Νέα

Πολλοί Αμερικανοί φεύγουν από τις ΗΠΑ και αναζητούν γυναικα για σχέση στο εξωτερικό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.948
Κριτικές
1
Like
5.466
Πόντοι
2.356
Εγώ οταν εμενα 2 φορες πηγα ν.υορκη επισκεψη και έβλεπα εκει η εστιαση να δουλευει υπερωρίες, ρεστοραν μπαρ σουσαδικα κινέζικα φαστ φουνταδικα κλπ ολα γεμάτα κόσμο, αρα που δεν διασκεδάζουν η δεν υπάρχει ζωή.
Είναι μια καραμέλα που αναμασαμε εδω πέρα για να πούμε οτι να εχουμε κατι καλύτερο.
Αλλα ειναι τα προβλήματα στην Αμερική τα εχω γράψει πιο πίσω.
Δεν έχει καμία σχέση η Ελλάδα με την Αμερική.

Ούτε στο mentality, ούτε στο work ethic, ούτε στην ανατροφή των τέκνων, πουθενά.

Είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση.
 

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Μηνύματα
239
Like
297
Πόντοι
21
Εγω έμεινα χρόνια στη πενσυλβανια,ναι δεν είναι η γη της επαγγελίας ούτε υπάρχει το αμερικανικό όνειρο οπως λένε..η μονη διαφορα είναι η φτώχεια της ελλαδας,στην Αμερική μπορείς να παρεις ευκολα γκατζετ αμάξια να πας διακοπες να δαπανησεις ενα αλφα ποσο,χωρις να στηρίζεσαι σε συντάξεις και επιδοματα απο τη κυβερνηση,ζεις πιο άνετα αλλά με πολλα προβληματα που μαστιζουν την αμερικανικη κοινωνια, εγκληματικοτητα,ναρκωτικά, καιρικές συνθηκες ειδικα στα βόρεια κλπ
Να μου λείπει το αμαξάκι αν πρέπει να κάτσω και να ασχοληθώ με μια κοινωνία που πάνω από 50 της εκατό είναι σε φυτοφάρμακα και έντονο πόλεμο κουλτούρας εγώ απλά θέλω να νιώθω καλά στο μέρος που ζω που με το Ελλαδισταν όσο κακό και να έχουν γίνει τα πράγματα δεν νομίζω εγώ προσωπικά να έχω και κανένα υπαρξιακό πρόβλημα τα βγάζω πέρα μια χαρά..
 

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Μηνύματα
239
Like
297
Πόντοι
21
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η Ελλάδα αν και αργοπορημενα παιρνει τα κακα χουγια της Αμερικής,ειδικα στη κοινωνία.
Η αμερικανική κουλτουρα ειδικα δεκαετιες 60 70 80 ηταν ωραια, μετα αρχισε να χαλάει.
Το γνωρίζω άλλωστε από τις διαφημίσεις και τις ιδέες που διαφημίσει κάθε μεγάλο κόμμα αλλά δεν είναι ούτε καν όσο χαλιά όσο την Αμερική. Εκεί ο χριστιανός, Ευρωπαίος πληθυσμός (μισω την ηλίθια λέξη λευκός και άλλες μαλακίες γιατί δεν είναι σοβαρή ορολογία) είναι καταπιεσμένη, καταστραμμένη ψυχικά και κάθε άκρο κάθε τομέα ειδικά στην ψυχαγωγία τους έχει βάλει στο στόχαστρο για ευνόητους λόγους. Δεν μιλάω για πλούσιους αλλά για κανονικούς φουκαραδες. Λένε ότι ο μέσος Άγγλο Σαξονας άντρας είναι στο τοπ τον αυτοκτονιών. Έχει ανεργία και μαλακό φεμινισμό αλλά δεν είναι ακόμα τουλάχιστον στο επίπεδο Τζορτζ Όργουελ σαν στης ΗΠΑ.

Συμφωνώ για το δεύτερο. Ακόμα βλέπω ταινίες, άκουω μουσική από αυτούς γιατί πραγματικά πιστεύω ότι εκείνο τον καιρό η Αμερική δεν ήταν η καρκινοειδές επιρροή που είναι σήμερα λόγω αλλά ήταν μια φορά και ένα καιρό το ζενίθ ενός πολιτισμού όταν πρόγονοι Ευρωπαίων ήταν κυρίως εν δύναμη στην πολιτική και ψυχαγωγία της χώρας αλλά μια μειονότητα έγινε η πλειοψηφία τώρα σε κάθε τομέα της Αμερικής κοινωνίας και δεν κρύβουν πια τα σατανικά τους σχέδια..
 

DAMDIM100

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
2.655
Κριτικές
11
Like
2.981
Πόντοι
746
Πολλοι το κάνουν αυτό δουλευουν εποχικοι η 6μηνοι,μαζευουν παραδακι και πανε στις πατριδες τους και ξαναγυριζουν,το να εισαι ταξιτζης στη νεα υορκη δεν ειναι εύκολο.
Η νεα Υόρκη μια ζωή εχει κίνηση 24 ωρες το 24ωρο ειναι αρκετα πυκνοκατοικημενη ειδικα το νησί,είναι λες και την εχεις κουρδισει να δουλεύει στον ίδιο ρυθμό, κορναρισματα σειρηνες,ενας ταξιτζης δυσκολεύεται πολυ στη καθημερινότητα.
Αυτός στο ντοκιμαντέρ που είδα, δεν ήταν Φιλιππινέζος, ήταν Αμερικάνος "γνήσιος", (πάντως δεν είχε καταγωγή από τις Φιλιππίνες)...
Αυτό ακριβώς έλεγε ο τύπος την δυσκολία και την επικινδυνότητα του να είσαι ταξιτζής στην Νέα Υόρκη (συγκεκριμένα το χαμηλό προσδόκιμο ζωής)...
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.948
Κριτικές
1
Like
5.466
Πόντοι
2.356
Τρελή ειρωνία.

Η χώρα όπου η πορνογραφία είναι μια μπίζνα δισεκατομμυρίων και να μην έχει μπουρδέλα!

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. :jerking:
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.803
Like
1.252
Πόντοι
216
E τωρα δεν θα πω οτι φταιει η νεαρα, ο Al Pacino φταιει που θελε μπλεξιματα με αμερικανα-δεν ξερω εθνικοτητα-αλλα γυναικα με αμερικανικη υπηκοοτητα
 

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.749
Like
2.804
Πόντοι
456
Άμα δε βρίσκεις γκόμενες στην αμερικη.. Δεν θα βρεις πουθενά! Εδώ στην αμερικη οι Ξανθούλες το δινουν τζαμπα σε 13χρονους και σε μαύρους άστεγους πρεζακηδες!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom