Νέα

Μητρομανεις κοπέλες,ιερόδουλες και μη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
Απλα ειναι κομπλεξικες ρε φιλε, οταν οι σχεσεις που κανουν ειναι λιγων ημερων προτιμουν να τις διαγραφουν τελειως απο το μυαλο τους για να μη τις πουνε πουτανες, μου εχει τυχει κι εμενα με γκομενα που τα ειχα για 2 εβδομαδες. Μετα το επαιζε λες και ημαστε ξενοι... Αν εχουνε γαμηθει με 10 ας πουμε, μετα "θυμουνται" και λενε οτι εχουνε παει με 5, τις μικρες σχεσεις τις "ξεχνανε" τελειως σαν να μην εγιναν ποτε. Δεν ειναι θεμα "πουτανιας στην ψυχη" οπως λες, ειναι θεμα κομπλεξισμου και κατωτεροτητας στην ψυχολογια των γυναικων οσον αφορα το ρολο τους στο σεξ. Γενικα για τον αντρα ειναι μαγκια να λεει οτι γαμησε, ενω για τη γυναικα θεωρειται ντροπη να λεει οτι γαμηθηκε με καποιον που δεν ειχε κανονικη σχεση, ειναι καθαρα θεμα παθητικοτητας των γυναικων στο σεξ. Ειδικα στη χωρα μας συναντας σε μεγαλο βαθμο τετοιες συμπεριφορες, καθως οι γυναικες εδω μεγαλωνουν με ενοχες γυρω απο το σεξ και τον παθητικο τους ρολο. Γι' αυτο και οι "Ελλεεινιδες" πεφτουν στο κρεβατι πιο δυσκολα απο ολες τις αλλες Ευρωπαιες - χειροτερα απο εδω πρεπει να ειναι μονο στην Τουρκια, το θεμα του τεραστιου κομπλεξισμου των γυναικων στη χωρα μας εχει αναλυθει εκτενως σε αυτο εδω το φορουμ!


1. το οτι θεωρείται μαγκια για τον άντρα να γαμήσει ενω για τη γυναίκα ειναι ντροπή να γαμιέται με πολλους δεν ειναι κατι που δημιουργησαν οι γυναίκες, αλλά μάντεψε: οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!

2. οι γυναικες ισως να μην "ξεχναγαν" σχεσεις αν δεν υπηρχε ο κίνδυνος να δημοσιοποιηθει το παρελθον τους με ανατριχιαστικες λεπτομερειες. Κοινως: σταματηστε να λετε οπου βρεθειτε τι κανατε, με ποιαν και που.

3. στην τελικη, και παλι δικαιωμα της να "ξεχνα" να θυμαται να κοινοποιει ή οχι οτιδηποτε αφορα την προσωπικη της ζωη. δεν βλεπτει κανένα  παρα μονο το ηθικο του πολυγαμήκουλα που νομιζει οτι εριξε ενα μανικι και εμεινε αξεχαστος.
 
OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Μηνύματα
785
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
ωραία ιστορία , αν είναι αληθινή

Φιλε μου ,αν δεν ηταν  αληθινη να σαι σιγουρος οτι δε θα την εγραφα,για ποιο λογο  αλλωστε να εκανα κατι  τετοιο?
Οσο  για το ωραια,δεν ηταν και τιποτε το τοσο αξιόλογο,ειδες γραφω οτι το εβαλα σαν εναυσμα να γραψουν και αλλοι παρομοιες ιστοριες,που νομιζω θα υπαρχουν πολλες.
Επισης ,παραξενο  μου  φαινεται που δεν γραφει κανεις για ιεροδουλες μητρομανεις κοπελλες...δεν συναντησε κανεις,ποτε?
Imbosh, συμφωνω στην ερμηνεια  που δινεις,δυστυχως λογοι ιστορικοι δημιουργησαν μαλλον αυτην την ψυχολογια τη σχιζοφρενικη στις ελληνιδες,που και εγω πιστευω οτι ειναι μοναδικη στον κοσμο,με αποτελεσμα αντανακλαστικο ο δυσμοιρος ελληνας,που για μενα ειναι απο τους αξιολογοτερους ΑΝΤΡΕΣ πουυπαρχουν παγκοσμια,λεβεντης,φιλοτιμος,ωραιος σε ολα του(για αυτο οι ρωσιδοβουλγαροκλπ ες ανατολικες και  δυτικες, χυνουν μαζι του),να ειναι  μια ζωη  στη δυστυχια,προσπαθωντας να προσαρμοστει ,θελοντας και  μη  στη σχιζοφρενεια  αυτη...
Το χειροτερο  δε κακο  που κανουν ειναι οτι χαμπαριασαν και  οι  ξενες τι παιζει  εδω και φερονται  πια και αυτες σαν τις ελεεινιδες...Α ,ρε Βραζιλια μου,ποτε θα μπορεσω  να  φυγω απο αυτη  τη γη της δυστυχιας...
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
Επισης ,παραξενο  μου  φαινεται που δεν γραφει κανεις για ιεροδουλες μητρομανεις κοπελλες...δεν συναντησε κανεις,ποτε?
Imbosh, συμφωνω στην ερμηνεια  που δινεις,δυστυχως λογοι ιστορικοι δημιουργησαν μαλλον αυτην την ψυχολογια τη σχιζοφρενικη στις ελληνιδες,που και εγω πιστευω οτι ειναι μοναδικη στον κοσμο,με αποτελεσμα αντανακλαστικο ο δυσμοιρος ελληνας,που για μενα ειναι απο τους αξιολογοτερους ΑΝΤΡΕΣ πουυπαρχουν παγκοσμια,λεβεντης,φιλοτιμος,ωραιος σε ολα του(για αυτο οι ρωσιδοβουλγαροκλπ ες ανατολικες και  δυτικες, χυνουν μαζι του),να ειναι  μια ζωη  στη δυστυχια,προσπαθωντας να προσαρμοστει ,θελοντας και  μη  στη σχιζοφρενεια  αυτη...
Το χειροτερο  δε κακο  που κανουν ειναι οτι χαμπαριασαν και  οι  ξενες τι παιζει  εδω και φερονται  πια και αυτες σαν τις ελεεινιδες...Α ,ρε Βραζιλια μου,ποτε θα μπορεσω  να  φυγω απο αυτη  τη γη της δυστυχιας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γελια, πρωι πρωι!!! σε καλο να μας βγει!
 

Επισκέπτης
εχω συναντησει αρκετες κατα καιρους ειτε στο ιντερνετ ειτε παλια στην ζωη !!

προ μηνων ειχα βγει με γκομενα που ψαρεψα απο τα φασεμπουκ 20 χρονων ψιλο-μπαζο αλλα με καλο σωμα και 2 απιστευτα μασταρια !!! πριν το ραντεβου ειχε προηγηθει και συμπερ μεσο καμερας ! να μην σας τα πολυλογω στον καφε αρχισε συζητηση για σεξ και σε μια φαση μου πεταει το "ειμαι υπερσεξουαλικη ... ετσι μου λενε οι φιλοι μου" αφου το περιεργαζεται λιγο το μυαλο μου αμεσως κατεληξε στο νυμφομανεις η μητρομανα ...

ε λοιπον ηταν και με το παραπανω θα ελεγα !!!

Τοτε εψαχνε δουλεια σε νησι για να την κανει ολο το καλοκαιρι μονη της  !!! γιατι αραγε ? ? ?  

 
OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Μηνύματα
785
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γελια, πρωι πρωι!!! σε καλο να μας βγει!

Ακουσα ενα σχιζοφρενικο γελιο ,καποια ελληνιδα  θα ειναι,ειναι λοιπον αληθεια  αυτα που λεμε,σε κατανοω,να ζεις διπλα σε τετοιους αντρες και να μην μπορεις να τους απολασεις,ασε που  τα τελευταια χρονια τους εχουν καπαρωσει οι ρωσοουκρανορουμανοκλπες,ε! ειναι να μην τρελαινεσαι?
 
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
Ακουσα ενα σχιζοφρενικο γελιο ,καποια ελληνιδα  θα ειναι,ειναι λοιπον αληθεια  αυτα που λεμε,σε κατανοω,να ζεις διπλα σε τετοιους αντρες και να μην μπορεις να τους απολασεις,ασε που  τα τελευταια χρονια τους εχουν καπαρωσει οι ρωσοουκρανορουμανοκλπες,ε! ειναι να μην τρελαινεσαι?
 

... ειπε ο ο δυσμοιρος ελληνας,που  ειναι απο τους αξιολογοτερους ΑΝΤΡΕΣ πουυπαρχουν παγκοσμια,λεβεντης,φιλοτιμος,ωραιος σε ολα του.

 
OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Μηνύματα
785
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Και μας τον φαγανε οι ξενες,οι καριόλες,οι πουτανες,να τις διωξουν ολες,χαχαχαχαχααααααααααααααα!
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
Και μας τον φαγανε οι ξενες,οι καριόλες,οι πουτανες,να τις διωξουν ολες,χαχαχαχαχααααααααααααααα!

δεν πειραζει, τα σπερματοζωάρι του να δινει σε ολες τις φυλές της γης, ωστε να προκυψει κι αλλος ο δυσμοιρος ελληνας,που  ειναι απο τους αξιολογοτερους ΑΝΤΡΕΣ πουυπαρχουν παγκοσμια,λεβεντης,φιλοτιμος,ωραιος σε ολα του.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom