Νέα

Πήγα τσάμπα με CG μια, με άφησε ΑΚΑ την επόμενη.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnnyBlack
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Μηνύματα
171
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
21
Φίλε το συζητήσαμε αρκετά είναι η αλήθεια και ήταν αρκετά ψαγμένη, από το πώς θα καθαρίζει τα λεφτά μέχρι πώς θα το μεταφέρει, μου λέει θα ανοίξω ταξιδιωτικό γραφείο και ουσιαστικά δούλευε τελευταίο τουρ για να κλείσει με τα λεφτά της εγγύησης. Το μόνο που δεν είχε καταλήξει είναι το όνομα του agency και μου είπε πως θα βάλει ότι της πω.
Καλώς,
 
OP
OP
J

JohnnyBlack

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Μηνύματα
33
Like
62
Πόντοι
0
Αφου σου ειπε οτι θελει να μπει στον σωστο δρομο, σιγουρα ηταν ερωτευμενη αλλα περιμενα να σου πει οτι θελει να πηγαινετε και καθε κυριακη μαζι στην εκκλησια...
Από όλο το σκηνικό κατάλαβα πολλά φίλε, ένα από αυτά είναι αυτό που σχολίασε κάποιος παρακάτω. Ότι και να γίνει στο τέλος της ημέρας, ποιος τις πιστεύει αυτές; Σίγουρα μια δόση αλήθειας θα υπήρχε από μέρους της αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει.
 

kachaplias

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.117
Like
4.738
Πόντοι
1.756
Καλησπέρα φιλτατοι συναγωνισται

Όπως λέει ο τίτλος και χωρίς να μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήθελα καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, και για χρόνια ήμουν στις σκιές του bou. Με τα πολλά αποφάσισα να κλείσω ραντεβού με ένα κορίτσι που είχα σταμπαρει.
Στο πρώτο ραντεβού μου έκανε φουλ πρόγραμμα + εξτρας, μείναμε παραπάνω χωρίς να κοιτάει το ρολόι και στο τέλος της συνάντησης μου είπε πως της άρεσα και να μην ξαναπάω (χαριτολογώντας), κάτι που δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν και πρώτη μου φορά με cg (της το είπα και γελάσαμε αρκετά με τα χάλια μου) και καταλαβαίνω πως παίζει να παραειναι καλή στο gfe και να τα λέει έτσι. Να σημειώσω πως μου έδωσε και το κινητό της και το κανονικό της όνομα.

Μετά από μια εβδομάδα ξανακλεισαμε ραντεβού, αυτή τη φορά πήγα πιο προετοιμασμένος με λιγότερο άγχος γιατί την πρώτη φορά (μετά απο πολυλεπτο σφυροκόπημα δε κατάφερα να τελειώσω ) και όλα πήγαν καλά. Κάπου μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου μιλήσαμε και ανοιχτηκαμε αρκετά όπου μου πέταξε το μαγικό "do you want to be my boyfriend" το οποίο πάλι πήρα μεταξύ σοβαρού και αστείου και πως η κοπέλα κάνει απλά καλά τη δουλειά της. Φεύγοντας μου είπε πως θα μου στείλει όταν γυρίσει για να βγούμε το βράδυ να περπατήσουμε.

15 μέρες μετά τη δεύτερη μας συνάντηση πήρα μήνυμα στο κινητό πώς πετάει αύριο και αν θέλω να βγούμε. Εννοείται δέχθηκα και μάλιστα έκλεισα διαμέρισμα για να μείνουμε κλπ κλπ (κάπου εδώ να σας πω πως είχα αρχίσει να καψουρευομαι χαχα γελάω). Κανονίζουμε όλα καλά όλα ωραία, παίρνω το αμάξι πάω της στέλνω μήνυμα πως είμαι στο δρόμο δε μου απαντάει και μετά από καποιες ώρες μου στέλνει πώς δε θα μπορέσει (ωστόσο δεν είχε ανεβάσει αγγελία στο escortnews) και αν μπορώ να βρεθούμε την επόμενη μέρα και πως καταλαβαίνει αν δε θέλω να την δω ξανά μετά την ακύρωση από μέρους της. Δε σας κρύβω πως ξενέρωσα και αφού ανέβασε την αγγελία 2-3 μέρες μετά πήρα το αμάξι έκλεισα ραντεβού μέσω της operator της και πήγα για να ρίξω ένα τελευταίο της τιμής και να πέσω με ψηλά το κεφάλι. Με το που πήγα έπεσε πάνω μου, και μου είπε πως δε περίμενε πως θα με ξαναεβλεπε. Κάτσαμε λίγο, της είπα πως δεν είχα σκοπό να μιλήσω για ότι έγινε πριν λίγες μέρες αλλά αφού το έφερε η κουβέντα είπαμε κάποια πράγματα, εκεί έπιασε το κινητό της και έστειλε στην operator να ακυρώσει τα επόμενα ραντεβού της (κουλό δε το περίμενα). Κάναμε ότι κάναμε που ήταν καλύτερο από όλες τις φορές μαζί, τελείωσε 2 φορές αυτή 2 εγώ, και κάτσαμε αρκετή ώρα και μιλήσαμε αυτή τη φορά. Στο τέλος της συνάντησης μετά από 2μιση ώρες και αφού έπρεπε να φύγω (1ωρα απόσταση από τη μια πόλη στην άλλη), μου είπε πως δεν ήθελε χρήματα και πως δε θέλει να πληρώσω. Την ρώτησα γιατί και μου είπε πως όντως το εννοούσε πως δεν ήθελε να ξαναπάω την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε.

Γενικά μετα από αυτό επικοινωνούσαμε αραιά μέσω μηνυμάτων και κάπου εκεί κατάλαβα πως την είχα πατήσει με το κορασιο. Έχοντας διαβάσει πολλές ιστορίες φίλων του φόρουμ αποφάσισα πως πρέπει να κλείσω την σελίδα cg γιατί είμαι και λίγο ερωτιαρης εκ φύσεως. Στα μηνύματα μου είχε πει πως θα έφευγε σε λίγες μέρες, αν μπορούσαμε να βρεθούμε και πως σκεφτόταν να ανοίξει δικό της γραφείο με κοπέλες γιατί δε μπορεί να συνεχίσει να κάνει την ίδια δουλειά (είναι κάτι που είχαμε συζητήσει ξανά στο τρίτο ραντεβού)
Οπότε σαν καλός ερωτιαρης ξαναεκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά σε άλλη πόλη πιο μακριά από εκεί που συνήθως τη συναντούσα.

Μιλήσαμε γελάσαμε είπαμε λίγο τα δικά μας, στα του αγώνα τώρα με περίμενε μια έκπληξη. Ενώ είμαι έτοιμος να κάνω ντου και περιμένω να βγάλει προφυλακτικό, μου λέει πως δεν θέλει. Τα είδα όλα. Δε θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες να σας πω αλλά όχι ότι θέλετε κιόλας. Μόνο τη θυμάμαι να λέει συνέχεια Ιτς κρειζι και ιτσ σο κρειζι. Αφού έληξαν και τα δύο ημίχρονα μετά από ντουζ μαζί και τα λοιπά, της είπα πως της είχα ένα μικρό δώρο για καλή τύχη και πως αυτή ήταν η τελευταία μας συνάντηση (Την είδα λίγο άλλαξε χρώμα) και με ρώτησε μετά από μια μεγάλη παύση αν εννοούσα ραντεβού ή γενικά. Όπου και της απάντησα "γενικά".

Αυτά από μένα, γνώμες τώρα για αν τα cg λένε πάντα την αλήθεια ευπρόσδεκτες.

ΥΓ1: Πάντα κάναμε πλήρες πρόγραμμα ακόμα και πράγματα που δεν είχε για έξτρα χωρίς να ζητάει λεφτά παραπάνω.
ΥΓ2: Πάντα την πλήρωνα για την ώρα της ακόμα κ αν δεν ήθελε γιατί η δουλειά είναι δουλειά

ΥΓ3: Φαντα μπλε και άγιος ο θεός.
πολυ καλυτερο παραμυθι απο αυτα που γραφει ο τρουμπαμαν
 
OP
OP
J

JohnnyBlack

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Μηνύματα
33
Like
62
Πόντοι
0
Δεν μπορεί, πρέπει τελικά να είμαι τελείως σαν ανάποδο γαμώτο. Έχω χώσει τα απίστευτα σε πουτάνες την τελευταία 20ετία. Καμία μα καμία δεν μου την έπεσε. Και πάντα ρε πούστη μου την πέφτουν σε τύπους που πάνε για πρώτη φορά σε πουτάνα. Θα αλλάξω nickname σε κουασιμόδος.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν πήγα πρώτη φορά σε αυτή, πήγα πρώτα σε άλλες δύο η μία χειρότερη από την άλλη, καμία σχέση με της φωτό, αλλά ήμουν και πάλι τρακαρισμενος όπως την πρώτη φορά.
 

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Μηνύματα
71
Like
131
Πόντοι
0
Όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρα με το αθλημα εχει εμπειρίες που ειναι δυσκολο να γινουν πιστευτες, ανεξάρτητα αν ο τύπος εδω λεει αλήθεια η οχι...
 

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Μηνύματα
221
Like
445
Πόντοι
21
Καλημέρα!

Εγώ πάντως τον πιστεύω τον συνάδελφο.

Πριν πολλά χρόνια, στα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής στο εξωτερικό, γνώρισα μια κοπέλα (σερβιτόρα) στο άσχετο σε βραδυνη έξοδο.
Η γνωριμία ήταν επεισοδιακή καθώς σκόνταψε περνώντας με τον δίσκο να σερβίρει διπλανό τραπέζι και με έκανε μουνι χυμένο. Μιλάμε για χάλια κατάσταση γιατί ανάμεσα στα ποτά είχε και σφηνάκια Β52 (ναι τόσο παλιά!).
Να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε αυτή να με καθαρίζει και εγώ να βρίζω πατόκορφα τον μαιτρ του κέντρου γιατί της τα έχωσε άσχημα μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Στο τέλος πληρώσαμε με την παρέα μου τον λογαριασμό, πληρώσαμε και την ζημιά που έκανε για να μην της τα κόψει ο μαλακας ο μαιτρ και φύγαμε αφού έριξα τα τελευταία μπινελίκια στον παπάρα.

Πέρασε ο καιρός και μετά από κάνα δίμηνο αποφασίσαμε με τα φιλαράκια μου να κάνουμε ένα πάρτυ με ούζα στο διαμέρισμα που ενοικιαζαμε. Ο πουτανιάρης της παρέας (δεν ήμουν εγώ) κανόνισε τις κοπέλες.

Η μέρα έφτασε και να η μέγα-έκπληξη. Ανάμεσα στις κοπέλες ήταν και η λεγάμενη….η Πιέτρα. Εδώ χρωστάω μια περιγραφή. Γύρω στα 22-25, μετρίου αναστήματος με πόδια μέχρι τον ώμο και βυζακια μικρά αλλά καλοσχηματισμενα και υπερήφανα, γλυκό πρόσωπο, ξανθιά με μελί μάτια και χειλάκια για ρούφηγμα…

Με το που με είδε έτρεξε, με άρπαξε και άρχισε τα γλωσσόφιλα σαν να μην υπήρχε αύριο. Έμεινα μαλακας αλλά γρήγορα επανήλθα και ανταποκρίθηκα αναλόγως.
Μετά από λίγα λεπτά αρπάξαμε ένα μπουκάλι κρασί και 2 ποτήρια και φύγαμε από το σαλόνι (τον χώρο της ακολασιας) και κλειστήκαμε στο δωμάτιό μου.
Αρχίσαμε την συζήτηση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο τρόπος που είχα αντιδράσει στο μαγαζί την είχε καθηλώσει. Ήθελε να ψάξει να με βρει αλλά δεν ήξερε τίποτα για εμενα.

Σύντομα η συζήτηση μεταβλήθηκε σε σεξολογα και χάδια.
Η κοπέλα ήταν δυναμίτης. Παρότι αγωνιστής αντοχής τότε, με ρούφηξε κυριολεκτικα και κατάφερα να κρατηθω μόνο κανένα 5λεπτο. Ακολούθησαν αγκαλιές, χάδια, ντους μαζί (αφού διασχίσαμε το σαλόνι της ακολασίας) και ξανά πίσω στο δωμάτιο μου.
Ο επόμενος γύρος ακολούθησε σχεδόν αμέσως αλλά αυτη την φορά κράτησα τα χειλάκια της μακριά από τον Mr Big και την περιποιήθηκα δεόντως από την κορφή μέχρι τα νύχια με ιδιαίτερη προσοχή στο πανέμορφο άτριχο (σπάνιο φαινόμενο για εκείνη την εποχή) μουνάκι της. Σταμάτησα αφού έχυσε πολλές φορές και μου είπε ότι δεν αντεχε αλλο.
Γύρισμα στα τέσσερα, περιποίηση του πανέμορφου κωλου της και doggy style σε ρυθμούς Grand Prix. Το κορίτσι άντεχε και ζητούσε και παραπάνω! Δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά ενώ την σφυροκοπούσα μανιασμένα.
Γύρισμα σε ιεραποστολικό, πέρασμα μαξιλαριού κάτω από την μέση της και συνέχεια του αγώνα μέχρι που άρχισε να με παρακαλάει να αδειάσω.

Σηκώθηκα και αφού την άρπαξα και την έριξα στα γονατα την άφησα να τον ρουφήξει μέχρι που άδειασα πανηγυρικά. Τόσο πανηγυρικά που τα φιλαράκια μου και οι κοπέλες άρχισαν να ζητωκραυγάζουν από το σαλόνι :2funny::2funny:

Ξανάρχισαν οι αγκαλίτσες και τα χάδια και μας πήρε ο ύπνος. Όταν ξυπνήσαμε ήταν ήδη ξημερώματα και επικρατούσε νεκρική ησυχία. Πέρασα μια βόλτα από το σαλόνι και βρήκα τους υπόλοιπους να κοιμούνται σε στυλ χαλασμένου παζλ.

Πήρα άλλο ένα μπουκάλι κρασί και ξανακλείστηκα με το μωρό στο δωμάτιο.

Αρχίσαμε να συζητάμε και μου μίλησε για την ίδια.
Είχε καταγωγή από την Νορβηγία αλλά είχε ζήσει μέχρι τα 10 της χρόνια στην Μόσχα. Θετή κόρη ενός Ρώσου μεγιστάνα που είχε παντρευτεί την μητέρα της αφού «έφαγε» τον πατέρα της που ήταν και αυτός πάμπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας.
Το είχε σκάσει 3 χρόνια πριν και κρυβόταν γιατί φοβόταν ότι ο πατριός και η μητέρα της θα την εξαφάνιζαν για να βάλουν στο χέρι την περιουσία του πατέρα της. Είχε φωλιάσει στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ότι ήθελε να μείνουμε για πάντα μαζί.

Ξαφνικά εκεί που την έχω αγκαλιάσει και την νιώθω να δακρύζει, ακούω ένα δυνατό θόρυβο σαν απο ελικοπτερο, σπάει το παράθυρο και ίσα που προλαβαίνω να δω ένα καπνογόνο και ένα πόδι που φορούσε στρατιωτική αρβύλα να ξεπροβάλει….

Γαμω το ξυπνητήρι μου μέσα…. Άντε πάλι για δουλειά…..

Ίσως την επόμενη φορά καταφέρω να παλέψω με τους μισθοφόρους, να αρπάξω το ελικόπτερο και να πετάξουμε σε ένα ερημονήσι για να γαμηθουμε μέχρι τελικής πτώσεως…..

Snakes Unleash GIF
 
OP
OP
J

JohnnyBlack

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Μηνύματα
33
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα!

Εγώ πάντως τον πιστεύω τον συνάδελφο.

Πριν πολλά χρόνια, στα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής στο εξωτερικό, γνώρισα μια κοπέλα (σερβιτόρα) στο άσχετο σε βραδυνη έξοδο.
Η γνωριμία ήταν επεισοδιακή καθώς σκόνταψε περνώντας με τον δίσκο να σερβίρει διπλανό τραπέζι και με έκανε μουνι χυμένο. Μιλάμε για χάλια κατάσταση γιατί ανάμεσα στα ποτά είχε και σφηνάκια Β52 (ναι τόσο παλιά!).
Να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε αυτή να με καθαρίζει και εγώ να βρίζω πατόκορφα τον μαιτρ του κέντρου γιατί της τα έχωσε άσχημα μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Στο τέλος πληρώσαμε με την παρέα μου τον λογαριασμό, πληρώσαμε και την ζημιά που έκανε για να μην της τα κόψει ο μαλακας ο μαιτρ και φύγαμε αφού έριξα τα τελευταία μπινελίκια στον παπάρα.

Πέρασε ο καιρός και μετά από κάνα δίμηνο αποφασίσαμε με τα φιλαράκια μου να κάνουμε ένα πάρτυ με ούζα στο διαμέρισμα που ενοικιαζαμε. Ο πουτανιάρης της παρέας (δεν ήμουν εγώ) κανόνισε τις κοπέλες.

Η μέρα έφτασε και να η μέγα-έκπληξη. Ανάμεσα στις κοπέλες ήταν και η λεγάμενη….η Πιέτρα. Εδώ χρωστάω μια περιγραφή. Γύρω στα 22-25, μετρίου αναστήματος με πόδια μέχρι τον ώμο και βυζακια μικρά αλλά καλοσχηματισμενα και υπερήφανα, γλυκό πρόσωπο, ξανθιά με μελί μάτια και χειλάκια για ρούφηγμα…

Με το που με είδε έτρεξε, με άρπαξε και άρχισε τα γλωσσόφιλα σαν να μην υπήρχε αύριο. Έμεινα μαλακας αλλά γρήγορα επανήλθα και ανταποκρίθηκα αναλόγως.
Μετά από λίγα λεπτά αρπάξαμε ένα μπουκάλι κρασί και 2 ποτήρια και φύγαμε από το σαλόνι (τον χώρο της ακολασιας) και κλειστήκαμε στο δωμάτιό μου.
Αρχίσαμε την συζήτηση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο τρόπος που είχα αντιδράσει στο μαγαζί την είχε καθηλώσει. Ήθελε να ψάξει να με βρει αλλά δεν ήξερε τίποτα για εμενα.

Σύντομα η συζήτηση μεταβλήθηκε σε σεξολογα και χάδια.
Η κοπέλα ήταν δυναμίτης. Παρότι αγωνιστής αντοχής τότε, με ρούφηξε κυριολεκτικα και κατάφερα να κρατηθω μόνο κανένα 5λεπτο. Ακολούθησαν αγκαλιές, χάδια, ντους μαζί (αφού διασχίσαμε το σαλόνι της ακολασίας) και ξανά πίσω στο δωμάτιο μου.
Ο επόμενος γύρος ακολούθησε σχεδόν αμέσως αλλά αυτη την φορά κράτησα τα χειλάκια της μακριά από τον Mr Big και την περιποιήθηκα δεόντως από την κορφή μέχρι τα νύχια με ιδιαίτερη προσοχή στο πανέμορφο άτριχο (σπάνιο φαινόμενο για εκείνη την εποχή) μουνάκι της. Σταμάτησα αφού έχυσε πολλές φορές και μου είπε ότι δεν αντεχε αλλο.
Γύρισμα στα τέσσερα, περιποίηση του πανέμορφου κωλου της και doggy style σε ρυθμούς Grand Prix. Το κορίτσι άντεχε και ζητούσε και παραπάνω! Δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά ενώ την σφυροκοπούσα μανιασμένα.
Γύρισμα σε ιεραποστολικό, πέρασμα μαξιλαριού κάτω από την μέση της και συνέχεια του αγώνα μέχρι που άρχισε να με παρακαλάει να αδειάσω.

Σηκώθηκα και αφού την άρπαξα και την έριξα στα γονατα την άφησα να τον ρουφήξει μέχρι που άδειασα πανηγυρικά. Τόσο πανηγυρικά που τα φιλαράκια μου και οι κοπέλες άρχισαν να ζητωκραυγάζουν από το σαλόνι :2funny::2funny:

Ξανάρχισαν οι αγκαλίτσες και τα χάδια και μας πήρε ο ύπνος. Όταν ξυπνήσαμε ήταν ήδη ξημερώματα και επικρατούσε νεκρική ησυχία. Πέρασα μια βόλτα από το σαλόνι και βρήκα τους υπόλοιπους να κοιμούνται σε στυλ χαλασμένου παζλ.

Πήρα άλλο ένα μπουκάλι κρασί και ξανακλείστηκα με το μωρό στο δωμάτιο.

Αρχίσαμε να συζητάμε και μου μίλησε για την ίδια.
Είχε καταγωγή από την Νορβηγία αλλά είχε ζήσει μέχρι τα 10 της χρόνια στην Μόσχα. Θετή κόρη ενός Ρώσου μεγιστάνα που είχε παντρευτεί την μητέρα της αφού «έφαγε» τον πατέρα της που ήταν και αυτός πάμπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας.
Το είχε σκάσει 3 χρόνια πριν και κρυβόταν γιατί φοβόταν ότι ο πατριός και η μητέρα της θα την εξαφάνιζαν για να βάλουν στο χέρι την περιουσία του πατέρα της. Είχε φωλιάσει στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ότι ήθελε να μείνουμε για πάντα μαζί.

Ξαφνικά εκεί που την έχω αγκαλιάσει και την νιώθω να δακρύζει, ακούω ένα δυνατό θόρυβο σαν απο ελικοπτερο, σπάει το παράθυρο και ίσα που προλαβαίνω να δω ένα καπνογόνο και ένα πόδι που φορούσε στρατιωτική αρβύλα να ξεπροβάλει….

Γαμω το ξυπνητήρι μου μέσα…. Άντε πάλι για δουλειά…..

Ίσως την επόμενη φορά καταφέρω να παλέψω με τους μισθοφόρους, να αρπάξω το ελικόπτερο και να πετάξουμε σε ένα ερημονήσι για να γαμηθουμε μέχρι τελικής πτώσεως…..

Snakes Unleash GIF
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έκλαψα χαχαχαχαχαχαχχαχα τι μαλακας!
 

nondas_xel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Μηνύματα
31
Κριτικές
18
Like
823
Πόντοι
990
Από όλο το σκηνικό κατάλαβα πολλά φίλε, ένα από αυτά είναι αυτό που σχολίασε κάποιος παρακάτω. Ότι και να γίνει στο τέλος της ημέρας, ποιος τις πιστεύει αυτές; Σίγουρα μια δόση αλήθειας θα υπήρχε από μέρους της αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει.
Με την ζωη που κανουν ουτε τον εαυτο τους πιστευουν
 

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.720
Κριτικές
164
Like
81.786
Πόντοι
46.223
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom