Νέα

Πορνό: Κρύβει κινδύνους για την ψυχική μας υγεία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolas25ss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ας επισκεφτώ και την Φωνή μπας και ενημερωθώ, γιατί από εδώ φέξε μου και γλίστρησα...
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786

Σκεπτόμουν πρόσφατα για το ποιες πιθανές αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για ένα άντρα  το να συνηθίσει να χρησιμοποιεί συνέχεια πουτάνες. Πως τον επηρεάζει αυτό σαν άνθρωπο δηλαδή ?? Τις θετικές επιτπώσεις ( γιατί υπάρχουν και αυτές ) τις προσπερνάω διότι έχουν αναλυθεί σε άλλα threads και νομίζω είναι και προφανείς.

Τονίζω ότι σε καμμιά περίπττωση το thread δεν καταφέρεται κατά της πορνείας, η οποία για να αναπτύσεται σε όλες τις κοινωνίες ακόμα και σε χώρες που τυπικά απαγορεύεται, σίγουρα έχει λόγους ύπαρξης και εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες τόσο για τους χρήστες όσο και για τiς παρέχουσες αυτές τις υπηρεσίες. Εξαιρείται βέβαια το trafficing οπου δεν περιλαμβάνεται η συναινεση των γυναικών στη διαδικασία, πρόκειται για εξαναγκαστική πορνεία και είναι καθαρά δουλεμπόριο.

Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν είναι στόχος του thread να κάνει υποδείξεις σε κανένα για το πως θα ζεί. Πολλές φορές όμως ο τρόπος ζωής μας, μας επηρέαζει με τρόπους που δεν πολυ σηνειδητοποιούμε και  δεν πολυ καταλαβαίνουμε. Η λογική είναι μεγάλο εργαλείο. Η συλλογικη  λογικη  όμως είναι ακόμη μεγαλύτερο, και  ένας τρόπος να συμμετέχεις σε αυτήν είναι τα threads. Μπορεί να σε βοηθήσει να ''καταλαβαίνεις τι σου γίνεται''. Οταν ξέρεις, υπάρχει πιθανότητα να ελέγξεις η και να λύσεις προβληματα. Και οι γνώμες κάποιων άλλων είναι σημαντικές σε αυτό γιατί ανοίγουν την οπτική σου, σε βοηθάνε δηλαδή πολλές φορές να βγείς απο το καβούκι σου, και ίσως κάποιες άλλες φορές να βγείς απο λούμπες στις οποίες πιθανόν να έχεις πέσει. Αυτός είναι ο στόχος του thread.

Πιστεύω λοιπον ότι οι μύστες του χώρου χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβανει αυτούς που πάνε σε πουτάνες απο ανάγκη γιατί απλά δεν βρίσκουν γκόμενες.

Η δεύτερη περιλαμβανει αυτούς που πηγαίνουν στις πουτάνες απο επιλογή, υπό την έννοια ότι μπορουν να βρούν γκόμενες αλλά για διάφορους λόγους, ο κυριώτερος των οποίων είναι ότι βαριούνται τη διαδικασία του ''ρίξίματος'' της γκόμενας, επιλέγουν τις πουτάνες.

Τέλος μια τριτη κατηγορία αποτελούν οι συναγωνιστές οι οποίοι παίζουν σε δυο ταμπλώ. Εχουν δηλαδή τη γκόμενα τους, η τη γυναίκα τους, και ''σπάνε το σερί τους'' όποτε τους δίνεται η ευκαιρία με επαγγελματίες του χώρου. Υπακούουν δηλαδή στο ένστικτο της πολυγαμικότητας που χαρακτηρίζει όλα τα ανώτερα αρσενικά θηλαστικά, με όποιο τρόπο το κοινωνικό πλάισιο που ζουν τους επιτρέπει, δηλαδή με τη πορνεία.
(ΣΥΝΕΧIΖΕΤΑΙ)
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Περιγράφω λοιπον παρακάτω τις κατά τη γνώμη μου αρνητικές επιπτώσεις που έχει η παραπάνω συνήθεια σε μύστες του χώρου. Πιστεύω επίσης ότι οι επιπτώσεις είναι πιο έντονες στη πρώτη απο τις παραπάνω κατηγορίες και βαίνουν μειούμενες προς τη δεύτερη και τη τρίτη.

Πρώτον. Συνηθίζεις να ικανοποιείσαι σεξουαλικά με γυναίκες που απο πλευράς εμφάνισης είναι  πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο εμφάνισης γυναικών που κυκλοφορούν γύρω μας. Αυτό μακροπρόθεσμα σε κάνει να βλέπεις τη μέση γυναίκα εμφανισιακά σαν φόλα. Ομως στο μέσο άντρα απο πλευράς εμφάνισης η μέση γυναίκα αναλογεί, εκτός άν ο άντρας έχει άλλα προσόντα, δηλαδή φράγκα κυρίως. Φράγκα όμως υπο την έννοια ότι μπορεί να ζεί αξιοπρεπώς σε καλά standards χωρίς να δουλεύει έχει περίπου ένας στους 1000. Με τους  άλλουςι 999 τί γίνεται ??

Δεύτερον.Απομυθοποιείς σταδιακά το σεξ και έτσι κατά κάποιο τρόπο το υποβαθμίζεις. Οταν κάτι απλά το πληρώνεις και το έχεις, σίγουρα δεν έχει τη ίδια αξία που έχει κάτι που παλεύεις για να το κατακτήσεις. Ουσιαστικά το σεξ γίνεται μια ανάγκη παρόμοια  με τη  πείνα. Οπως πας σε ένα εστιατόριο πληρώνεις και τρώς όταν πεινάς, έτσι πας σε ένα άλλο χώρο πληρώνεις και γαμάς όποτε το χρειάζεσαι. Οταν όμως κάτι γίνεται τόσο απλό και εύκολο μειώνεται κατά κάποιο τρόπο και η αξία του, χωρίς βέβαια να χάνεται. Γιατί αν δεν είχε την όποια μειωμένη αξία δεν θα το πλήρωνες καν.

Τρίτον. Απαξιώνεις τις γυναίκες γενικότερα, γιατί παύεις ( σε ένα βαθμό ) να τις θεωρείς σαν ισότιμες με τους άντρες ανθρώπους. Οι παλιοι το λέγανε αυτό η θεώρηση της γυναίκας αποκλειστικά ως ''σκεύος ηδονής''. Φυσική προέκταση του παραπάνω είναι ότι έμεσα η άμεσα  σταδιακά υιοθετείς δυο αποκλειστικούς ρόλους για τις γυναίκες.  Πρώτον το ρόλο της μάνας δέυτερο το ρόλο της πουτάνας, ενδιαμέσως στα δυο άκρα, απλά τίποτα. Και σίγουρα για όποιον δουλευει λιγο το κεφάλι του, οι γυναίκες  δεν έχουν μόνο αυτούς τους δυο ρόλους.

Τέταρτον. Η σεξουαλική ικανοποίηση περιχαρακώνεται σαν ένα αμιγές αποκλειστικό και ξεχωριστό συναίσθημα και δύσκολα πια συνδυάζεται με άλλα συναισθήματα όπως για παράδειγμα η συντροφικότητα, ,  η εκτίμηση , η προστατευτικότητα,  η αγάπη κλπ.  Ξέρω ότι αυτό σίγουρα ακούγεται αστείο στους σκληροπυρηνικούς μύστες του site. Θα πουν κάποιοι, που πας ρε καραμήτρο στο bou.com  και μιλάς για στοργή και προδέρμ ?? Μπας και τα μπέρδεψες τα site και νομίζεις πως γράφεις στο cosmopolitan ??

Αποψή τους  και επιλογή τους βεβαια, την οποία και σεβομαι.  Πιστεύω όμως ότι ένα στοιχειο  που  διαχωρίζει τον άνθρωπο απο τα ζώα και τον ανεβάζει σαν ον,  είναι αυτός ο συνδυασμός, αυτό το μαγείρεμα  διαφορετικών συναισθημάτων μεταξύ τους.  Μέσω της πορνοσυνηθειας γίνεσαι μακροπρόθεσμα κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικά φτωχότερος, ίσως μείωπας συναισθηματικά, και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά σου.  Αυτή τη συναισθηματική ανεπάρκεια στις εκδηλώσεις σου οι γυναίκες την αποκρυπτογραφούν εύκολα με ένα τρόπο που δεν έχω ακόμη καταλάβει. Λες και τη μυρίζονται με κάποιο τρόπο. Χρησιμοποιούν, κυριως μιλωντας μεταξύ τους με την ιδιαίτερη ''γυναικεία'' ορολογία,  χαρακτηρισμούς για τους άντρες αυτού του  τύπου, όπως '' ακοινώνητος'' , ''άχρωμος - άοσμος'', " αντιερωτικός '', ''αγρίμι'',  ''ζώον'', κλπ. Για κάποιους αυτό είναι πρόβλημα για κάποιους άλλους όχι.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Πέμπτον. Εφόσον η ανάγκη σεξουαλικής ικανοποίησης είναι  σίγουρα το πιο δυνατό στοιχείο που έλκει ένα άντρα σε μια γυναίκα, όταν ικανοποιείται και άρα μειώνεται, μέσω της πορνείας, δημιουργείται στον άντρα η ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πάρει απο μια γυναίκα. Συνηθίζει να λειτουργεί έτσι. Αρα η πιθανότητα να κινηθεί προς τη κατεύθυνση του να κάνει μια "σοβαρή' σχέση με μια γυναίκα μειώνεται. Ξέρω βέβαια ότι κάποιοι σκληροπυρηνικοί  συναγωνιστές - μύστες αυτό θα το θεωρήσουν θετικό και όχι αρνητικό . Καθένας με τη γνώμη του είπαμε. Τέλος αυτό  αναφέρεται μόνο στις 2 πρώτες κατηγορίες μυστών που ανέφερα παραπάνω, στη τρίτη προφανώς δεν έχει εφαρμογή.

Αυτά βλέπω κατ' αρχάς εγώ. Και σιγουρα δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα. Ας ακουσουμε και γνώμες άλλων φίλων. Συγνώμη για το σεντόνι αλλα το θέμα δεν το λες και απλό.


Οσοι θέλουν να το ψάξουν περισσότερο ας κοιτάξουν στα παρακάτω links :









 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Καποιοι φιλοι μιλησαν πριν για εθισμο.

Σεξομανής η απλα σεξουαλικά "απληστος" ??

Που αρχιζει λοιπον ο εθισμος ??


Σε πολλές περιπτώσεις αναρωτήθηκα και έψαξα και διάβασα για να δώσω μια απάντηση στη παραπάνω ερώτηση. Σεξομανία η Διαταραχή Υπερσεξουαλικότητας ( ΔΥ ) αναφέρεται στη σχετική βιβλιογραφία η σχετική ψυχική διαταραχή.

Θα γράψω παρακάτω μια περίληψη από αυτά που εγώ διάβασα, και σκέφτηκα μετά από τη δική μου επεξεργασία, και όσοι φίλοι θέλουν συμπληρώνουν η και αναιρούν τα δικά μου συμπεράσματα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Διαταραχή Υπερσεξουαλικότητας ( ΔΥ )  ή «νυμφομανία» ή «σατυρίαση», όπως αρχικά αναφέρθηκε εισαγωγικά πριν από περίπου 50 χρόνια, δεν υφίσταται ως νοσολογική οντότητα στην ψυχιατρική επιστήμη, αν και προσφάτως έχει προταθεί από πολλούς επιστήμονες να εισαχθεί ως όρος.

Με λίγα λόγια υπάρχουν  ορισμένοι επιστήμονες, που αποτελούν όμως μειοψηφία, που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους εθισμός και πως οι «πάσχοντες» ψάχνουν απλά μία δικαιολογία για την αστείρευτη δίψα τους για σεξ και την έλλειψη αυτοσυγκράτησης τους.

Ωστόσο η πλειοψηφία των επιστημόνων αναγνωρίζει τη σεξομανία σαν ψυχαναγκαστική διαταραχή με συγκεκριμένα και σαφή γνωρίσματα και εισηγείται την ''επίσημη'' επιστημονική της αναγνώριση.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Πάμε να δούμε λίγο τους ''ορισμούς''. Σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες,

Πρώτον, σεξομανείς θεωρούνται οι Άνθρωποι που  νιώθουν την ανεξέλεγκτη επιθυμία να κάνουν αμέσως σεξ με κάθε άτομο που συναντούν και τους διεγείρει  σεξουαλικά.

Το κλειδί στον παραπάνω ορισμό πιστεύω είναι στη λέξη ανεξέλεγκτη. Και εννοώ ότι λίγο πολύ όλοι μας ( οι άντρες ) όταν γνωρίσουμε μια γυναίκα που μας αρέσει σίγουρα ένα από τα πρώτα  αν όχι το πρώτο πράγμα ( για τα μέλη του site δεν έχω καμία αμφιβολία )  που θα έρθει στο μυαλό μας θα είναι το σεξ. Όμως αυτό μπορούμε και το κοντρολάρουμε όπως κοντρολάρουμε όλες μας τις επιθυμίες. Αντίθετα ο σεξομανής σε αυτές τις περιπτώσεις  παρουσιάζει ένα  είδος συνδρόμου στέρησης το οποίο εκδηλώνεται με έντονη νευρικότητα και κακοδιαθεσία.

Δεύτερον,  σεξομανείς θεωρούνται οι Άνθρωποι που  ενώ κάνουν σεξ με το αντικείμενο του πόθου τους, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά  και συνεπώς ζητάνε νέες και πιο ακραίες σεξουαλικές εμπειρίες, είτε με τον ίδιο είτε με διαφορετικούς συντρόφους.

Οι ψυχίατροι τονίζουν ότι για να χαρακτηρισθεί κάποιος η κάποια σαν σεξομανής δεν αρκεί απλά ποσοτικά να του αρέσει πολύ το σεξ η να επιδίδεται σε αυτό συχνά . Στον σεξομανή  ολόκληρη η ύπαρξη του και σχεδόν όλες οι δραστηριότητές του περιστρέφονται γύρω από το σεξ. Η ζωή αυτών των ανδρών και γυναικών περιστρέφεται βασανιστικά γύρω από μια ατελέσφορη αναζήτηση σεξουαλικής ικανοποίησης. Και όλη η ουσία είναι πιστεύω στο ατελέσφορη !!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Όπως έχει προταθεί στην Ψυχιατρική Κοινότητα, για να θεωρηθεί κάποιος σεξομανής πρέπει να εμφανίζει τουλάχιστον πέντε ή επτά συμπτώματα από τον «δεκάλογο του εθισμού», δηλαδή:

συνεχείς αλλαγές σχέσεων, πολλαπλές σχέσεις
διακοπή μιας σχέσης με σκοπό τη συνέχιση με τον επόμενο «σωστό» εραστή,
σεξ χωρίς προφυλάξεις,
επιδειξιμανία,
καταναγκαστικός αυνανισμός,
επίμονη και υπέρμετρη  χρήση πορνογραφίας ,
άγνοια των  γύρω του που αρχίζουν να ανησυχούν για τη συμπεριφορά του,
μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες και εκτρώσεις για τις γυναίκες,
σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και για τα δύο φύλα,
συναισθήματα ντροπής η ενοχής ύστερα από κάθε επαφή,
μειωμένη παραγωγικότητα στη δουλειά,
προβλήματα στην εργασία του στη  σχέση του  ή στον γάμο του,
κατάθλιψη,
κατάχρηση ουσιών,
παραμέληση οικογένειας και φίλων.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των σεξομανών έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ως παιδιά και συχνά περιγράφουν τους γονείς τους ως "απόμακρους" και "αδιάφορους".

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
74
Πόντοι
76
Φίλε αυτός που κυνηγάει στη ζωή του μόνο σεξ και καθόλου συναίσθημα και συντροφικότητα, έχει όντως ψυχολογικά κενά και εμμονές μέσα του. Αντίθετα αυτός που μπορεί να κάνει κάλλιστα και τα τρία είναι ο πιο ισορροπημένος !
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Η ιδέα ότι ο εθισμός στο σεξ αφορά κυρίως τη σεξουαλική ικανοποίηση έχει καταρριφθεί από έρευνες που δείχνουν ότι είναι περισσότερο ζήτημα υφισταμένων προβλημάτων όπως το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη που μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την ακραία αυξημένη σεξουαλική συμπεριφορά.

Για τους σεξομανείς άνδρες το διακήβευμα του εθισμού έχει να κάνει με την κατάκτηση. Ρίχνοντας μία γυναίκα στο κρεβάτι εξατμίζεται αυτόματα και το ενδιαφέρον τους για εκείνη. Για τις γυναίκες η σεξομανία έχει να κάνει κυρίως με την εκδίκηση: νιώθει ότι τιμωρεί όσους την πλήγωσαν και την εγκατέλειψαν. Και οι μεν και οι δε πάντως τρέμουν τη δέσμευση.

Πάμε να δούμε κάποιες διαχωριστικές γραμμές και διαφοροποιήσεις.

«Οι σεξομανείς αισθάνονται ενοχές και ντρέπονται για τη συμπεριφορά τους ενώ, εκείνοι που είναι σεξουαλικά άπληστοι όχι» αναφέρει ο σεξολόγος Joe Kort που ειδικεύεται στη θεραπεία των σεξομανών.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης  ότι η Διαταραχή Υπερσεξουαλικότητας  είναι το μεγαλύτερο ταμπού όλων: «Οι εθισμένοι προτιμούν να πουν ότι έχουν πρόβλημα με τον τζόγο, το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά παρά με το σεξ. Ακόμη και η αυτού μεγαλειότης Μάικλ Ντάγκλας, όταν είχε εισαχθεί σε κλινική απεξάρτησης ως σεξουαλικά υπερδραστήριος, έσπευσε αρχικά τουλάχιστον να το διαψεύσει λέγοντας ότι είχε πρόβλημα με το ποτό».

Αρκετές είναι οι διασημότητες του Χόλυγουντ που τελικά όμως έχουν μιλήσει ανοιχτά για την σεξομανία τους και την αστείρευτη δίψα τους για σεξ. Ο Μάικλ Ντάγκλας, η Σάρον Στόουν, ο Μίκι Ρουρκ είναι μόνο μερικοί από αυτούς που έχουν δημόσια ομολογήσει ότι κάποτε υπέφεραν ή υποφέρουν από σεξουαλική εξάρτηση.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη διαταραχή της ερωτικής συμπεριφοράς δεν πλήττει αποκλειστικά και μόνο τις διασημότητες...
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Οσον αφορά τα αίτια αυτής της διαταραχής.

Το 2% των περιπτώσεων σεξομανίας έχει να κάνει με οργανικά αίτια: η υπερέκκριση ανδρογόνων αυξάνει τη σεξουαλικότητα και στους άνδρες και στις γυναίκες. Επίσης οι μανιοκαταθλιπτικοί, όταν βρίσκονται στη φάση της μανίας. Και κάποιες σπάνιες μορφές επιληψίας μπορεί να εμφανίσουν υπερσεξουαλικότητα κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Αλλά και οι ουσίες, με βασικότερη την κοκαΐνη, σε κάνουν να σκέφτεσαι συνεχώς τα πάντα γύρω από το σεξ. Όπως και κάποια συγκεκριμένα ( αλλά όχι όλα )  αναβολικά, γι’ αυτό και δεν είναι διόλου τυχαίες οι σεξουαλικές επιδόσεις τόσων και τόσων αθλητών που γίνονται συχνά πρωτοσέλιδο για τα εκτός γηπέδου σκοραρίσματά τους.

Για το υπόλοιπο 98% τα αίτια είναι βιοψυχολογικά. Όσον αφορά στα βιοψυχολογικά αίτια ( που αποτελούν και τη πλειοψηφία ) της ψυχαναγκαστικής αναζήτησης σεξουαλικής ικανοποίησης, μπορούν να αποδοθούν είτε σε ψυχολογικά τραύματα κατά την τρυφερή παιδική ηλικία είτε σε νευρολογικές ή ορμονικές δυσλειτουργίες. Ειδικοί ψυχοθεραπευτές, έχουν διαπιστώσει ότι τα άτομα αυτά συνήθως έχουν βιώσει διάφορες τραυματικές εμπειρίες στα παιδικά τους χρόνια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, και όσον αφορά τις στατιστικές, το 3-5% συνολικά των ανθρώπων εμφανίζει συμπτώματα εθισμού στο σεξ και η τάση δείχνει ότι το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται ολοένα και συχνότερα στους νέους ανθρώπους, ενώ πριν και μερικά χρόνια αφορούσε κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Σύμφωνα με Έλληνες ψυχιάτρους ο σεξουαλικός εθισμός στην Ελλάδα είναι πιο συχνός στους άνδρες, με αναλογία τρία προς ένα, αλλά πιο επικίνδυνος για τις γυναίκες: εκείνες είναι που ταλαιπωρούνται περισσότερο από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αφροδίσια νοσήματα.

Εντυπωσιακή είναι και η ολοένα αυξανόμενη χρήση του Viagra. Στην πραγματικότητα, το χάπι που αρχικά είχε συνδεθεί με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που ήθελαν να παραμείνουν σεξουαλικά ενεργοί «το παίρνουν ακόμη και οι έφηβοι και η χρήση είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες, από τα 16 σου ως τα 80-90 σου. Έχει να κάνει πολύ με τον πειραματισμό, σε γλιτώνει και από το άγχος της επίδοσης. Μοιραία όμως συνδέεις τις καλές επιδόσεις σου με αυτό και δεν μπορείς να λειτουργήσεις αν δεν το πάρεις» εξηγούν οι ψυχίατροι.

Επίσης  οι γκέι είναι πολύ πιο επιρρεπείς στον σεξουαλικό εθισμό, μια και η ευκολία εύρεσης περιστασιακού σεξ είναι δέκα φορές μεγαλύτερη απ’ ότι στο σύμπαν των Στριτ, αφού καλώς ή κακώς οι γυναίκες εξακολουθούν να αρέσκονται στο συχνά χρονοβόρο παιχνίδι του φλερτ, πράγμα που δεν συμβαίνει με τους γκέι. Το περίφημο grindr είναι μια εφαρμογή στα smartphones που έχει κάνει θραύση μεταξύ ομοφυλοφίλων. Φτιάχνοντας το προφίλ σου, το οποίο στις πιο προχωρημένες περιπτώσεις αποτελείται από μια φωτογραφία του πέους σου, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου εμφανιστούν πόσοι διαθέσιμοι παρτενέρ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από σένα. Στο κλαμπ, στο εστιατόριο, στον δρόμο, στο σπίτι, παντού.

Αυτά έψαξα και βρήκα εγώ διαβάζοντας. Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες !!

Συγνωμη για αλλη μια φορα για τα σεντόνια !! :hi:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Φίλε αυτός που κυνηγάει στη ζωή του μόνο σεξ και καθόλου συναίσθημα και συντροφικότητα, έχει όντως ψυχολογικά κενά και εμμονές μέσα του. Αντίθετα αυτός που μπορεί να κάνει κάλλιστα και τα τρία είναι ο πιο ισορροπημένος !

Ψυχολογικα "κενα" και εμμονες εχουμε λιγο πολυ ολοι μας φίλε.

Το ζητημα που τιθεται ειναι πως τα συνειδητοποιεις και πως τα διαχειριζεσαι.

Απαιτειται κατ' αρχας γνωση και επειτα βουληση για να περασει καποιος απο μια εξαιρετικα οδυνηρη και χρησιμη ταυτοχρονα διαδικασια που λεγεται ενδοσκοπηση.

Κατι σαν την κωλονοσκοπηση δηλαδή !!! :grin:

Δεν ειμαι σιγουρος για το τι εννοεις με τον ορο "συναισθημα" μια και η σεξουαλικη απολαυση ειναι και αυτη ενα συναισθημα.

Θα συμφωνησω ομως οτι η ισοροπια ειναι το τελικο ζητουμενο.  :hi:

Για να δωσω και καποιο "μπουσουλα" για την ισοροπια που σε εμενα λειτουργει θα πω οτι "Το αρκετο ειναι παντα και πολυ, το πολυ δεν ειναι παντα αρκετό". :hi:



 

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Μηνύματα
2.767
Κριτικές
228
Like
18.770
Πόντοι
35.668
Mindreader αν θές απάντησε στο pm μου όσον αφορά τον προορισμό που σε ρώτησα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom