Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ταχτικός θαμώνας πλέον στο μέγαρο της πλατείας, και γνωριμία με έμπειρους συναγωνιστές του χώρου, οι οποίοι μου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την Μιχαέλα, η οποια ούτως ή άλλως μου άρεσε εμφανισιακά.

Είναι μια νεαρή κοπέλα με ίσια μαύρα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους περίπου, κάτι που κάνει εξαιρετική αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα μάτια της, που λογω του χαμηλού φωτισμού δεν μπορώ να προσδιορίσω το ακριβές χρώμα (γκριζοπράσινα, ή γαλάζια) λευκή επιδερμίδα. Ψηλή σχετικά, ωραίο σώμα. Αυτό όμως που κανει τα βλέμματα να «καρφωθούν» επάνω της είναι το πλούσιο φυσικό της στήθος.

Αρκετα φιλική και χαμογελαστή έσπασε τον πάγο της όποιας αμηχανίας, θα μπορούσε να δημιουργηθεί.
Στα της διαδικασίας ήταν πραγματικά πολύ αξιόλογη. Αρκετα τρυφερή, με πλούσια και σε μεγάλη διάρκεια προκαταρκτικά, με πολύ καλό στοματικό, δεκτική στα χάδια μου και στην περιποίηση μου.
Πολλες εναλλαγές στάσεων στο sex, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση, με πολύ καλή συμμετοχή, έκανε ότι χρειαζόταν για να μείνω ευχαριστημένος.

Η Μιχαελλα ανταποκρίθηκε πλήρως στην φήμη της. Είναι μια κοπέλα που προσπαθεί για την ικανοποίηση του άντρα που θα βρεθεί μαζί της. Υπομονετική, φιλότιμη, με καλή τεχνική, πρόθυμη σε κάθε λογική απαίτηση.
Θα μας αφήσει για λίγες ήμερες για τις διακοπές του Πάσχα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μιχαέλλα , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2011
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού