Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 39 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από καιρό ξαναγράφω κριτική γιατί θεωρώ ότι μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες αν και αυτό είναι υποκειμενικό όμως μπορεί να δώσει κατευθύνσεις.
Συνάντηση λοιπόν μεσημέρι Τετάρτης στο ξενοδοχείο πίσω απ΄το Ωνάσειο, αμέσως ντουζάκι και ξεκίνημα με προκαταρκτικά με πολλή άνεση και συμμετοχή χωρίς καμία βιασύνη, στην συνέχεια αρκετά καλή πίπα μέχρι που στην προσπάθεια να τον βγάλω και να τον χώσω στα βυζιά της η στο μουνί της κατέφθασε το υγρό πυρ πριν την ώρα του, μετά από υπόδειξη μου ότι δεν προλαβαίνω τον ξαναπαίρνει στο στόμα της ακαριαία και τα καταπίνει όλα μα όλα όμως.
Συζητησούλα για λίγο και στην συνέχεια πάλι πίπα για να επανέλθει ο μήτσος ο οποίος δεν αντιδρούσε στα προσδοκώμενα, φιλότιμη προσπάθεια από την Εύα ανεβαίνει επάνω μου μετά από προτροπή μου το δουλέψαμε λίγο αλά δεν υπήρχε η αναμενόμενη καλή στύση του εργαλείου γύρισμα στα 4 και συνέχεια με υπομονή μετά πάλι πίπα με προτροπή της Εύας και ατάκες σχετικά με το ζήτημα αλά το αποτέλεσμα αρνητικό χωρίς βέβαια να έχει ευθύνη η κοπέλα κάτι συνέβη σε εμένα πράγμα που δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί μου συμβαίνει για πρώτη φορά.
Τέλος πάντων το αφήσαμε ατελείωτο το δεύτερο γύρο ίσως για μία άλλη φορά έδωσα τα χρήματα (δεν τα ζήτησε)100 + 22 το ξενοδοχείο συνολικό κόστος γιατί αυτό μετράει και φύγαμε ο καθένας για την δουλειά του.
Ευχάριστη συνεύρεση παρ' όλα τα αρνητικά από μεριάς μου αλά τι να κάνουμε τώρα έτσι έγινε έτσι θα το αφήσουμε και πάμε για άλλα.
Μωρό μου σ' ευχαριστώ για την κατανόηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
122€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί