Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοριτσιών
1.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
1.0
Μουσική
1.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Πρόσβαση/parking
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μπαίνω μέσα στο χώρο του Αμνέζια.Και κάνω ένα γύρο για να κόψω τις κοπέλες.Βλέπω μια μελαχροινή με όμορφο σώμα και σκυλίσια φάτσα που μου συστήθηκε με το όνομα Μανταλίνα η Μανταλένα...Της είπα να με ακολουθήσει στο δίπλα ξενοδοχείο...στο δωμάτιο όταν γδύθηκε,διαπίστωσα πως έχει ένα υπέροχο σωματάκι με πολύ όμορφα στήθη και κώλο.Ξεκινήσαμε με μια πολύ ωραία πίπα,αλλά η φάτσα της η σκυλίσια τυπική γυφτέ βλαχορουμάνα με χάλαγε...οπότε και την έβαλα στα 4...μια χαρά ήταν και όταν ανέβηκε πάνω μου...όμως σε κάποια φάση κι ενώ είχαν δεν είχαν περάσει 10 λεπτά από τότε που μπήκαμε στο δωμάτιο μου λέει ''αντε πια ρε,θα χύσεις επιτέλους??' Της λέω έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο για να κλείσει το μισάωρο...από εκεί και πέρα το σεξ μετατράπηκε σε ένα στραβογάμησο βιασύνης κι έκλαψα τα 73 ευρώ που έδωσα για να γαμήσω μια γκόμενα επιπέδου μεταξουργείου...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Όταν δεν θα αρχίσει να τα μαζέυει πλεόν,θα ξαναπάει Μεταξουργείο να την γαμάνε τα Πακιστάνια γι 15 ευρά.....!
Αρκετές ανάλογες με τη δική σου κριτικές έχουν γραφτεί για τα "κατορθώματα" της συγκεκριμένης.
για το ωραριο των 30 λεπτων και στο
μετρο του δυνατου να δινεις το 50ρικο στο τελος.
το δειχνεις για να σαι σωστος αλλα παραμενει
στα χερια σου.
Οναματα????