Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 69 10
Call-Girls
219334
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λίγο οι καμπύλες και οι βυζάρες, λίγο ότι προσπαθώ να αποφεύγω τα πλαστικά, λίγο το κόκκινο στο μαλλί, είπα να την βάλω στην λίστα.
Απλή καθημερινή κοπέλα αλλά πολύ σέξυ, όμορφα ντυμένη και μοσχομυριστή.
Από την αρχή πολύ φιλική και πολύ πρόθυμη, μου άρεσε που ρώτησε πολύ γρήγορα τι γούσταρα να κάνουμε για να περάσουμε καλά.
Εννοείται ασχολήθηκα με βυζάρες που χούφτωσα και έγλειψα για ώρα.
Ωραία αίσθηση όμως και όλα τα υπόλοιπα που χούφτωσα.
Την ρώτησα για κωλο για να σιγουρευτώ αλλά δεν με χάλασε κιόλας που ήταν αρνητική. Μου το έφτιαξε κιόλας λίγο λέγοντας για το πάχος του πούτσου μου (αλήθεια είπε).
Πολύ ορεξάτη πίπα και μετά από λίγο ιεραποστολικό γιατί μου μπήκε στο μυαλό ότι ήθελα να την κάνω να χύσει καθώς μου έβγαλε λίγο από girlfriend.
Ωραία φιλιά, ωραίες ματιές, με τραβούσε μέσα της πιάνοντας κωλομέρια. Έδειξε να γουστάρει και το πήγα με έλεγχο για να μην χύσω γρήγορα. Και νομίζω πως έκανα καλά γιατί την είδα να φτιάχνεται όλο και περισσότερο και στο τέλος πρέπει να έχυσε λίγο πριν από εμένα, σχεδόν ταυτόχρονα. Για αυτό τα έριξα μέσα στην καπότα για να μην την κόψω (εάν έχυνε στα αλήθεια).
Μου άρεσε όπως πήγε με το μωράκι ο 1ος γύρος, όμορφο ντουζάκι μαζί, αλλά στον 2ο το πήγα αλλιώς.
Είχε έρθει η ώρα για ξεμούνιασμα της πουτάνας στα 4 με θέα την ζουμερή της κωλάρα.
Αντοχή στο χτύπημα και ωραία βογγητά. Δεν ξέρω εάν θα ξαναέχυνε αλλά δεν με ένοιαζε γιατί εκείνη την ώρα ήθελα να φάω λαίμαργα το πιπίνι όσο χτυπούσα τα ωραία κουνιστά κωλομέρια της.
Κοντά στο τέλος έδωσα εντολή και γύρισε για χύσιμο σε βυζάρες. Τα πήρε χαμογελαστή και μου στράγγιξε όλα όσα είχαν μείνει στον πούτσο μου με λίγη ισπανική και λίγη γλωσσίτα. Very nice touch.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή