Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 7 10
Call-Girls
29481
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Εδω λοιπον κι εγω. Τα εχω γραψει καποια στιγμη στο φορουμ του συγκεκριμενου γραφειου οτι τα κοριτσια του Κωστα εμενα προσωπικα δε με αφηνουν αδιαφορο εμφανισιακα και μου φτιαχνουν τη διαθεση τα νεανικα καθαρα κορμια τους. Η ζετα λοιπον αποτελεσε την 4η εμπειρια μου απο τις "γατες". Η κοπελιτσα ειναι πολυ γλυκια και επιδιωκει τη μετατροπη του ραντεβου σου σε GFE. Οι υπηρεσιες της κυμαινονται σε μετρια επιπεδα , δε μου εδωσε την εντυπωση οτι κυνηγα την ξεπετα απλα αυτα νομιζει πως ξερει αυτα κανει. Μετριο στοματικο(αρκετα ρηχο) το οποιο προς το τελος συνοδευεται με χερακι. Η διαθεση της αλλαζει κατα τη διαθεση του ραντεβου μετα το καλο social time και κατα τη διαρκεια της επαφης ανοιγεται και η κοπελια σε ρυθμους που να θυμιζει τη μετρια στο κρεβατι φιλεναδα σου(γιατι αν ολοι τις ειχαμε πουτανες στο κρεβατι πιστευω τα ραντεβου των κοριτσιων θα ηταν λιγοτερα), με σφιχτες αγκαλιτσες , αναστεναγμους στο αυτι σου και απο φιλακια στα χειλη σε υγρη λαρυγγοσκοπηση στο τελος. Παντως για εμενα προσωπικα δε μου εβγαλε διαθεση για αγρια πραγματα αν και θα επρεπε μιας και το σφιχτο σωματακι της και το αθωο υφακι της αποτελει προκληση να βγαλεις πιο αγρια γουστα.
Παρακαλω οταν χρησιμοποιειτε τα δαχτυλα σας συναγωνιστες να κοβετε κανα νυχι που και που και να μη ξυνεται πολυ εντονα γιατι το παιχνιδι γινεται αντιαθλητικο οταν εμφανιζεται το αιμα στις επιμαχες περιοχες! εκτος κι αν ειστε τοσο στραβογαμηδες μερικοι
Παρακαλω οταν χρησιμοποιειτε τα δαχτυλα σας συναγωνιστες να κοβετε κανα νυχι που και που και να μη ξυνεται πολυ εντονα γιατι το παιχνιδι γινεται αντιαθλητικο οταν εμφανιζεται το αιμα στις επιμαχες περιοχες! εκτος κι αν ειστε τοσο στραβογαμηδες μερικοι
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα