Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Live Shows
6.0
Χώρος
8.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Πρόσβαση/parking
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η πλατεία Ανεξαρτησίας, ή Βάθης, ή Βάθη, ή Βάθους, ήταν άδεια, ερημωμένη, τραγική.
Τα εμπορικά καταστήματα κλειστά από καιρό, παρατημένα.
Το παχύ έντερο των Αθηνών.
Στο υπ’ όψιν εντευκτήριο, τέσσαρα νεαρά θήλεα είχαν ανέλθει στην επιμήκη τράπεζα και αλληλολειχόμενα, αλληλοθωπευόμενα, αλληλοξεμουνιαζόμενα, παρείχαν τέρψη στο φιλοθεάμον κοινό.
Τα τρία από αυτά ήταν ξανθότατα, ένα από αυτά έφερε ευμεγέθη δερματοστιξία στη ράχη («τσαμπουκά» κατά τη φρασεολογία της φυλακής).
Το τέταρτο θήλυ ήταν μελαχρινό βοστρυχωτό.
Και τα τέσσαρα ήταν ασφαλώς σαγηνευτικά, θελκτικά, ηδυπαθή και εντελώς πρόστυχα.
Πρωθιέρεια ήταν η δεσποινίς Έμι, η οποία αντί πυρσό κρατούσε φαλλό.
Πελάτες ετερόκλητοι: Βιομηχανικοί εργάτες, εύποροι μεσήλικες, νεαροί συνταξιούχοι στρατιωτικοί (κοινώς χαραμοφάηδες), ολίγοι εγκληματίες, δύο Κινέζοι, ένας εξηκονταετής «οργισμένο γηρατειό» με εξάρτηση “Harley Davidson”, ένας εντελώς ξυρισμένος γλόμπος, κάποιοι άφραγκοι, ένας θηριώδης redneck, κανα-δυο επαρχιώτες, και μερικοί άλλοι.
Κοινός τόπος όλων αυτών, το μουνί! Ενώπιον του οποίου, πάντες ίσοι…
Μέσα στην κοσμοχαλασιά, ξεχώριζαν οι εύσωμες εταίρες, ήτοι η δεσποινίς Ρωξάνη και η δεσποινίς Τζούλια. Οι υπόλοιπες είχαν χαθεί, βυθισμένες σε θάλασσα από σάρκες.
Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, το μέγεθος μετράει.
Ο διοπτροφόρος δισκοθέτης – κονφερασιέ είναι ενημερωμένος και επινοητικός, ωστόσο συνήθως περιστρέφεται γύρω από στους επίγονους του κ. Γιάννη Φλωρινιώτη.
Ούτε του περνάει από το νου να παίξει Led Zeppelin, ή Chic (που θα γίνει της κακομοίρας), ή Lynyrd Skynyrd, ή Kool & The Gang.
Μόνο την Έμι ήθελα…
Πλήρωνα όσο – όσο…
(73 ευρώ δηλαδή)…
Τα εμπορικά καταστήματα κλειστά από καιρό, παρατημένα.
Το παχύ έντερο των Αθηνών.
Στο υπ’ όψιν εντευκτήριο, τέσσαρα νεαρά θήλεα είχαν ανέλθει στην επιμήκη τράπεζα και αλληλολειχόμενα, αλληλοθωπευόμενα, αλληλοξεμουνιαζόμενα, παρείχαν τέρψη στο φιλοθεάμον κοινό.
Τα τρία από αυτά ήταν ξανθότατα, ένα από αυτά έφερε ευμεγέθη δερματοστιξία στη ράχη («τσαμπουκά» κατά τη φρασεολογία της φυλακής).
Το τέταρτο θήλυ ήταν μελαχρινό βοστρυχωτό.
Και τα τέσσαρα ήταν ασφαλώς σαγηνευτικά, θελκτικά, ηδυπαθή και εντελώς πρόστυχα.
Πρωθιέρεια ήταν η δεσποινίς Έμι, η οποία αντί πυρσό κρατούσε φαλλό.
Πελάτες ετερόκλητοι: Βιομηχανικοί εργάτες, εύποροι μεσήλικες, νεαροί συνταξιούχοι στρατιωτικοί (κοινώς χαραμοφάηδες), ολίγοι εγκληματίες, δύο Κινέζοι, ένας εξηκονταετής «οργισμένο γηρατειό» με εξάρτηση “Harley Davidson”, ένας εντελώς ξυρισμένος γλόμπος, κάποιοι άφραγκοι, ένας θηριώδης redneck, κανα-δυο επαρχιώτες, και μερικοί άλλοι.
Κοινός τόπος όλων αυτών, το μουνί! Ενώπιον του οποίου, πάντες ίσοι…
Μέσα στην κοσμοχαλασιά, ξεχώριζαν οι εύσωμες εταίρες, ήτοι η δεσποινίς Ρωξάνη και η δεσποινίς Τζούλια. Οι υπόλοιπες είχαν χαθεί, βυθισμένες σε θάλασσα από σάρκες.
Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, το μέγεθος μετράει.
Ο διοπτροφόρος δισκοθέτης – κονφερασιέ είναι ενημερωμένος και επινοητικός, ωστόσο συνήθως περιστρέφεται γύρω από στους επίγονους του κ. Γιάννη Φλωρινιώτη.
Ούτε του περνάει από το νου να παίξει Led Zeppelin, ή Chic (που θα γίνει της κακομοίρας), ή Lynyrd Skynyrd, ή Kool & The Gang.
Μόνο την Έμι ήθελα…
Πλήρωνα όσο – όσο…
(73 ευρώ δηλαδή)…
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2011
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
* Βιομηχανικός εργάτης: Ήμουν για διαστήματα πριν από χρόνια.
* Εύπορος μεσήλικας: Ήμουν μέχρι πέρσι, τώρα είμαι μόνο μεσήλικας.
* Νεαρός συνταξιούχος στρατιωτικός (κοινώς χαραμοφάης): Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο ομολογώ ότι πολύ θα ήθελα να ήμουν σε αυτήν την κατηγορία. Ζηλεύω σαν λιγούρης όλους όσους ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία κι επειδή δε μπορώ να είμαι στη θέση τους, τους λοιδορώ.
* Εγκληματίας: Στο παρελθόν είχα διαπράξει οικονομικά μικροεγκλήματα κατά του κράτους.
* Κινέζος: Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο έχω συνουσιασθεί με Κινέζες οι οποίες ήταν εξαιρετικές.
* Εξηκονταετής «οργισμένο γηρατειό» με εξάρτηση “Harley Davidson”: Τον θαύμασα, παρά το ότι δε νομίζω ότι όταν φτάσω την ηλικία του θα ακολουθήσω αυτό το dressing code.
* Έντελώς ξυρισμένος γλόμπος: Κάποτε είχα δοκιμάσει κι αυτήν την κόμμωση.
* Άφραγκος: Προέρχομαι από αυτήν την κατάσταση, έτσι ήμουν πριν χρόνια, και φαίνεται ότι επιστρέφω σε αυτήν.
* Θηριώδης redneck: Η ρώμη δεν είναι μομφή.
* Επαρχιώτης: Όλοι επαχιώτες είμαστε. Η ΑΘήνα στο μεσοπόλεμο είχε μερικές δεκάδες χιλιάδες κατοίκους.
Οφείλω να ομολογήσω ότι λόγω ψευδωνύμου, άβαταρ και κάποιων post που έχετε κάνει κατά καιρούς αναφορικά με το πυροβολικό, είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι ήσασταν απόστρατος αξιωματικός του εν λόγω όπλου... Δεν έπεσα και πολύ μέσα