Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 39 10
Call-Girls
114031
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έχω ρέντα απόψε!!Καπάκι η δεύτερη κριτική για πιο παλιά συνάντηση.
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι μια κι έξω:Πιστεύω οτι τα γούστα του καθενός είναι ατομικά/υποκειμενικά και δεν τα κρίνω.Κρίνω μόνο τις γυναίκες έτσι όπως τις βλέπω εγώ για τα δικά μου γούστα .
Εύκολη συνάντηση με sms.
Στο γνωστό Ξενοδοχείο στο Στάδιο.
Ήρεμη παρουσία, sexy με τα ρούχα, αλλά στο κρεββάτι λόγω της ηλικίας δεν "κωλώνει"
Μ' αρέσει αυτό το στυλ γυναίκας εξωτερικά καθώς και το στήθος.
Με χάλασε η ελιά!
Με χάλασε πολύ οτι τα υγρά είχαν έντονη οσμή ούρων παρά το πλύσιμε σε δεύτερη φάση.Και μη μου λέει κανείς οτι υγραίνεται ο κόλπος!! (το θέμα τόχει θίξει και "συνάδελφος" για την Estella παλιότερα ) Δεν μπορώ με τίποτα τέτοια οσμή.Είναι και ο λόγος που δεν θα την ξαναδώ΄!
Και το φιλί τίποτα το σπουδαίο,απλά γιατί το ζητάς.
Λέει οτι "φτάνει" αλλά είναι παραμύθι.Ηλικία/εμπειρία γαρ.!!
Κάνει οτι θές αλλά δεν είναι ο τύπος μου.Δεν έχει το στυλ ξεπέτας και αναγνωρίζει οτι πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό και θέλει ειλικρινά να το ανταποδόσει.Αλλά είπα τίποτα το ιδιαίτερο και ο τύπος μου.
Θεωρώ οτι έχουν γραφτεί σωστά αλλά και πολλές υπερβολές(σκόπιμες;)
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι μια κι έξω:Πιστεύω οτι τα γούστα του καθενός είναι ατομικά/υποκειμενικά και δεν τα κρίνω.Κρίνω μόνο τις γυναίκες έτσι όπως τις βλέπω εγώ για τα δικά μου γούστα .
Εύκολη συνάντηση με sms.
Στο γνωστό Ξενοδοχείο στο Στάδιο.
Ήρεμη παρουσία, sexy με τα ρούχα, αλλά στο κρεββάτι λόγω της ηλικίας δεν "κωλώνει"
Μ' αρέσει αυτό το στυλ γυναίκας εξωτερικά καθώς και το στήθος.
Με χάλασε η ελιά!
Με χάλασε πολύ οτι τα υγρά είχαν έντονη οσμή ούρων παρά το πλύσιμε σε δεύτερη φάση.Και μη μου λέει κανείς οτι υγραίνεται ο κόλπος!! (το θέμα τόχει θίξει και "συνάδελφος" για την Estella παλιότερα ) Δεν μπορώ με τίποτα τέτοια οσμή.Είναι και ο λόγος που δεν θα την ξαναδώ΄!
Και το φιλί τίποτα το σπουδαίο,απλά γιατί το ζητάς.
Λέει οτι "φτάνει" αλλά είναι παραμύθι.Ηλικία/εμπειρία γαρ.!!
Κάνει οτι θές αλλά δεν είναι ο τύπος μου.Δεν έχει το στυλ ξεπέτας και αναγνωρίζει οτι πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό και θέλει ειλικρινά να το ανταποδόσει.Αλλά είπα τίποτα το ιδιαίτερο και ο τύπος μου.
Θεωρώ οτι έχουν γραφτεί σωστά αλλά και πολλές υπερβολές(σκόπιμες;)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί