Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Και μια κριτική για κορίτσι της Πόπης...
Γρήγορο κλείσιμο rendez~vous με άμεσο τηλέφωνο...
Η Τζενιφερ άργησε 15 λεπτά, αλλά τήρησε το 60/λεπτο.
Μπήκε μέσα με ελαφρύ φορεματάκι. Επικοινωνία σε ικανοποιητικά ελληνικά, και καλά αγγλικά. Ντουζάκι είχε κάνει, πολύ καθαρή και αιδοίο τρομερό με γραμούλα.
Της αρέσει η "περιποίηση" και μάλιστα παίζει μαζί τους σε όλες τις στάσεις. Το κατάλαβα και δως του τρίψιμο σε κάθε ευκαιρία.
Στο πρόσωπο και στο σώμα από κοντά είναι πολύ ομορφότερη. Το στήθος φυσικό μεγάλο με θηλές που ανταποκρίνονται άμεσα. Γουστάρει να ασχολείται κανείς μαζί τους. Εκδηλωτική και πρόθυμη.
Το φιλί της επιφανειακό. Σε δική μου προσπάθεια για dfk (βαθύ), έβγαζε τη γλώσσα της και ουσιαστικά το απέφευγε. Δεν δείχνει να μη το θέλει αλλά ουσιαστικά το ακυρώνει.
Το στοματικό της αρκετά καλό, στην αρχή ήρεμο με χεράκι, αλλά μετά τελείως ελεύθερο με γρήγορη κίνηση.
Έχει άνετα όλες τις στάσεις.
Αποστολικό, πισωκολητό κτλπ, με αρκετή συμμετοχή στο να συγχρονίσει όλες τις κινήσεις της (σημαντικό!)αλλά αφήστε την να καθίσει από πάνω και να έχει το στήθος της στη φάτσα σας.
Ειδικά όταν εντοπίσει το ιδανικό σημείο (μετακινείται ελαφρώς μπροστά~πίσω) είναι καταπληκτική. Μάλιστα το moto της σε εκείνο το σημείο: "I could do that for hours". Και το εννοεί!
Της αρέσει το σεξ και εγώ την προτείνω.
Προς το τέλος του δεύτερου γύρου φαινόταν βιαστική αλλά της έδωσα να καταλάβει ότι έχουμε ακόμη χρόνο, οπότε επανήλθε κανονικά.
Οι τιμές της έχουν ως εξής:
Βασικό 100
Δεύτερο τελείωμα +20
Ελεύθερο στοματικό +20
Εγώ διάλεξα μόνο δεύτερο τελείωμα (120). Η πίπα της είναι καλή οπότε δε χρειάζεται OWO.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: