Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 254137
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση σήμερα με την κοπέλα. Εύκολη συνεννόηση μέσω μηνυμάτων, κλείστηκε γρήγορα το ραντεβού σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Να πω σε αυτό το σημείο, ότι παρότι την εξυπηρετούσε κέντρο, συμφώνησε να έρθει εκει , κάτι που το εκτιμησα.

Εφτασα δωμάτιο , έκανα το μπάνιο μου και ήρθε η κοπέλα 10 λεπτά νωρίτερα μάλιστα. Εμφανισιακά είναι μια κοπέλα μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, , λεπτη, φορούσε ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι. Dress code δεν τηρήθηκε αλλά δεν με πείραξε, καθώς ειχε άλλα πράγματα μαζί της που θα αναφερθώ σε λίγο. Εχει κάποια τατού στο σώμα της, όχι κάτι τρομερό, στήθος 3αρι (όχι φυσικο), ωραίος ποπουδάκος. Το πρόσωπο της μου άρεσε πολύ, όπως την είχα δει και στις φωτογραφίες , οι οποίες είναι ακριβέστατες σχετικά με το τι θα αντικρίσεις. Εκανε το μπάνιο της και ήρθε στο κρεβάτι για να ξεκινήσουμε.

Στοματικό πολύ καλό, γλύφει @@@, όχι κώλο, ο πρώτος γύρος τελείωσε με στοματικό και ισπανικό και κατάληξη στο στόμα της οπου και τα έφτυσε. Στον δεύτερο γύρο ακολουθήσαμε το ίδιο μοτίβο, ενώ συνεχίσαμε και μου έβαλε προφυλακτικο με το στόμα και ανέβηκε πάνω μου. Κουνιόταν αργά και αισθησιακά όπως μου αρέσει. Δεύτερη φορά δεν τελείωσα , αλλά η κοπέλα το προσπάθησε μέχρι τέλους , οποτε δεν εχω παράπονο. Παράλληλα, κατά την διαρκεια της συνεδρίας είχαμε και αυταρχικό πρόγραμμα στο οποίο η κοπέλα έδειξε εμπειρία και ήταν πολύ καλή , ενώ χρησιμοποιησαμε και κάτι από αυτά που ειχε μαζί της σχετικά με αυτό. Εφυγε στην ώρα της αφού χαιρετηθήκαμε πρώτα.

Το κόστος της συνάντησης ήταν 140 ευρώ. Σε αυτά για να το εξηγήσω περιλαμβάνεται η μια φορά σεξ που είναι το κανονικό της πρόγραμμα στα 100 ευρώ , άλλα 20 ευρώ για την δεύτερη φορά και άλλα 20 ευρώ για το αυταρχικό πρόγραμμα.

Γενικά ήταν μια καλή συνάντηση, ίσως να την ξανασυναντούσα καποια στιγμή. Στην βαθμολογία στην σχέση τιμή απόδοσης εβαλα 9 καθώς χρεώνεται η δεύτερη φορά , αν ήταν μέσα θα έβαζα 10. Η συμπεριφορά της ήταν πολύ καλή και η συμμετοχή της, δεν έχω παράπονο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
7.302
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Kostas05 !, DmtrsxXx, Γιώργος Παπ. και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2023
Αρχές Μαρτίου δεν την χρέωνε τη δεύτερη, δεν είναι καλό αυτό...
11 Μαΐου, 2023
daddy cool είσαι σίγουρος για αυτό;

και πριν χρέωνε τη δεύτερη φορά.
13 Μαΐου, 2023
Που τη βρίσκουμε ρε παιδιά; Έχει πολλές Νικόλ κ μπερδεύεται το πράγμα
28 Μαΐου, 2023
Μπράβο της που έχει εμπειρία στο αυταρχικό. Ως αφέντρα γενικά είναι καλή; Διότι δεν υπάρχουν πολλές καλές που κάνουν στο σεσσιον την αφέντρα. Ας γράψει κάποιος που την έχει δοκιμάσει σε αυτό το ρόλο.
review reaction 1 ypotaktikos97
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4