Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σαφώς και ο τίτλος της κριτικής μου είναι λογοπαίγνιο, μιας και Άντρα είναι το όνομα της κοπέλας με την οποια πραγματοποίησα το τρίτο μου δρομολόγιο στον κόσμο του Αμνέζια. Μεγάλο χαμόγελο

Μια κοπέλα της «δεξιάς πλευράς» μελαχρινή, με σχεδόν μόνιμα πιασμένα τα μαλλιά της αλογοουρά. Γλυκό πρόσωπο, ωραίο κορμί, αρκετά σφιχτό και «δεμένο» όπως διαπίστωσα στην συνέχεια. Απαλό δέρμα, στήθος νεανικό και σφριγηλό,
Η περιφέρεια της, ενώ φαινομενικά φαντάζει χαλαρή, αντίθετα είναι πολύ γυμνασμένη και άριστη στην αφή όπως και όλο της το σώμα.
Έδειξε να εκπλήσσεται όταν της ζήτησα να «πάμε επάνω».

Είσοδος στο δωμάτιο, με κουβέντα σε φιλικό τόνο σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Ντους και θέση στον στίβο μάχης. Πολύ τρυφερή στα προκαταρκτικά της, με φιλία στο σώμα μου. Δεν είπε όχι και στην δική μου περιποίηση. Πολύ καλό το στοματικό της και καλή συμμέτοχη στο sex.
Χάδια , σφιχτές αγκαλιές και από τις δυο πλευρές, πεταχτά φιλάκια σε όλη την διάρκεια του sex σε πολλές εναλλαγές στάσεων, το οποίο κυμάνθηκε σε πολύ καλό επίπεδο.
Νέο ντους μετά το τέλος, λίγη κουβέντα και επιστροφή στο Αμνέζια.

Μια τίμια πρόταση η Άντρα, «Ιδρώνει την φανέλα», αρκετα τρυφερή και περιποιητική στον σύντροφο της, Τίμησε τα χρήματα που πήρε και την θεωρώ αξιόπιστη επιλογή. Έχει περιθώρια βελτίωσης, τα οποία αν εκμεταλλευτεί, θα μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαία.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άντρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2011
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2011
αχαχαχαχαχαχ βλαμενε με τρομαξες ...
ακου με Αντρα

επρεπε να γραψεις :
Αυτά για την εμπειρία μου με την Άντρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι ειναι το ιδιο με οποιονδηποτε αντρα
χαχαχαχαχαχαχα
09 Ιουλίου, 2011
καλοοοοοοοοο χαχαχχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2