Νέα

OnlyFans και Mym.fans Ελληνίδων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Chris_25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (12 μέλη και 295 επισκέπτες)

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Μηνύματα
112
Like
141
Πόντοι
1
100 ευρω 3 λεπτα βιντεο αδερφε...λογικο γιατι δεν τα ειχε κανεις..μετα ομως που καποιοι τα βαλαμε επεσε η ζητηση και αρχισε να τα δινει 10 και 20 ευρω . για αυτο λεμε οτι στο χερι μας ειναι καποια πραγματα
Μιλάμε για το κλασσικο βίντεο
Το παλιό ; Που και καλά για να στο πουλήσει ήθελε ταυτότητα και έβαζε και watermark ?
 

matina9198

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Μηνύματα
22
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά απο αυτή μπορούμε να βρούμε υλικό??

 

Papatzhs69

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Μηνύματα
118
Like
298
Πόντοι
21
Παιδιά απο αυτή μπορούμε να βρούμε υλικό??

13 χρονια εισαι εδω μεσα....Κανε εγγραφη και προσφερε!
Αφου εχεις και περιεργα γουστα...Προσφερε και εσυ ρε παρασιτο
 

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
102
Like
79
Πόντοι
1
Τωρα που μπαινουμε σιγα σιγα στην εποχη του AI κανονικα θα επρεπε να υπαρχει subsribers review summary στην αρχικη καθε μοντελου οπου ενα AI απλα θα σου λεει αναλυτικα τι προσφερει ο καθε δημιουργος. Σε φαση "Ο χρήστης ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ69ΧΧΧ βαζει συχνα εκπτωσεις στη συνδρομη αλλα στελνει 3 φορες την εβδομαδα βιντεο με πληρωμη στα μυνηματα. Ανεβαζει 1 με 2 φορες την εβδομαδα στον τοιχο ειτε φωτογραφια ειτε βιντεο. Ο χρηστης δεν ειναι ειλικρινης στις επεξηγησεις σε ο,τι αφορα το βιντεο προς πωληση μετα απο δηλωσεις συνδρομητων και οι τιμες ειναι σχετικα ακριβες για το περιεχομενο τους". Θα γινοταν αναρπαστο το OF μετα ως user friendly και η καθε κουτοπονηρη θα επαιρνε πουλο απο τη πλατφορμα και θα πηγαινε σε αλλη, οπου αυτοματα θα σημαινε οτι δεν ειναι ειλικρινης σε αυτα που πουλαει για να μην ειναι στο OF.


Θα τελειωνε μια για παντα αυτη η κοροιδια με το γουρουνι στο σακι στα μηνυματα. Τουλαχιστον στο Fansly δειχνουν εικονες θολες και καταλαβαινεις πανω κατι τι θα παρεις απο εικονες, στο OF ο,τι κατσει... την εχω πατησει 3 φορες με το ιδιο ατομο επειδη της εστειλα λεφτα για κατι που συμφωνησαμε και δεν το εστειλε, τουλαχιστον εκανα report και μου εστειλαν τα λεφτα πισω και τις 3 φορες αλλα ειχα αποδειξεις γιατι λεει οτι στο support δεν εχουν προσβαση στις συνομιλιες (πουτσες μπλε για να μη δωσουν λεφτα πισω, γι'αυτο οταν προκειτε για συναλλαγη ΠΑΝΤΑ screenshots σε ολη τη συνομιλια στα παντα)

το θεμα ειναι οτι εν τελη ουτε σε αυτο θα μπορουσες να ειχες εμπιστοσυνη γιατι 100% η ιδια η εταιρια θα εγραφε ο,τι ηθελε απλα και μονο για να βγαζει περισσοτερα λεφτα...Οποτε site σαν αυτο εδω ειναι η μονη μας λυση για πληροφοριες
 
  • Like
Αντιδράσεις: NickS7

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Μηνύματα
168
Like
64
Πόντοι
1
Λοιπόν από αυτές που τώρα έχουν γίνει pornstar ή ασχολούνται με το να πουλάνε υλικό, έχω πάρει πολύ πάνω από δέκα. Αναφέρω ενδεικτικά κάποιες που έχουν πάρει πολλοί από εδώ μέσα πριν γυρίσουν ταινίες ή αρχίσουν να στέλνουν τσόντες : Παυλίδη Ακριβού White Αδαμοπούλου Λίζα (Συ)Φιλίδου και άλλες. Όλες χωρίς καμία εξαίρεση όταν ήταν απλά βίζιτες στην αρχή ήταν από πολύ καλές ως εξαιρετικές. Μπορεί εμφανισιακά να μην ήταν όπως στις φώτο αλλά ήταν δύναμη στο sex. Κάποια χρόνια αργότερα και αφού ασχολήθηκαν με το χώρο των media η τιμή πενταπλασιάστηκε, οι υπηρεσίες έπεσαν και η απόδοση είναι επιπέδου ξεπέτας χωρις εξαίρεση για καμία από αυτές. Και αυτό το πριν και μετά μπορεί να το επιβεβαιώσουν επίσης πολλοί συναγωνιστές.
Όσες ασχολούνται με την πώληση υλικού απλά βρήκαν έναν εύκολο τρόπο να βγάλουν χρήματα χωρις να πηδιούνται. Δεν τους ενδιαφέρει αν τις μάθει όλη η ελλάδα απλά δεν γουστάρουν να κάνουν βιζιτες για 200-300 ευρώ και προτιμούν να δείχνουν τον κώλο τους και τα παίρνουν από τους συνδρομητές. Όχι ότι δεν κάνουν βίζιτες. Θα κάνουν για το σωστό (μεγάλο) ποσό αλλά σαν αγγαρεία. Πάμε να κάτσουμε 1-1.5 ώρα και να τα πάρουμε και από τον μαλάκα που ψαρέψαμε.

Τώρα για τις δύο που λες.
Η Marianagno παλιά γνώριμη του site που ήταν και μέλος με τόνους ψυχολογικά πουλούσε υλικό πολύ πριν βγουν τα of αλλά κρυφά και κάνοντας την Κυρία (Όχι εγώ δεν κάνω τέτοια) μέχρι που μετά από κάμποσα χρόνια και αφού πάτησε τα 30 φεύγα απελευθερώθηκε από μερικά από τα κομπλεξ της και το διαφημίζει ανοικτά. Αν δεις το ιστορικό βίντεο με τον ήρωα που την πηδάει στο πρώτο sex βίντεο που έστελνε στα κρυφά γιατί τα άλλα solo βίντεο δεν είχαν πωλήσεις τότε (εκείνη την εποχή ο κόσμος πήδαγε δεν έβλεπε βίντεο) πριν εξαετίας + θα καταλάβεις για τι αστερία μιλάμε.
Για την άλλη τύπισα με το χάσμα των δοντιών τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι διαφορετική από όλες τις άλλες του κλάδου ;
Δεν σε ξέρω αλλά συμφωνώ πέρα για πέρα με ότι είπες. Τις έχω πάρει σχεδόν όλες, με πολύ καλά λεφτά με πολύ καλή διάθεση και με τρελα γούστα ! Δεν γραφω συχνά αλλά δεν μπορούσα να μην σου δώσε ένα μεγάλο ποιντ !! Εμείς τις κάναμε έτσι με την πάροδο του χρόνου κ των γουστων !
 

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Μηνύματα
150
Κριτικές
11
Like
1.115
Πόντοι
371
Κλασικο παράδειγμα του τι κακό κάνουν οι μαλακοκαύληδες που πληρώνουν OF.

Αυτή την γαμούσαμε κανονικα στη βίζιτα και τώρα ζητάει τα ίδια λεφτά για να στέλνει βίντεο να την γαμάνε άλλοι.
οχι ρε μην τρελενεσαι με 150 αμα κανεις τον ασχετο οτι δεν ξερεις απο νετ κ τετοια την πηρες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom