανίζονται από το οπτικό σου πεδίο και την θέση τους πέρνουν τα καταπληκτικά της βογγητά και το διαρκώς υγρό της μουνί που δεν το αφήνει λεπτό "αμαλάκιστο" μέχρι να σου κάνει την κοιλιά λίμνη από ΄τα χύσια... Άψογος επαγγελματισμός και εμπειρία 30άρας σε σώμα πιτσιρίκας που λυσσάει για πούτσο και σπέρμα το οποιό πο΄τε δεν θα δεις μιας και το καταπίνει μέχρι τελευταίας σταγόνας... Δεν έχω κάτι αλλο να προσθέσω.. Απλά να την προτείνω σε όποιον γουστάρει PSE πραγματικό...! Και GFE είναι ικανή να προσφέρει αλλά θα είναι πολύ προσποιιητό... οπότε αγαπούληδες...... ΜΑΚΡΙΑ....! Φιλάκια μωρό μου!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί