Νέα

Πόσο εφικτή είναι η σχέση ή η «σχέση» με εργαζόμενες στο χώρο του σεξ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.685
Like
2.723
Πόντοι
456
Εφικτή είπατε; Με την καμία!

Η καλύτερη τάνα να σας τύχει, πες η καλύτερη σε όλα απόπου και να το δείτε, θα είναι έως το πολύ μέχρι απλή γνωριμία, και ας νομίζεις εσύ ότι είναι σχέση. Και ούτε θες να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αν δεν σου τύχει καλύτερη.

Αυτή δούλευε και δουλεύει και θα δουλεύει την ώρα και εσύ πας για διασκέδαση. Δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο. Δουλεύουμε από ανάγκη και διασκεδάζουμε από επιθυμία. Δεν μπορεί να μετεξελιχθεί σε σχέση. Εάν τώρα μιλάμε για μία πιθανότητα 0,00001% τότε δεν έχει σημασία πρακτικά.
Οι αληθινές πουτανες..είναι εκεί έξω..όχι στα μπουρδελα..
 

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Μηνύματα
169
Like
138
Πόντοι
1
Παρότι έχουν ανοίξει παρεμφερή θέματα στο παρελθόν ανοίγω το συγκεκριμένο που εστιάζει στην εφικτότητα της σχέσης με γυναίκες εργαζόμενες στο χώρο του σέξ μέσα από γενικευμένες καταστάσεις που χρησιμεύουν σαν παραδείγματα.

Κάποια από τα πράγματα που γράφω είναι βιωματικά από προσωπικές εμπειρίες, τα περισσότερα από από εμπειρίες φιλικών μου προσώπων μιας μεγάλης παρέας που τους άρεσε το παιχνίδι του αγοραίου σεξ και επιδίδονταν.

Πάμε στα βασικά.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το χαρακτήρα τους εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά. Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του επαγγέλματος που κάνουν. Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες. Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελματικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες).

Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες. Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλοιώς θα τρελαθούν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες. Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.

Ασ δούμε το πρώτο είδος. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, που στη πραγματικότητα είναι ''σχέσεις'', είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.

Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά κάποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται. Εχω κάποιες υπόνοιες για το τρόπο που γίνεται αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.

Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί αυτό το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαίνεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θηλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.

Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς. Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας ενώ υπάρχει από τη πλευρά της γυναίκας του χώρου. Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες κάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσίρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου. Ιδίως αν κάποιοι νταβάδες του χώρου ζητήσουν ( καθ υπόδειξην των γυναικών) εξηγήσεις για την ...... ''ξαδέλφη'' τους από τη Γευγελή ( πραγματικό παράδειγμα ). Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη και έμπειρη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς γυναίκα, πράγμα που είναι στα ένστικτα όλων των ανώτερων θηλαστικών, τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.

Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση αξίζει να αναφερθεί. Ετυχε να γνωρίσω δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις γυναικών από το χώρο του στριπτίζ που γνώρισαν άντρες και έκαναν οικογένειες μαζί τους. 6 και 8 αντίστοιχα χρόνια μετά έχω να πώ ότι είναι απόλυτα αφιερωμένες στους άντρες τους και τα παιδία τους και τους φέρονται σπαθί. Κοινά τους χαρακτηριστικά, πρώτον ήταν και οι δυο μορφωμένες, δεύτερον με το που κατάλαβαν ότι οι άντρες τις έβλεπαν λίγο σοβαρά παράτησαν από μόνες τους το επάγγελμά τους. Η μια βρήκε μόνη της δουλειά καθαρίστριας η άλλη που έιχε σπουδάσει νηπιαγωγός πάλι μόνη της κράταγε παιδιά. Και λεω μόνες τους γιατί οι άντρες δεν τους το ζήτησαν. Μετά από 1- 1,5 χρόνο κάνανε παιδία κα σταμάτησαν να δουλεύουν. Υπάρχει κάπου και μυαλό.

Αυτά βίωσα εγώ σαν εμπειρίες προσωπικές αλλά και φιλικών μου ανθρώπων.
Το δικό μου συμπέρασμα, τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.
Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.
Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις κοπέλες του χώρου αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, διότι προφανώς και δυστηχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.
Ας προσθέσει όποιος θέλει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του.
Συγνώμη αν γράφω πολλά και γίνομαι κουραστικός.
Τα πες ολα.Πουσε ρε φιλε. Λιπεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: tepes

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
589
Κριτικές
49
Like
4.591
Πόντοι
5.636
Για μένα σε αυτό το χώρο είτε εκδιδόμενων είτε κωλομπαρων δε υπάρχει αληθινός έρωτας από πλευρά της κοπέλας . Όσο τα έχεις είσαι καλός . Ακόμα και σχέση να έχετε ακόμα και δωρεάν να σου κάθεται αν κάποια στιγμή σου τύχει μια στραβή σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα . Και ενώ σου έταζε παπάδες από τη επόμενη μέρα δε σου μιλάει ούτε φιλικά . Και ξέρω συγκεκριμένη περίπτωση εκδιδόμενης με αποδείξεις .
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.919
Κριτικές
14
Like
3.696
Πόντοι
2.777

koutavoulias

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Μηνύματα
8.169
Κριτικές
60
Like
19.935
Πόντοι
14.936
Φίλε, είσαι ο άρχων του καλτ.
Το όνομά σου, κανονικά, θα έπρεπε να ήταν cultavoulias.
Περιμένουμε τόσα πολλά από σένα!

Να είσαι καλά!:hi:
Top song...
Γυρισμενο σε πατσαδερι του υπερ-καλτ κεντρου μας...
Enjoy...:sunglasses:
 

patsav0

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Μηνύματα
68
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
0
Αν μπορεί κάποιος να ανεχθεί να του τη γαμαει ο καθένας, όλα γίνονται
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
517
Like
918
Πόντοι
86
Αν μπορεί κάποιος να ανεχθεί να του τη γαμαει ο καθένας, όλα γίνονται
Πολύ σωστή παρατήρηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ενεργή τάνα. Αλλά αυτό είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη πλευρά πού είναι τι σημαίνει ο πελάτης για την τάνα
 

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.685
Like
2.723
Πόντοι
456
Αν μπορεί κάποιος να ανεχθεί να του τη γαμαει ο καθένας, όλα γίνονται
Μπορείτε βέβαια να τα φτιάξετε
.και στη πορεία..αφού η σχέση σας φλγονει σοβαρά τη ψήσεις για καριέρας και να βρει κανονική δουλεια..δύσκολο αλλά μπορει να γίνει..
 

patsav0

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Μηνύματα
68
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
0
Πολύ σωστή παρατήρηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ενεργή τάνα. Αλλά αυτό είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη πλευρά πού είναι τι σημαίνει ο πελάτης για την τάνα
Κάποιες είναι πουτανες γιατί γουστάρουν το σεξ. Αυτές δεν κόβουν την πουτσα εύκολα αλλά ο πελάτης δεν σημαίνει και πολλά για αυτέ.
Οι άλλες γίνονται πουτανες γιατί αγαπάνε το χρήμα, αυτές μπροστά σε μια καλή εναλλακτική (οικονομικά μιλώντας) παρατάνε τη δουλειά. Αυτές είναι πιο επικίνδυνες να ξεμυαλιστουν με πελάτη γιατί δεν τους αρέσει η δουλειά τους και ψάχνουν ένα τρόπο διαφυγής.
 

bigmountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Μηνύματα
3.422
Κριτικές
113
Like
25.722
Πόντοι
26.386
Για μένα σε αυτό το χώρο είτε εκδιδόμενων είτε κωλομπαρων δε υπάρχει αληθινός έρωτας από πλευρά της κοπέλας . Όσο τα έχεις είσαι καλός . Ακόμα και σχέση να έχετε ακόμα και δωρεάν να σου κάθεται αν κάποια στιγμή σου τύχει μια στραβή σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα . Και ενώ σου έταζε παπάδες από τη επόμενη μέρα δε σου μιλάει ούτε φιλικά . Και ξέρω συγκεκριμένη περίπτωση εκδιδόμενης με αποδείξεις .

Σε γενικές γραμμές όπως τα λες είναι, αλλά θεωρώ είναι ακόμα πιο μπερδεμένα τα πράγματα.

Σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα όχι μόνο αν σου τύχει μια στραβή, αλλά ακόμα και στα ξαφνικά, χωρίς εξηγήσεις.
 

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
589
Κριτικές
49
Like
4.591
Πόντοι
5.636
Σε γενικές γραμμές όπως τα λες είναι, αλλά θεωρώ είναι ακόμα πιο μπερδεμένα τα πράγματα.

Σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα όχι μόνο αν σου τύχει μια στραβή, αλλά ακόμα και στα ξαφνικά, χωρίς εξηγήσεις.
Καλημέρα φίλε έχεις δίκιο σε αυτό που λες συμβαίνει δυστυχώς .
 

dimigoall

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
2.761
Κριτικές
56
Like
18.042
Πόντοι
13.636
Σε γενικές γραμμές όπως τα λες είναι, αλλά θεωρώ είναι ακόμα πιο μπερδεμένα τα πράγματα.

Σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα όχι μόνο αν σου τύχει μια στραβή, αλλά ακόμα και στα ξαφνικά, χωρίς εξηγήσεις.
Ποτέ δεν είναι ξαφνικά .
Πάντα υπάρχει το τρίτο πρόσωπο μεγαλύτερο πορτοφόλι .

Καλημέρα παιχταράδες μου καλό Πάσχα να έχουμε :hi:
 

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Μηνύματα
413
Like
1.451
Πόντοι
201
Πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος για να δεχτείς κάτι τέτοιο.Θα είσαι στο κρεβάτι μαζί της και θα σκέφτεσαι ότι πριν η μετά θα είναι με κάποιον άλλο;Θα περπατάτε στο δρόμο και όποιος την κοιτάζει θα σου έρχεται στο μυαλό ότι την έχει πάρει πως θα τα δεχτείς αυτά;
 

Magi

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Μηνύματα
1.108
Κριτικές
1
Like
600
Πόντοι
96
Ενας επιβήτορας που δεν ειναι πόρνος ουτε που θα του περασει απο το μυαλο για σχεση με πορνη..
Ενας επιβητορας που ειναι πόρνος ανετα κανει σχεση με πορνη και εχω γνωρισει ζευγαρια σε μεγαλες σχεσεις χρονικα και μαλιστα περνάνε υπεροχα και μην απορείτε δεν εχουν ολοι τον ιδιο κύκλο αξιών ουτε ήμαστε ολοι στην ιδια οπτική γωνια τον πραγματων....
Η ηθική του καθενός θα ψάξει το αντίστοιχο.... :coffee:
 

dimigoall

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
2.761
Κριτικές
56
Like
18.042
Πόντοι
13.636
Πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος για να δεχτείς κάτι τέτοιο.Θα είσαι στο κρεβάτι μαζί της και θα σκέφτεσαι ότι πριν η μετά θα είναι με κάποιον άλλο;Θα περπατάτε στο δρόμο και όποιος την κοιτάζει θα σου έρχεται στο μυαλό ότι την έχει πάρει πως θα τα δεχτείς αυτά;
Φίλε το θέμα του νήματος μιλάει για σχέση ή "σχέση" ( σε εισαγωγικά )

Προφανώς και νορμάλ σχέση δεν παίζει εδώ .

Όλα είναι δούνε και λαβείν
 

bigmountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Μηνύματα
3.422
Κριτικές
113
Like
25.722
Πόντοι
26.386
Ποτέ δεν είναι ξαφνικά .
Πάντα υπάρχει το τρίτο πρόσωπο μεγαλύτερο πορτοφόλι .

Καλημέρα παιχταράδες μου καλό Πάσχα να έχουμε :hi:

Σαφώς και ισχύει αυτό που λες, με το ξαφνικά εννοώ να κόψει κάθε επαφή μαζί σου χωρίς καμιά εξήγηση.

Ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι υπάρχει ημερομηνία λήξεως.
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
517
Like
918
Πόντοι
86
Είναι ανεξάρτητες συνειδησιακά και σε προσεγγίζουν από συμφέρον. Σε σουτάρουν με τη μία.
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
517
Like
918
Πόντοι
86
Βασικά 2 είναι τα σενάρια, και δεν υπάρχει κάτι άλλο:
Όταν τις τα παίρνεις είσαι ταβας, όταν όχι κερατάς.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom