Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 53 10
Call-Girls
203510
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήρθε ντυμένη με ένα φορεματάκι που την κολάκευε, όπως και τα μαλλιά που τα είχε πιασμένα πίσω. Όμορφο πρόσωπο που σε προκαλεί για εκσπερμάτωση. Η συνάντηση ξεκίνησε με στοματικό (εκείνη γονατιστή), συνεχίσαμε με 69 για να θαυμάζω το θεϊκό καλοσχηματισμένο κωλαράκι της και να παίζω με τις τρυπούλες με δάκτυλα...
Στήσιμο στα 4 αμέσως μετά και ξεκινάει το σφυροκόπημα που το απολαμβάνει δεόντως. Η θέα εκπληκτική και εκείνη ξέρει να στηθεί όπως λίγες στα τέσσερα. Σε τέτοια στάση είναι αδύνατον να αντισταθείς στο να της το βάλεις από πίσω. Λιπαντικό και φύγαμε λοιπόν. Η κοπέλα μπορεί να γουστάρει γενικά το σεξ, αλλά στο πρωκτικό μεταμορφώνεται πραγματικά. Μετά από λίγο ήρθε η ώρα για την εκσπερμάτωση που ύστερα από δική της παράκληση, εγώ θα την έχυνα στον κώλο αλλιώς, έγινε στο στόμα της!
Ακόμη μια πρακτική που φαίνεται να λατρευει καθώς επιδεικτικά κάθησε λίγο με το ορθάνοιχτό της στόμα γεμάτο την καυτή ηδονή μου.
Συμπερασματικά για τους λάτρεις τέτοιων πρακτικών συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Κορμί απαλό, καλοσχηματισμένο, με ωραίο κωλαράκι, και εφηβικά στηθάκια όνειρο.
Πάντα καθαρή και γλυκομίλητη.
Στήσιμο στα 4 αμέσως μετά και ξεκινάει το σφυροκόπημα που το απολαμβάνει δεόντως. Η θέα εκπληκτική και εκείνη ξέρει να στηθεί όπως λίγες στα τέσσερα. Σε τέτοια στάση είναι αδύνατον να αντισταθείς στο να της το βάλεις από πίσω. Λιπαντικό και φύγαμε λοιπόν. Η κοπέλα μπορεί να γουστάρει γενικά το σεξ, αλλά στο πρωκτικό μεταμορφώνεται πραγματικά. Μετά από λίγο ήρθε η ώρα για την εκσπερμάτωση που ύστερα από δική της παράκληση, εγώ θα την έχυνα στον κώλο αλλιώς, έγινε στο στόμα της!
Ακόμη μια πρακτική που φαίνεται να λατρευει καθώς επιδεικτικά κάθησε λίγο με το ορθάνοιχτό της στόμα γεμάτο την καυτή ηδονή μου.
Συμπερασματικά για τους λάτρεις τέτοιων πρακτικών συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Κορμί απαλό, καλοσχηματισμένο, με ωραίο κωλαράκι, και εφηβικά στηθάκια όνειρο.
Πάντα καθαρή και γλυκομίλητη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό