Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Διευκρινίζω ότι το 10 στη σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους σημαίνει ότι ευχαριστήθηκα το ποτό μου, διότι γι' αυτό ήταν τα μοναδικά χρήματα που άφησα σε αυτή την πρώτη επίσκεψη.
Πρωτοποριακό για τα ελληνικά (σε συνάρτηση με τα δικά μου) δεδομένα το μπαράκι, πολύ καλή ιδέα και θα το έλεγα μια καλή αρχή. Βέβαια μ' αυτά που διαβάζουμε για μαγαζιά αυτού του "κλάδου" στο εξωτερικό, η απόσταση είναι πολλά έτη φωτός. Πάντως η αρχή έγινε, σίγουρα σημαντικό, μιας και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ;)
Δεν ενθουσιάστηκα με τις κοπέλες. Είναι 2-3 που μου άρεσαν (από καμμιά 15αριά που είδα στο μαγαζί).
Τελικά είναι η ιδέα, το concept αυτό που βρίσκω ερεθιστικό στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αυτά που είδα (κοπέλες να χορεύουν πάνω στη μπάρα, να χαϊδεύονται, να προκαλούν πελάτες, να δείχνουν τα "κάλλη" τους) πια δεν είναι και τόσο σπάνια έξω (εννοώ αλλού). Αναρωτήθηκα κάποιες στιγμές αν όντως είναι αυτό το μαγαζί ή αν μπήκα σε λάθος. Αυτό συντείνει στο να μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς διακριτικό. Αν δεν ήξερα για τί πρόκειται (δεν είχα τις πληροφορίες αυτού του site) και έμπαινα τυχαία, δε θα καταλάβαινα τι μαγαζί είναι (δεδομένου σαφώς του ότι δεν έχω και σχετική εμπειρία).
Καλά το πάνε, υποστηρίζουμε, ψηφίζουμε υπέρ Χαμόγελο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
kostas-1971
Νέο Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού