Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 8 10
Call-Girls
31763
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Από τις καλες ανοιξιάτικες αφίξεις η μικρη. Δεν είναι μόνο στην εμφάνιση που εντάξει φαίνεται έχει ποδαρες και πολύ καλό κορμι αλλά απο ότι δείχνει της αρέσει αυτό που κάνει.Βεβαια θέλει και τον τρόπο της καθώς αν το δεις έξω να περπατάει δεν σου δίνει την εντύπωση ότι είναι το καλό υπάκουο πουτανακι!
Το σώμα της πολύ σφιχτό στα δικά μου θέλω με βυζι που δεν σταμάτησα να γλείφω και ωραιο κώλο για πολλά γούστα. Ηλικία πάνω κάτω 25 βαριά 26 που είναι κοντα στο target group μου...
Στην πίπα το προσπαθεί για dt και σχεδόν τα καταφέρνει. Στην συμμετοχή της βάζω άνετα ένα 8 γιατί όχι μόνο έπαιρνε πρωτοβουλίες αλλά και η όλη συμπεριφορά της έδειξαν κοπέλα που σέβεται και θέλει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της.Καποιες κραυγές έβγαλε αλλά ήταν άκρως καυλωτικες για να δώσω πόνο και ένταση.Σίγουρα θα τα ξαναπώ μαζί της και πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Εμπλουτίζεται η ποικιλία σε αφίξεις αυτό είναι καλό.Ακομη καλύτερο να βλέπουμε και νέο αίμα που δεν έχει έρθει ξανά εδώ...
Το σώμα της πολύ σφιχτό στα δικά μου θέλω με βυζι που δεν σταμάτησα να γλείφω και ωραιο κώλο για πολλά γούστα. Ηλικία πάνω κάτω 25 βαριά 26 που είναι κοντα στο target group μου...
Στην πίπα το προσπαθεί για dt και σχεδόν τα καταφέρνει. Στην συμμετοχή της βάζω άνετα ένα 8 γιατί όχι μόνο έπαιρνε πρωτοβουλίες αλλά και η όλη συμπεριφορά της έδειξαν κοπέλα που σέβεται και θέλει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της.Καποιες κραυγές έβγαλε αλλά ήταν άκρως καυλωτικες για να δώσω πόνο και ένταση.Σίγουρα θα τα ξαναπώ μαζί της και πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Εμπλουτίζεται η ποικιλία σε αφίξεις αυτό είναι καλό.Ακομη καλύτερο να βλέπουμε και νέο αίμα που δεν έχει έρθει ξανά εδώ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν