Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 16 10
Call-Girls
71436
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Γρηγορη & αψογη εξυπηρετηση απο το γραφειο..
Ευγενεστατος ο Κωστας & πληρως κατατοπιστικος σχετικα με το χοτελι που δεν βρηκα απο την αρχη..
Χοτελι παραλιακο,καθαρο δωματιο με καθαρες πετσετες & κερασμα νερακι απο το πιπινι..
Οτι βλεπετε στις φωτο & ακομη καλυτερο το μωρακι..
Ευγενεστατο μεχρι αηδιας,με αποτελεσμα να μην βγαζει το πουτανε που εγω επιθυμω για να το ξεσκισω αναλογα..
Μετα απο συστασεις-ντουζακι,το εριξε κατ ευθειαν στην πιπα & το καραμελωμα..
Δουλευει χερακι,δεν βουταει μεχρι τελους,αλλα το παιδευει μεχρι να της πεις να σταματησει..
Ισως για να σε τελειωσει,αφου δεν επεδειξε κανενα παθος & μαλλον δουλευει διεκπεραιωτικα..
Δαχτυλακια απαγορευονται(σπασιμο πανω στην καυλα σου)..
Δεν μου ξυπνησε τον γαμια & ετσι το γυρισα στα 4 οπου μετα απο το σχετικο σφυροκοπημα & τελειωσα..
Δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ζητησω κουλουρι αφου ειχα ηδη ξενερωσει με την ολη αντικαυλε συμπεριφορα της..
Καλο κοριτσακι αλλα δεν κανει για αυτη την δουλεια..
Για οποιον δεν εχει προβλημα να γαμαει επιπλα,συστηνεται ανεπιφυλακτα λογω της φρεσκαδας του..
Αν ξαναρθει ισως του δωσω αλλη μια ευκαιρεια να εξιλεωθει..
Υ.Γ Την προηγουμενη ειχα 2ωρο ματσακι με την Λινα,οποτε συγκριτικα η Αλεξανδρα ατυχησε απο τα αποδυτηρια..
Υ.Γ1 Πολυ amature κατασταση ρε geopon..
Υ.Γ2 Δεν ειμαι πιπινολατρης ετσι & αλλιως..
Υ.Γ3 Πολυ καλη τιμη για incall φαση..
Ευγενεστατος ο Κωστας & πληρως κατατοπιστικος σχετικα με το χοτελι που δεν βρηκα απο την αρχη..
Χοτελι παραλιακο,καθαρο δωματιο με καθαρες πετσετες & κερασμα νερακι απο το πιπινι..
Οτι βλεπετε στις φωτο & ακομη καλυτερο το μωρακι..
Ευγενεστατο μεχρι αηδιας,με αποτελεσμα να μην βγαζει το πουτανε που εγω επιθυμω για να το ξεσκισω αναλογα..
Μετα απο συστασεις-ντουζακι,το εριξε κατ ευθειαν στην πιπα & το καραμελωμα..
Δουλευει χερακι,δεν βουταει μεχρι τελους,αλλα το παιδευει μεχρι να της πεις να σταματησει..
Ισως για να σε τελειωσει,αφου δεν επεδειξε κανενα παθος & μαλλον δουλευει διεκπεραιωτικα..
Δαχτυλακια απαγορευονται(σπασιμο πανω στην καυλα σου)..
Δεν μου ξυπνησε τον γαμια & ετσι το γυρισα στα 4 οπου μετα απο το σχετικο σφυροκοπημα & τελειωσα..
Δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ζητησω κουλουρι αφου ειχα ηδη ξενερωσει με την ολη αντικαυλε συμπεριφορα της..
Καλο κοριτσακι αλλα δεν κανει για αυτη την δουλεια..
Για οποιον δεν εχει προβλημα να γαμαει επιπλα,συστηνεται ανεπιφυλακτα λογω της φρεσκαδας του..
Αν ξαναρθει ισως του δωσω αλλη μια ευκαιρεια να εξιλεωθει..
Υ.Γ Την προηγουμενη ειχα 2ωρο ματσακι με την Λινα,οποτε συγκριτικα η Αλεξανδρα ατυχησε απο τα αποδυτηρια..
Υ.Γ1 Πολυ amature κατασταση ρε geopon..
Υ.Γ2 Δεν ειμαι πιπινολατρης ετσι & αλλιως..
Υ.Γ3 Πολυ καλη τιμη για incall φαση..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι