Νέα

The Palace - Φρανκφούρτη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά κανένα νέο για το Παλάτι.. ερχόμαστε για 2 μέρες ... κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα πάμε.. πρίν 2 χρόνια είχα πάρει Ισπανιδούλα και έδωσε και λωκό.. τέλεια περάσαμε...είχε βέβαια μια τύπισα απο Κολομβία η οποία ήταν απιστευτη αλλά πήγαινε μόνο με μια φίλη της μαζί για τρίο και μας έβγαζε εκτός budget..  περιμένω νέα ..σας..
 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

Επιστρέψαμε απο Γερμανία. Δύο επισκέψεις στο Παλάτι.. Χάλια τα πράγματα καμία σχέση με τα ΦΚΚ προηγούμενων χρόνων. Χαμένος χρόνος και χρήμα. Την πρώτη φορά πήγα με φίλο πουπήγαινε για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκε πο τις καλύγραμες γκόμενες.. τόσες σε μεγάλο αριθμό.. την δεύτερη φορά πήγα με άλλο φίλο πήρα μικρή Ρουμάνα ετών 20-22 μικροκαμωμένη όπως μου αρέσουν με συμφωνία να την πάρω και απο λοκό.. για 100 Ευρώπουλα αν και οι τιμές ήταν στην αρχή 100 για απλο μισής ώρας + 150 με λοκό .. τελικά έπεσε στα 100 με λοκό και ακάποτη πίπα... μπήκαμε μέσα μην με ακουμπάς εκεί .. όχι στα μαλιά γιατί είναι εξτένσιον και κάτιο τέτοιες μαλακίες, άλωστε περίμεναν τα θύματα έξω και το αρπακτικό να τους μαδήσει.. τα παίρνω κράνα.. αντε κορίτσι μου της λέω πάρε ένα πενηντάρικο (το μίνιμουν) και άντε στο καλό γιατί ήταν για κλοτσοπατινάδες η γκόμενα .. Τελικά απο ότι κατάλαβα το αμαγαζί ήταν τιγκα στις Ρουμάνες πουτάνες .. θα είχε καμιά 40αριά γυναίκες πολύ όμορφες το 80% αλλά να με συμπαθάτες οι Ρουμάνες είναι μαλακίδια για κλοτσοπατινάδες..
Όντας γνώστης της Γερμανικής βγάινοντας τα έψαλα στην υπεύθυνη και τις είπα είναι οι τελευταία φορά που με βλέπετε.. μα μου λέει δείξε μου ποιά ήταν η κοπέλα ..αλλά εγώ ρουφιάνος δεν είμαι και τους είπα η εξσφάλιση του σέρβις είναι δική σας υπόθεση και όχι των πελατών ..
Πάντος πρέπει να πώ ότι ενδιαφέρθηκαν για την άποψή μου γιατί πρέπει εκτός εκθέσεων να βαράνε μύγες..
Εν κατακλείδι να σας πώ να πηγαίνετε μόνο με εγγυημένες γκόμενες εκεί .. αποφεύγετε αυτές που σας πρίζουν .. και τις Ρουμάνες.. είναι κρίμα γιατί για 75 Ευρω είσοδο κα ότι άλλο για συνεδρία έχεις απαιτήσεις.. Επίσης αποφύγετε το τζακούζι είναι εστία μόλυνσης ..
μου συνέστησε ένας άλλος Έλληνας μια Ρωσίδα και ο βλάκας δεν την πήρα.. άφησα την εγγυημένη για το μαλακισμένο... κρίμα.. αυτά και είμαι οικτρά απογοηητευμένος απο ένα μέρος που στο παρελθόν περάσαμε φανταστικά.. 
 

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Μηνύματα
587
Like
421
Πόντοι
26
επεστρεψα χθες απο γερμανια. εκατσα 2 μερες φρανκφουρτη , 2 μερες εσσεν, 1 μερα αιντχοβεν και ειχα παει σε 3 sauna clubs που ειναι στην γερμανια και τα τρια. το πρωτο ητανε το the palace στην φρανκφουρτη. το δευτερο που ειχα παει ητανε το salome και το τριτο το acapulco. στο acapulco δεν μπορεις να πας χωρις αυτοκιvητο.
θα πω για το the palace εφοσον αυτο το θρεντ ειναι για το συγκεκριμενο fkk. To the palace ειναι πολλη κοντα στην πολη,απο τον κεντρικο σταθμο να πας με τραμ ενα 10 λεπτο ειναι , εγω ειχα παει με τα ποδια ενα 40 λεπτο. 75 ευρω εισοδος  και παρολο που τους ειπα οτι πρωτη φορα εδω δεν με ξεναγησανε οι μαλακες.Αν θυμαμαι καλα ειχε κατι κυριους που τους ειχαν κανει καποιο παραπονο για αυτο το οτι δεν τους ειχανε διξει το club. Μπαινωντας μεσα βλεπω καλλιγραμες μουναρες να ειναι κοντα στην ρεσεπτιον , περιμεναν να δουν ποιος θα μπει. το μερος πολλη σκοτεινο δεν εχει χωρο εξω για τους καπνιστες και το φαι νοστιμο.γυρω στις 35-40 γκομενες.οι περισσοτερες απο ουγγαρια, ρουμανια. μια απο κροατια και μια απο συρια επεισης ειχα γνωρισει. οι γκομενες ειχανε ολες σκυλισιες φατσες, αρκετα γυμνασμενες ολες πανω απο 1.80 εκτος απο κατι μαυρουλες απο dominica republic που ητανε λιγο χοντρουλες και μου ειχανε πρηξει τα αρχιδια οτι για 50 ευρω μιση ωρα κανουν και μασαζ. με ειχανε στριμωξει μεσα στο σινεμα με φιλουσανε τις ειχα βαρεθει. Φυγανε αυτες ηρθε μια αλλη που με ειδε οταν εμπαινα και με επιασε στην κουβεντα, πηγε να μου το παιξει γερμανιδα, της λεω ουγγαρεζα μοιαζεις μου λεει απο ουγγαρια ειμαι, πιασαμε κουβεντα 32 χρονων μου ειπε και το αληθινο της ονομα μετα. στην συζητηση που ειχαμε λεει 200 ευρω θα σου τα κανω ολα μου λεει για μια ωρα. δεν θυμαμαι πως της ειχα πει οτι δεν με ψυνει αυτο, μετα απο λιγο μου λεει ωραια πες μου ποσα, της λεω 50. okay εκλεισε πηγαμε δωματιο.καλη στον αγωνα, πρεπει να εχει εμπειρια στο χωρο ,τελειωσε μιλησαμε για λιγο και φυγαμε απο το δωματιο. η δευτερη που ειχα παρει ητανε μια απο αυτες που με ειχανε ζαλισει το κεφαλι, δεν ξερω πως και εκανα αυτη την επιλογη.
η τριτη που ειχα παρει μια απο την ουγγαρια που μετα απο μια συζητηση που ειχαμε της ειχα πει οχι τωρα μετα και μου πε οτι θα με περιμενει. την ειχα βρει, πηγαμε δωματιο, πολλη καλο μουνι και αυτη μου ειπε το αληθινο της ονομα απο μονη της. τσιμπουκι πολλη καλο, χουφτωματα, και καβαλημα να βλεπω της μουναρα της και την κολοτρυπιδα της.μου πε να παμε και για δευτερο γυρο αλλα οπως καταλαβαινετε επρεπε να συγκρατηθω λιγο γιατι θα πηγαινα και την επομενη μερα fkk. κατα της 10 ηρθε ο dj, μαλακιες εβαζε. κατα τις 3 30 οταν αρχισε να αδειαζει απο κοσμο αραξα με μια ρουμανα και μου πε να παω στο sharks και οτι ειναι πολλη καλυτερο απο το the palace. εχει δουλεψει εκει στο παρελθον και μου το συνηστουσε. καλυτερη μουσικη, καλυτεροι χωροι και αξιζει μου πε. Τα συμπερασματα ειναι οτι οι κοπελες ειναι επαγγελματιδες. αρκετες την βλεπουνε οτι ¨ποιος εισαι εσυ που δεν θα σηκωστεις για μενα τωρα επανω να παμε στο δωματιο". ειδικα οι ρουμανες το κανουνε αυτο. επεισης οι πελατες δεν αντιστεκονταν. ειχε και καλες κοπελιτσες οπως μια κροατισσα που κατσαμε και μιλουσαμε και μου λεγε διαφορα για τους ελληνες οπως και η ρουμανα.
 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Σταθερός τα τελευταία ανά δύο χρόνια επισκέπτης του Palace και άκρως προσαρμοστικός. Πήγα λόγο έκθεσης και πάλι Γερμανία Φρανκφούρτη το κέντρο της Ευρώπης στον χώρο μας. Αυτή τη φορά δεν την πάτησα όπως τις άλλες φορές με τις Ρουμάνες. Μού έπρηξαν τα αρχίδια αλλά εκεί εγώ "σε λίγο" τις έλεγα και να σου πάλι αυτές. Αρχισα να τις ψιλομπαλαμουτιάζω και το κατάλαβαν και με άφησαν στην ησυχία μου. Είναι μιλάμε αρπακτικά, έχουν γεμίσει τα FKK και είναι μόνο ξεπέτα. Έχουν βάλει στο μάτι τους Κινέζους οι οποίοι θέλουν να χώσουν το τσουτσουνάκι τους σε μουνί λευκής και πληρώνουν όσο όσο για 10 λεπτά. Όταν όμως τα θύματα τελείωσαν έκανα την την επιλογή μου. Η διαφορά των FKK με τα άλλα μπουρδέλα είναι ότι η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να έρθει μαζί σου και μπορεί να κάνει και επιλογές. Άσχετα αν κάποιες δεν αφήνουν κανέναν. Έτσι αφού περίμενα βλέπω μια κοπέλα ναραμού η οποία ήταν ξαπλωμένη σε μια μαξιλάρα και με κοίταζε για καμιά ώρα. Εγώ εκεί στην καβλάντα και στο χαλβάδιασμα. Έρχεται κοντά μου και μου πιάνει την κουβέντα. Μαίρη απο Λετονία. Εντάξει τα χρόνια μου τα έχω και όταν έρχεται μια κοπέλα και πιάνεις την κουβέντα, η οποία είναι μαξ 25-28 χρονών είναι κολακευτικό για μένα. Ειλικρινά μου έδωσε την εντύπωση ότι με ήξερε και την ήξερα και ήταν σαν να την είχα γκόμενα, Το απόλυτο GFE παιδιά. Την πήρα σε ενα δωματιάκι δίπλα στο τζακούζι με κουρτίνα και τι να πώ.. πέρασα ΤΕΛΕΙΑ. Είναι αυτό που λέμε τράβηξα τον πρώτο λαχνό. Η κοπέλα μοσχομύριζε και ηρέμησα τόσο που δεν μπορούσα να τον σηκώσω κάν.. τις λεω έιμαι πολύ κουρασμένος και μου λέει άστο πάνω μου.. Πίπα πάνω απο μισή ώρα.. ακα.. και κατάφερε και με έκανε τούρμπο.. Τέλεια φάσα με γλωσόφιλα, ελεύθερα πιασήματα, χάδια φούλ. γλύψιμο παντού και με λοκό.. Η κοπέλα μου έδειξε ότι ευχαριστιόταν και αυτό με απογείωσε ακόμα περισσότερο. Το τέλος ήρθε μιας και είμαι φανατικός ΚΡ και είχε μια απίστευτη πίσω τρυπούλα που δεν άντεξα.. με περιποιήθηκε κατέβαλα αντίτιμο 100 Ευρώ για τη μάχη + 75 είσοδος με τα σχετικά και έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος. Πήγα και την επόμενη μέρα αλλά δεν ήταν εκεί.

Με λίγα λόγια..
α) ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
β) ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΧΑΒΑΛΕ
γ) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΛΟΓΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
δ) ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ
ε) ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΕΣ
ζ) ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΧΗ
ε) ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ

Είναι μια σπάνια φάση η οποία με τον χρόνο έχει χαλάσει. Κυρίως αυτές οι Ρουμάνες την χαλάσανε. Πάλια ήταν τέλεια. Αισθανόσουνα ότι ήσουν σε Ρωμαικό όργιο. Τώρα θέλει υπομονή..
Αυτά απο μένα πάλι μετά απο 2 χρόνια Σεπτέμβριο μήνα..   
 

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Μηνύματα
273
Like
61
Πόντοι
1
Χαλια το μαγαζι και μετα την ανακαινηση εχει γεμισει καπνο
Λιγο κοσμο , γυφτο ρουμανες που θελουν τον ουρανο με τα αστρα κ στην ωρα βαριεσαι
Μακρια
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Αμάν το Palace ... Μια φορά κι έναν καιρό ... ήτανε το αγαπημένο μου ... τι καύλες που έζησα έκει πέρα. Τώρα μετά την ανακαίνιση χάλια!
 

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Μηνύματα
273
Like
61
Πόντοι
1
Αμάν το Palace ... Μια φορά κι έναν καιρό ... ήτανε το αγαπημένο μου ... τι καύλες που έζησα έκει πέρα. Τώρα μετά την ανακαίνιση χάλια!

Φίλε Dyvoir δυο πραγματα εχουν χαλασει το μαγαζι , το ενα ειναι το εξωφρενικο upsell που ξεκινησε απο τις γυφτορουμανες και το δευτερο ειναι η ανακαινιση που τους γυρισε μπουμεραγκ , ειοναι σαν ενα μικρο αρτεμις με καπνο και δεν εχει χωρο να παρεις μια ανασα.Αμα το συνδυασεις κ με την ελλειψη εξωτερικου χωρου για αερα και ανανεωση ε τοτε ειναι λιγα τα ψωμια τους.Ακομα κ το Mainhattan εχει τον κηπο κ την πισινα του για καλοκαιρινες φασεις .Νομιζω ειναι πλεον τεταρτη επιλογη για Φρανκφουρτη μετα απο Sharks-Oase και το προαναφερεν
 

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Μηνύματα
141
Κριτικές
2
Like
177
Πόντοι
281
Πρώτη επίσκεψη μετά covid σε 4 FKK γύρω απο την Φρανκφουρτη.
Το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Πρώτη παρατηρηση σε όλα:
Η ώρα με ακάποτη πίπα πήγε 150 (δεν διαπραγματεύομαι τιμές, όταν ζητάει 150 δίνω 150 για να απολαύσω αυτό που θέλω).

PALACE:
Είσοδος
: 75, δικαιολογείται μόνο από το καλό φαγητό. Η κυρία στην είσοδο πολύ ευγενική εξηγησε τα πάντα στα Αγγλικά, της είπα ότι έχω πάει σε άλλα FKK, αλλά όχι σε αυτο. προς το παρόν ανοίγει μόνο απόγευμα έως τα χαράματα.
Μέτρα Covid: Για τα μάτια του κόσμου ρίχνουν μια ματιά στο πιστοποιητικό σου. Μετά τίποτα, ούτε μάσκες.
Χώρος: Κάπως μικρός, θυμίζει artemis, στο πίσω μέρος έχει spa, στα θετικά το τζακουζι, η σάουνα, το ατμόλουτρο και το δωμάτιο χαλάρωσης (3 κρεβάτια για ύπνο αν νυστάζεις).
Δεν μπορώ να τον φανταστώ ΣΚ θα είναι ο ένας πάνω στον άλλο, αν πας πάνε μόνο καθημερινές. Δωμάτια ωραία.
Κοπέλες: Λίγες, ίσως καμιά 15αριά το πολύ. Κυρίως Ρουμάνες, αρκετή επίθεση-πλησίασμα, εδώ ατύχησα, διάλεξα ένα όμορφο Ρουμανάκι που μετά προσπάθησε να μου κάνει upsell στο δωμάτιο, ενώ είχαμε συμφωνησει 150 και μετά φάνηκε σαν να μην ήξερε να κάνει πίπες ή με δούλευε. Ξενέρωσα, δεν τέλειωσα καν μαζί της, πάει το 150άρι.
Φαγητό: Το καλύτερο που είχα ποτέ σε FKK, με vegan, κοτόπουλο, γαρίδες, chili con carne, σαλάτες, γλυκά, το αποκορύφωμα ήταν γαρίδες σε σάλτσα, πρέπει να έφαγα 2 πιάτα :-)
Μασάζ: Εκλεισα ραντεβού για μισή ώρα επαγγελματικό μασαζ, 30 ευρώ, απίθανη Αργεντινα κυρία είναι μόνο 2 μέρες τη βδομάδα εκεί (νομιζω Δευτέρα & Πέμπτη) μου περιποιήθηκε την πλάτη όπως ήθελα, από τις καλύτερες. Η άλλη κοπέλα ήταν κάτι σαν Ταϋλανδέζα, δεν ξέρω πόσο καλή είναι.

Συνολικά: Μπορείς να περάσεις ένα απόγευμα, μην πας ΣΚ, πάνε αν σ'ενδιαφέρει το καλό φαγητό.

Εγραψα ήδη κριτική για Sharks (δεν ειναι αυτο που ηταν, αλλά θα βρεις ακρη). Θα βάλω και κριτικές για Mainhattan (ωραίες εγκαταστάσεις spa), Oase (μακριά εκτός κι αν ψάχνεις σιλικόνες και κωλάρες).
 

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Μηνύματα
273
Like
61
Πόντοι
1
Πρώτη επίσκεψη μετά covid σε 4 FKK γύρω απο την Φρανκφουρτη.
Το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Πρώτη παρατηρηση σε όλα:
Η ώρα με ακάποτη πίπα πήγε 150 (δεν διαπραγματεύομαι τιμές, όταν ζητάει 150 δίνω 150 για να απολαύσω αυτό που θέλω).

PALACE:
Είσοδος
: 75, δικαιολογείται μόνο από το καλό φαγητό. Η κυρία στην είσοδο πολύ ευγενική εξηγησε τα πάντα στα Αγγλικά, της είπα ότι έχω πάει σε άλλα FKK, αλλά όχι σε αυτο. προς το παρόν ανοίγει μόνο απόγευμα έως τα χαράματα.
Μέτρα Covid: Για τα μάτια του κόσμου ρίχνουν μια ματιά στο πιστοποιητικό σου. Μετά τίποτα, ούτε μάσκες.
Χώρος: Κάπως μικρός, θυμίζει artemis, στο πίσω μέρος έχει spa, στα θετικά το τζακουζι, η σάουνα, το ατμόλουτρο και το δωμάτιο χαλάρωσης (3 κρεβάτια για ύπνο αν νυστάζεις).
Δεν μπορώ να τον φανταστώ ΣΚ θα είναι ο ένας πάνω στον άλλο, αν πας πάνε μόνο καθημερινές. Δωμάτια ωραία.
Κοπέλες: Λίγες, ίσως καμιά 15αριά το πολύ. Κυρίως Ρουμάνες, αρκετή επίθεση-πλησίασμα, εδώ ατύχησα, διάλεξα ένα όμορφο Ρουμανάκι που μετά προσπάθησε να μου κάνει upsell στο δωμάτιο, ενώ είχαμε συμφωνησει 150 και μετά φάνηκε σαν να μην ήξερε να κάνει πίπες ή με δούλευε. Ξενέρωσα, δεν τέλειωσα καν μαζί της, πάει το 150άρι.
Φαγητό: Το καλύτερο που είχα ποτέ σε FKK, με vegan, κοτόπουλο, γαρίδες, chili con carne, σαλάτες, γλυκά, το αποκορύφωμα ήταν γαρίδες σε σάλτσα, πρέπει να έφαγα 2 πιάτα :-)
Μασάζ: Εκλεισα ραντεβού για μισή ώρα επαγγελματικό μασαζ, 30 ευρώ, απίθανη Αργεντινα κυρία είναι μόνο 2 μέρες τη βδομάδα εκεί (νομιζω Δευτέρα & Πέμπτη) μου περιποιήθηκε την πλάτη όπως ήθελα, από τις καλύτερες. Η άλλη κοπέλα ήταν κάτι σαν Ταϋλανδέζα, δεν ξέρω πόσο καλή είναι.

Συνολικά: Μπορείς να περάσεις ένα απόγευμα, μην πας ΣΚ, πάνε αν σ'ενδιαφέρει το καλό φαγητό.

Εγραψα ήδη κριτική για Sharks (δεν ειναι αυτο που ηταν, αλλά θα βρεις ακρη). Θα βάλω και κριτικές για Mainhattan (ωραίες εγκαταστάσεις spa), Oase (μακριά εκτός κι αν ψάχνεις σιλικόνες και κωλάρες).
Σε δούλευε φίλε
Όπως το είπες και μόνος σου .Κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι οτι αυτά τα μαγαζιά και ιδίως το palace μαζεύει καθε λογής μπαζο απο τα ορεινα βλαχοχώρια της ρουμανίας που εκτός από σκατά στο κεφάλι είναι και άσχετες στο πως θα κάνουν σεξ .Μην απορείς που πηδιουνται με 10 άντρες κάθε βράδυ , αυτό δεν τις κάνει και σχετικές στο σεξ .Ενδιαφέρονται μονο πως θα στα αρπαξουν και ερωτισμός μηδεν.Μου έχει τυχει κ εμένα να ξενερώσω όπως εσύ και να κλαιω τα λεφτα μου .Οι ρωσίδες που έρχονται Ελλάδα είναι μια κλάση ανώτερες από όλα τα β διαλογης βλαχαδερα που έχουν κατακλύσει τη γερμανια
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.778
Κριτικές
178
Like
39.329
Πόντοι
21.896
Πρώτη επίσκεψη μετά covid σε 4 FKK γύρω απο την Φρανκφουρτη.
Το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Πρώτη παρατηρηση σε όλα:
Η ώρα με ακάποτη πίπα πήγε 150 (δεν διαπραγματεύομαι τιμές, όταν ζητάει 150 δίνω 150 για να απολαύσω αυτό που θέλω).

PALACE:
Είσοδος
: 75, δικαιολογείται μόνο από το καλό φαγητό. Η κυρία στην είσοδο πολύ ευγενική εξηγησε τα πάντα στα Αγγλικά, της είπα ότι έχω πάει σε άλλα FKK, αλλά όχι σε αυτο. προς το παρόν ανοίγει μόνο απόγευμα έως τα χαράματα.
Μέτρα Covid: Για τα μάτια του κόσμου ρίχνουν μια ματιά στο πιστοποιητικό σου. Μετά τίποτα, ούτε μάσκες.
Χώρος: Κάπως μικρός, θυμίζει artemis, στο πίσω μέρος έχει spa, στα θετικά το τζακουζι, η σάουνα, το ατμόλουτρο και το δωμάτιο χαλάρωσης (3 κρεβάτια για ύπνο αν νυστάζεις).
Δεν μπορώ να τον φανταστώ ΣΚ θα είναι ο ένας πάνω στον άλλο, αν πας πάνε μόνο καθημερινές. Δωμάτια ωραία.
Κοπέλες: Λίγες, ίσως καμιά 15αριά το πολύ. Κυρίως Ρουμάνες, αρκετή επίθεση-πλησίασμα, εδώ ατύχησα, διάλεξα ένα όμορφο Ρουμανάκι που μετά προσπάθησε να μου κάνει upsell στο δωμάτιο, ενώ είχαμε συμφωνησει 150 και μετά φάνηκε σαν να μην ήξερε να κάνει πίπες ή με δούλευε. Ξενέρωσα, δεν τέλειωσα καν μαζί της, πάει το 150άρι.
Φαγητό: Το καλύτερο που είχα ποτέ σε FKK, με vegan, κοτόπουλο, γαρίδες, chili con carne, σαλάτες, γλυκά, το αποκορύφωμα ήταν γαρίδες σε σάλτσα, πρέπει να έφαγα 2 πιάτα :-)
Μασάζ: Εκλεισα ραντεβού για μισή ώρα επαγγελματικό μασαζ, 30 ευρώ, απίθανη Αργεντινα κυρία είναι μόνο 2 μέρες τη βδομάδα εκεί (νομιζω Δευτέρα & Πέμπτη) μου περιποιήθηκε την πλάτη όπως ήθελα, από τις καλύτερες. Η άλλη κοπέλα ήταν κάτι σαν Ταϋλανδέζα, δεν ξέρω πόσο καλή είναι.

Συνολικά: Μπορείς να περάσεις ένα απόγευμα, μην πας ΣΚ, πάνε αν σ'ενδιαφέρει το καλό φαγητό.

Εγραψα ήδη κριτική για Sharks (δεν ειναι αυτο που ηταν, αλλά θα βρεις ακρη). Θα βάλω και κριτικές για Mainhattan (ωραίες εγκαταστάσεις spa), Oase (μακριά εκτός κι αν ψάχνεις σιλικόνες και κωλάρες).
Ποιο θεωρείς το καλύτερο από αυτά που έγραψες;;;
 

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Μηνύματα
273
Like
61
Πόντοι
1
Ποιο θεωρείς το καλύτερο από αυτά που έγραψες;;;
Φίλε εχοντας σχετικη εμπειρία και πιστεύω οτι θα συμφωνησει και ο φίλος που απευθύνεσαι θα έλεγα Sharks με διαφορά !
Πολυ μεγαλύτερο , ομορφος εξωτερικο χωρος , πολυ περισσόυτερες κοπελες αρα πιο πολλες επιλογές και πλουσιος μπουφες .Γενικά θα ἐλεγα οτι με τόσες επιλογες σε μουνιά θα βρείς σιγουρα κάτι που σε ενδιαφέρει σε αντίθεση με τα άλλα .To Οase επίσης καθημερινές και σε απογευματινες ώρες μπορει να πετύχεις μερικά πιολυ καλα .Γενικά η σειρα θα έλεγα :
Sharks
Oase
Mainhattan
Palace
Να σημειώσω βέβεια οτι το palace είναι το πιο ευκολα προσβασιμο οπου πας με τραινο ανετα αλλα κ με ταξι απο κεντρο για κανα 10 με 15 ευρω max
 

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Μηνύματα
141
Κριτικές
2
Like
177
Πόντοι
281
Ποιο θεωρείς το καλύτερο από αυτά που έγραψες;;;
Θα ξεκινούσα από Sharks. Και μετά ανάλογα με το που είναι οι κοπέλες που μ'αρέσουν (έχω πάρει μερικά νούμερα whatsap από κοπέλες που μου άρεσαν, για την ακρίβεια έδωσα το δικό μου και αυτές μου απάντησαν ώστε να τις ρωτάω αν είναι εκεί όταν ανεβαίνω Γερμανία).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom