Νέα

Sara (Vip-glamourpearls)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    eva sirina
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.576
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.112
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/sara-vip-glamourpearls/]Sara (Vip-glamourpearls)[/url]

flyeron  
2006/04/26


Γράφω μετά από συνάντηση μίας ώρας με τη Σάρα. vip-glamourpearls  Και είμαι θυμωμένος. Είμαι τόσο θυμωμένος που αν μπορούσα θα έκανα προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να πάρω πίσω τα χρήματα μου. Αλλά τελικά είμαι ακόμα περισσότερο θυμωμένος με τον εαυτό μου που πλήρωσα αυτή τη γυναίκα.
Με υποδέχθηκε τυλιγμένη σε ένα άσπρο μπουρνούζι που δεν σου επέτρεπε να καταλάβεις τι ακριβώς παίρνεις. Το δωμάτιο θύμιζε εφηβικό κοιτώνα μετά από πάρτι: πεταμένες πετσέτες και σεντόνια στο πάτωμα, γόπες και καλλυντικά, διάφορα περίεργα σωληνάρια. Τέλος πάντων, ψώνισα.
Ασφαλώς δεν υπήρχε πετσέτα για να κάνω ένα ντους. Ευτυχώς είχε μείνει μία προσώπου στο μπάνιο. Το αντιπαρέρχομαι καθώς περιμένω να δω αυτό που ψώνισα χωρίς το περιτύλιγμα.
Στο site ψεύδονται ασυστόλως ως προς τις διαστάσεις. Αληθεύει μόνο ο προσδιορισμός του ύψους τhς. Είναι μία οστεώδης, ξερακιανή θα τη χαρακτήριζα, με πολύ μικρό στήθος και ενδιαφέρον, υπό συνθήκες, πρόσωπο.
Έκανε μασάζ. Το καλύτερο, τελικά που μπορεί να κάνει. Μία παγωμένη, άκρως «περίεργη» (καταλαβαίνετε έτσι , τύπισσα. Όταν προχωρήσαμε στα επόμενα η αισθητική μου δέχθηκε τεράστιο πλήγμα. «Ξέρεις πονάω αυτές τις μέρες...Λίγη προσοχή...» Και βάζει μία χούφτα κρέμα. Από πάνω (αυτή) πόναγε. Από πίσω εγώ πόναγε. Σε κάθε περίπτωση έβλεπες κάποια που απλώς σου έδειχνε ότι υποφέρει. Και, του κερατά, ούτε κανένας βρωμιάρης είμαι, ούτε καμιά σιχαμερή φάτσα, τίποτα το αποκρουστικό.
Τελείωσα με το ζόρι. Πήγα για μπάνιο. Ήρθε και αυτή. Είχα ξενερώσει τόσο πολύ που άρχισα να ντύνομαι. Μου είπε ότι αν προλαβαίνω, στα δεκαπέντε λεπτά που έμεναν, μπορούμε να πάμε για δεύτερο γύρο. Το δοκίμασα, μήπως και περιορίσω τη ζημία, αλλά εις μάτην, δεν μπορούσα πια. Τα μάζεψα και έφυγα. Αυτή με ρώταγε αν όλα είναι ΟΚ. Της απάντησα ότι τίποτα δεν είναι ΟΚ, αλλά δεν έχει πια σημασία. Και έφυγα. Ούτε να τη ξαναδώ δεν θέλω, ούτε να ακούσω. Τζένιφερ και πάλι Τζένιφερ.
Δεν ξέρω, αν πάνε και άλλοι σύντροφοι μπορεί να τους αρέσει-όλα αυτά υποκειμενικά είναι. Αλλά σεξ με το σωληνάριο της κρέμας δίπλα στο μαξιλάρι και διακοπές για να βάζει μία χούφτα δεν νομίζει ότι πρέπει να πληρώνει κάποιος. Εκτός και αν έχει βίτσια με τις κρέμες. Τα έχω πάρει παιδιά, συγγνώμη για την ένταση, αλλά αισθάνομαι πολύ μαλάκας. Τι αισθάνομαι; Είμαι! Δοξάστε με!




YuraManiakos
Ιουλίου 27, 2007


Παρασκευή μεσημέρι τάχω παίξει και χρειάζομαι άμεσα θαλασσοθεραπεία, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Sms σε Shaky αλλά φωνή βοώντος μέσα στην καυτή έρημο της Αθήνας!
Τι να κάνω, τι να κάνω λίγω search και βρίσκω αυτό το άλογο. Ωωωω θέλει σίγουρα καβαλίκευμα και είναι full extra.

Sms άμεσα και σε λίγω φτάνω σε καλό παραλιακό ξενοδοχείο. Ανεβαίνω στα ψηλά με θέα τον Σαρωνικό και αντικρίζω ένα παιδί σε high heels πάνω απο 185!
Τα παίζω. Επειγόντως ντουσάκι και ξαπλώνω δίπλα στο παιδί με τα ατελείωτα πόδια ντυμένο στα μαύρα και sexy. Αρχιζει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ομιλία και χαλάρωση και προχωράει στο θέμα. Βαθεία μα πολύ βαθεία πίπα με τελικό στράγκισμα και ΟΛΑ μέσα. Το απόλυτο δροσιστικό. Μπανακι ξανά και αρχίζει μασαζάκι και μπλά μπλά.

Η ώρα περνάει και ο παίχτης αρχίζει την άνοδο στην Α! εθνική. Πιπούλα και μετά το 15 chating λέω θέλω κουλούρι. Πρόσχαρη και άμεσα στρώνει το τραπέζι
αλλά δεν μπορεί να καβαλήσω αυτή την καμήλα όποτε στο κρεβάτι και πόδια ψηλά που λέει και ο Χατζηγιάννης εισέρχομαι βραδέως σ' ένα καταπληκτικό tunnel
ωσάν στενωπός και αρχίζει το νταραβέρι. Θέα την θάλασσα και μπες βγές. Δύναμη με τρελλό end. Για χαλάρωση ένα δίπλωμα με τα μακρία πόδια της και πιασιματάκια.

ΗΤΑΝ ένα πολύ καλό απόγευμα Παρασκευής μέσα στον καύσωνα της Αθήνας....
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom