Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
8.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Πρόσβαση/parking
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
εκανα την πρωτη επισκεψη μετα απο ενημερωσεις των φιλων
για το συγκεκριμενο μπαρ το οποιο δεν το ηξερα ουτε σαν ονομα ουτε
σαν στεκι, δεν ετυχε μαλλον, καθως ειμαι ατομο που τα ψαχνω τετοια στεκια
αλλα οχι οτι τα επισκεπτομαι παντα. τωρα για το προφανη λογω "αυτοπροστασιας" δεν θα δωσω ημ/νια
επισκεψης λογω οτι ημουν σχεδον μονος, αργουτσικα, και εκατσα αρκετα και ειδη τα θεωρω προσδιορισημα
στοιχεια(οχι οτι και τρελαινομαι) αλλα διαβεβαιω για το προσφατον της βολτας.
ξεκιναω με το παρκινγκ δινοντας 10 λογω της διαθεσιμοτητας του κοινου χωρου
με το χοτελ, πηγα βραδακι οπως ειπα, και παρκαρα καλα αλλου,δεν το χρειαστηκα παντως ατομο οπως ειχα διαβασει, δεν ειδα εκει αρα δεν το θεωρω φυλασομενο.
συνεχιζοντας με το μαγαζι ειναι ενα προσιτο μερος ομορφο θα ελεγα, που μου θυμισε και ειναι μπαρ και σε καμια περιπτωση καφε/καφετερια. το περιβαλλον τοδα πολυ καλο, καθαρο με εντονα χρωματα και φωτισμο καλο,
οχι εντονο σαν κλαμπ(ακι)
αλλα παλι οχι σκοτεινα σαν τους ναους, καμια σχεση. θα μπορουσε να ειναι ενα συνοικιακο μπαρ τυπου γλυφαδας η' περιστεριου χωρις υπερβολη.
στο μπαρ μεσα ηταν μια κυρια με ενα φιλο η οποιοι εξυπηρετησαν φιλικοτατα, πηρα καφε, και ξεκινησα ανιχνευση του χωρου.
τα κοριτσια αρκετα, με 4 η' 5 πελατες με εμενα μαζι οι οποιοι μαλλον παλιουρες γιατι ηταν ανετοι χαζευαν αλλα
οχι ανιχνευτικα οπως εγω, σαν να ηξεραν τα κοριτσια. οι 2 πηγαν και με κοπελα εκτος του χωρου μαλλον στο χοτελ. ο ενας γυρισε και την αραξε με αλλη κοπελα και εφυγε καμια ωρα 1 μετα δεν πηγε ξανα, μαλλον κερναγε.
εχω διαβασει οτι πρεπει να πεσει ματια η κανα κουνημα χεριου για να'ρθει κοπελα, αλλου οτι πας εσυ και ξεκινας, εγω παντως δεν ενιωσα να μπορουσα να εχω eye conduct με καποια, ολες κοιταζαν με την ευρυτερη εννοια μπροστα τους.
σκεφτηκα μηπως καινουργια φατσα προσεχουν? αλλα παλι το ολο σκηνικο ειναι ηλιου φαεινοτερον το τι παιζεται, συμμαζεμενα μεν αλλα.........
για ραντεβουδακι δεν θα εκανα κατι ετσι και αλλιως τωρα, αλλα φαινεται σαν υπερπροσπαθεια να πας εσυ και να ξεκινησεις κατασταση, τι να πω δεν ξερω θα δειξει την αλλη φορα.
τα κοριτσακια τα βρηκα ομορφουλικα, καθαρα, με ωραια ρουχα στυλατες θα ελεγα σαν ναχουν βγει ραντεβουδακι με γκομενο, και μου αρεσε αυτο. ωστοσο περασα στα ποτα, ηπια 2 ηταν καθαρα, και ο καφες καλος με σωστη την διαδικασια του και παρουσιαση, αρα το χαρακτηρα σαν μπαρ τον κρατα. η θεση του δεν του επιτρεπει επισκεψη μονο γι καφε/ποτο
επιβιωνει ξεκαθαρα με τα κοριτσια. κατι που δεν ξερω ειναι αμα κερνας εκει και αν εχει αλλη χρεωση, που λογικα
θαχει αμα θεωρητε κερασμενο.
συντομα θα ξαναπαω για φουλ κοντακτ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού