Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
8.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Πρόσβαση/parking
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αφου βρεθηκα για ποτακι με τον φιλο Cheyenne στο μεγαρο προχθες και εγιναν οι προβλεπομενες συστασεις ειπα χθες να παω σολο για καφε και οτι προκυψει.. Κοσμος δεν υπηρχε δυστηχως, κοριτσοπουλα λιγα αλλα μπορω να πω αξιολογα.. Παιρνω το καφεδακι μου και καθομε καναπεδακι.. και εκει αρχισαν ολα με το μωρακι που λεγετε μαρια (ψηλη με βραζιλιανικο κωλαρακι), πιασαμε την κουβεντουλα πραγμα που λειτουργησε θετικα γιατι ενιωσα μια καλη χημεια με την κοπελα.. κουβεντα στην κουβεντα και για να μην χασουμε και τον προσανατολισμο μας δηλ της λεω δεν παμε και διπλα? Μου εδωσε το τηλ της και τα υπολοιπα ηλθαν φυσιολογικα..
Ντουσακι μαζι δηλ πηγα και χωθηκα εγω μεσα μαζι της για μπαλαμουτι κτλ Τελικα γιναμε μαλια κουβαρια απο το ντους στο κρεβατι με πετσετες πεταμενες ενδιαμεσα και τα αναλογα σχολια να ανεβαζουν την διαθεση.. Δεν θα γραψω λεπτομερειες θα γραψω μονο οτι περασα ενα απ τα καλυτερα απογευματα ultra sex στην μεχρι τωρα σταδιοδρομια μου ¨
Να σαι καλα μαρακι!!! φιλια και τα λεμε..!!!
Ντουσακι μαζι δηλ πηγα και χωθηκα εγω μεσα μαζι της για μπαλαμουτι κτλ Τελικα γιναμε μαλια κουβαρια απο το ντους στο κρεβατι με πετσετες πεταμενες ενδιαμεσα και τα αναλογα σχολια να ανεβαζουν την διαθεση.. Δεν θα γραψω λεπτομερειες θα γραψω μονο οτι περασα ενα απ τα καλυτερα απογευματα ultra sex στην μεχρι τωρα σταδιοδρομια μου ¨
Να σαι καλα μαρακι!!! φιλια και τα λεμε..!!!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού